Şimdi Ara

TTNet Sınırısz internet paketi kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom tarafından yapilan başvuruda limitsiz tarifelere alım durduruluyor ve kalan bütün paketlere hızına göre 500MB ile 100GB arasında değişen kotalar geliyor. Getir.net/flf adresinden tam listesine ulaşabileceğiniz bu teklif şu an inceleme aşamasında. Bu konuda bir eleştiriniz, karşı fikriniz ya da öneriniz varsahttp://getir.net/flg adresindeki formu adarici@btk.gov.tr ve mileri@btk.gov.tr adreslerine yollayabilirsiniz.
    Bu yeni düzenlemenin korsan içerik koplayamayı engellemek için getirildiğine dair söylentiler kulağıma geliyor ama inanmak istemiyorum. Resmi bir açıklama olmadığı için de yorumlamak yersiz. Ama online videoların, oyunların patladığı, bulut bilişimin altın çağını yaşadığı, her şeyin internette depolanıp erişildiği bir zamanda 8mbit internet için
    25GB kotanın mantığını anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.
    Güzel, eğlenceli şeyler yazmaya hasretim ama manzara da böyle işte. Sansür, kota, kısıtlama, yüksek fiyat gibi bunca olumsuzluk ve engele rağmen dünyanın en kalabalık internet nüfuslarından biri haline geldiysek bu başarı değil de nedir şimdi?
    Yaşadığımız ortam Şeytanın Avukatı filminden bir sekansı hatırlatıyor bana. Şeytan, Tanrı�nın insanlara kurduğu düzeni şöyle özetler: bak, ama dokunma. Dokun ama tatma. Tat ama yutma! Türkiye�nin teknoloji tarihindeki özeti de böyle işte..

Radikal Gazetesi
    M. SERDAR KUZULOĞLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edson -- 10 Ağustos 2010; 1:31:45 >

• Yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Yani?

Körle yatan şaşı kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakonya´

quote:

Yani?

Körle yatan şaşı kalkar.

ekinler baş vermeden köt buzağı topallamaz
  • başlık kota sınırı kalkıyor.Bu durumda kotalıların sınırsız indirmesini anlıyorum ben.Başlığı düzeltsen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

quote:

Orijinalden alıntı: Trakonya´

quote:

Yani?

Körle yatan şaşı kalkar.

ekinler baş vermeden köt buzağı topallamaz

kör buzağı toparlamaz değilmi o

• Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Türk Telekom'un ADSL fiyat tarifelerine ilişkin yeni fiyat tarifelerini kamuoyu görüşüne açtı. 28 Ağustos'a kadar görüşte kalacak olan tekliflerin sunulduğu şekli ile Eylül ayında onaylanması bekleniyor. Türk Telekom'un yeni fiyat tarifelerinde limitsiz abonelik paketlerinin tamamı yeni abone kaydına kapatılırken, tüm tarifelere Adil Kullanım Noktası uygulaması getiriliyor. Daha önce Adil Kullanım Noktası'nı geçen kullanıcıların hızlarında uygulanan hızın 512 Kbit'e düşme uygulaması devam ederken, kotalı paketlerde kullanıcıların faturalarına üst sınır getiriliyor. Ancak kullanıcı üst sınıra ulaştığında hızı 1 Mbit'e düşürülecek. Türk Telekom ayrıca VDSL paketlerine 50 ve 100 Mbit'e kadar hızlar sunan iki yeni yüksek hızlı tarife de ekliyor. BT Dünyası'na göre, bu hızların "limitsiz" tarifelerinde Adil Kullanım Noktası 100 GB olarak belirlendi. Daha önce 16 ve 32 Mbit hızlarında sunulan limitsiz VDSL paketlerine de yeni abone kaydına son verilirken bu paketlere yeni abone olan kullanıcılar 50 GB Adil Kullanım Noktası sınırı ile karşılacak. Ancak fiyatlarda yüzde 50'ye yakın indirim yapılacak. Ayrıca bu paketlerde 16 Mbit için 5GB, 32 Mbit için de 10 GB kotalı yeni paketler eklenecek. Yeni hızlarda da 50 Mbit için 15GB kotalı, 100 Mbit için de 20 GB kotalı paketler kullanıma açılacak

kaynak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız internet
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ttnet
  • Bune ya aylık 100 lira vericem ve bana sınır vericek.
    Zaten kapatıyorum ttneti
    Smile da 10 ay sınırsız 20 lira bide 2 gb flash disk veriyolar
  • Uydu net kullanıyorum .
  • Ben sadece oyun oynayarak hiçbirşey indirmeden oyundan msnden facebooktan sörf yaptıgım sitelerden okudugum haberlerle 50gb ye yakın bir şey oluyor. Türk telekomun faşistliğidir bu, İnsanı sınırlamak OKUMA ÖĞRENME YAPMA! demektir.

Bu şey onaylanırsa ve tepki almazsa eğer çok büyük başımız ağrır.
  • keşke uydunet superonline v.s gelse de kurtulsam şu ttnetten. koyunlar yine koyun olacaklar siz merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: satukbugra

Uydu net kullanıyorum .

"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın." İyi iyi

Bu arada Ahmet Darıcı'ya mail atmıştım, o da cevap vermişti:
    Barış Bey,

“Türk Telekom tarafından” İSS’lere yönelik olarak teklif edilen ve kamuoyu görüşüne açılan söz konusu tarifeler “taslak” niteliğinde olup henüz Kurumumuz tarafından onaylanmamıştır. Kamuoyu görüşleri çerçevesinde gelen görüşler de dikkate alınarak ilgili mevzuat kapsamında gerekli değerlendirme yapılacaktır.

Ahmet DARICI

• Tivibu paketini iptal edelim o zaman
  • Superonline 10 mbps.. Download 100 GB'dan aşağı inmiyor 1 yıldır hız düşmedi
  • ben incelemiştim benim için gayet iyi 50 gb hiç geçmedim zaten 16 mbit 50 gb güzel mesela...
  • E internet cafeciler ne yapacak anlamadım. Bizim aylık download 300-350 GB'tan aşağı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.