Şimdi Ara

TTnet Ping sorunları yaşayanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTnet müşterisi olupta son haftalarda yoğun ping sorunları yaşayanlar var mı?

benim ping son haftalar 2 katına yükseldi ve müşteri hızmetleri "ping sorunu TTnet'den kaynaklanmıyor, bilgisayarcıdan yardım isteyin" gibi absürd çözümler öneriyor.

1-2 hafta önce Istanbul TTnet sunucusuna 17-18ms olan ping şimdi 38-42ms ve TTnet bunun benim sorunum olduğunu savunuyor.

bu adamlar hangi dünyada yaşıyor?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Aralık 2013; 21:27:37 >

• Az önce btkya şikayette bulundum ama pinglerim 40-50 oldu diye değil 600-800 arası olmasından dolayı 3 aydır çözemedi adi firma geceyarısından öğlene kadar normal 30 seviyelerinde sonrasında hop 600-700-800 böyle rezil bir firma varmı dünyada.

geceyarısından öğlene kadar olan değerler.

öğlenden geceyarısına kadar olan değerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiltane -- 4 Aralık 2013; 21:57:58 >

• kablolarınız soğuktan etkileniyor büyük ihtimal
  • tt net bu sıralar problemi stabil hız vs. yok..
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    bu aralar bendede aynı sorun var, ping son 1 aydır akşam saatleri 400-500lere çıkıyor. bu arada testi yanlış yapmışınız almanya-frankfurt testi yapmanız gerekli
  • Instabul'a pingin Frankfurt pingi ile ne alakası var hocam?
  • ergin53 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: ergin53

kablolarınız soğuktan etkileniyor büyük ihtimal

+1 ttnet demi çalışıyon sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crab84 -- 5 Aralık 2013; 14:02:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D-smart TTNET'in altyapısını kullanıyor hiç sorun yok bende avrupa 70 ping NA 140 ping ama online oyunlarda -70 olan 100- -140 olan 200- oluyor
  • Kasım sonundan beri ben de aynı sorunla boğuşuyorum. Gece 1 öğlen 11,12 arasında normal düzeyde olup bunun dışında kalan zamanlarda ve özellikle akşam saatleri çok yüksek ping değerleri var. Ben adım gibi sorunun ttnet'de olduğunu bilsem de onlar ısrarla hattın çok temiz olduğunu iddaa ediyolar
  • sorun herkezde var pıng yuksek olduğu için videolar filan takılıyor sayfalar geç açılıyor
  • aynı sorun bendede var öğlen 12den sonra başlıyor hızda pingde düşüyor sorun kablolardan olabilirmi farklı modem ve pcdede denedim
  •  TTnet Ping sorunları yaşayanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunouss23

aynı sorun bendede var öğlen 12den sonra başlıyor hızda pingde düşüyor sorun kablolardan olabilirmi farklı modem ve pcdede denedim

Hocam sen Elazığdamı ikamet ediyorsun, eğer öyleyse bu işin çözümü yok 3 aydır aynı sorun var port değişiminden, kabloya modemden bilgisayara aklına gelebilecek ne kadar çözüm yolu var ise denendi çözüm yok şu testi akşam saatlerinde yaparak sorunun nereden kaynaklandığını daha net görebilirsin.

Komut istemini aç tracertwww.google.com yaz enterle, ping durumunu daha net görebilirsin.

• Bugün itibariyle hızımda ve pingte bi düzelme oldu arkadaşlar
  • dsmart net kullanıyorum benim durumumda böyle

• evet kardeş elazığda oturuyorum ben tracert sorununu atayım sana bana daha detaylı bilgi verirmisin
  • yunouss23 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam senin evinden porta olan mesafede aşırı ping var ya hattının bağlı olduğu port sorunlu yada santrale olan mesafen çok fazla modem arayüzündeki değerleride paylaşabilirsen daha detaylı bilgi verebiliriz.

Örnek

• buyur kardeşim modem değerlerim port değişikiği talep etsem düzelirmi ? ama öğlene kadar bi sorun yok ğleden sonra başlıyor portla alalkalımıdır santral arayacak birazdan beni

• yunouss23 Y kullanıcısına yanıt
    Modem Üzerindeki değerlerin normal görünüyor ama verdiğin testte modeminle santral arası mesafedeki ping oranın aşırı yüksek şuan aldığım test sonucunu paylaşayım. Eğer santralda tanıdığın varsa şu benim sorunuda çözmesini sağlasak.
  • ben santralin numarasını öğrendim sadece 555 12 93 tanıdığım olsaydı :S coktan çözerdim sence benim sorunum neden kaynakkanıyor santrale ne sölyiyeyim port değişikiğimi talep etsem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.