Şimdi Ara

TTnet port

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay evi taşıdık ve interneti nakil yaptıracaktım ve müşteri hizmetlerini aradığımda binada port yok dediler internette okuduklarıma göre bu port işlemi bi hayli uzun sürüyormuş Nasıl bi yol izlemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun sürdüğü doğrudur ilçe telekom müdürlüğüne gidip bol bol dilekçe verin ve btkya şikayette bulununun her fırsatta
  • Vodafone'nun sitesinde her gün alt yapı durumunu kontrol et, boş port olup olmadığı anlık olarak yansıtılıyor, ttnetten alınıyor bilgiler. Bulunduğun çevrede biri neti iptal ederse sistem boş port uyarası vermez ve alabileceğin hızlar görünür.

Beklemek dışında en etkili çözümü yazıyorum, bulunduğun yerdeki ttnet ofisine git. Müdür ya da müdür yardımcısıyla konuş. Eğer şansına iyi biri çıkarsa ekipleri en kısa zamanda saha dolabına yönlendirip yeni port eklettirir. Çözerse bu yetkili kişiler çözer, bunun dışındaki çözümler uzun zaman alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Vodafone'nun sitesinde her gün alt yapı durumunu kontrol et, boş port olup olmadığı anlık olarak yansıtılıyor, ttnetten alınıyor bilgiler. Bulunduğun çevrede biri neti iptal ederse sistem boş port uyarası vermez ve alabileceğin hızlar görünür.

Beklemek dışında en etkili çözümü yazıyorum, bulunduğun yerdeki ttnet ofisine git. Müdür ya da müdür yardımcısıyla konuş. Eğer şansına iyi biri çıkarsa ekipleri en kısa zamanda saha dolabına yönlendirip yeni port eklettirir. Çözerse bu yetkili kişiler çözer, bunun dışındaki çözümler uzun zaman alır.

vodafonenun sitesinde hangi bölümde port sorgulanıyor ben bulamadım yardımcı olurmusun
  • alt yapı sorgulama diye bi bölüm var orada fiber adsl ve hız seçenekleri var port varmı yokmu nerde görücez
  • rigetti kullanıcısına yanıt
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

Linki tıkla, adres bilgisine göre sorgula'yı tıkla. Ve adresi girdikten sonra sorgula.
  • buldum sağol hakkatende port yok yazıyo ben 15 gündür bekliyorum ümidim yok heralde 15 ay daha beklerim
  • İstanbul'da yaşıyorum Bir ayda hallolur mu sizce arkadaşlar

• Bölge neresi hangi müdürlüğe bağlısın ?

• Bağcılar güneşli müdürlüğü

• Benim bolge gaziosmanpasa telekom mudurlugune bagli nakil yapilacak binamda herkesin interneti var 4 yillik bina ama etrfda insaatlar var surekli yapim oluyortelekomdan bir tanidikdan yardim istedim neden port yok ne zaman gelir diye sordum oda sizin bolge mahallede surekli yeni binalar yapildigi icin suanda port baglamiyorlarmis bitmelerini bekliyolarmis daha sonra takicaklwrmis yani umitsiz vaka en az 6 ay port vermezler buraya 25 senedir telekom uyesiyiz 25 senwdir para bayiliyoriz ama nakil edemiyorum bu hafta iptal icin mudurluge gidicem bunda sonra onunden bile gecmem telekomun

• phorever kullanıcısına yanıt
    Saha dolabında port ankastredeki reglet port vs dğil.
  • Bende evlenip üst kata taşıncam arkadaş 5 ay önce uyarmıştı port kalmaz git diye gitmedim port yokmuş port başvurusu yaptım Sancaktepe için pendikten gelecekler dediler ama port bağlatan görmedim internette bunun yerine gelene kadar alt kattaki interneti nasıl ortak kullanabiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.