Şimdi Ara

TTNET Online İşlem Merkezi'nin çalıştığı 1 gün görecek miyiz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Yeni servis alımının sorunsuz ama servis iptallerinin sorunlu olması kasıtlı bana göre

aynen kaç saat geçti hala aynı , günlerdir aynı şekilde.

@ZionYıldızı benden kaynaklı ne gibi bir sorun olabilir tamamen online tabanlı bir sistemde..

Ben sorunsuz bir şekilde girip çıkabiliyorum online işleme. Sorun sizin hesabınızla alakalı.

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Yeni servis alımının sorunsuz ama servis iptallerinin sorunlu olması kasıtlı bana göre

aynen kaç saat geçti hala aynı , günlerdir aynı şekilde.

@ZionYıldızı benden kaynaklı ne gibi bir sorun olabilir tamamen online tabanlı bir sistemde..

aynen dostum benimde öyle günleridr giremiyorum kota öğrenmek için artık bu linkten girdim
    https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

• tahtaya vurim ben hiç bir sorun yaşamıyorum

ρѕη: αcмzѕlи
  • Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz.

tarife değiştiremioyruz iyimi
  • bendede böyle bağlatmak isteyince menü geliyor :D iptal etmek isteyince yok :D şuan işleminizi gerçekleştiremiyoruz :D ttnetten ne bekliyiceksinki tekelin gözü kör olsun şöle dev bi firma gelip yatırım yapıp adam gibi hizmet veremedi gitti ttnetin 8mbs lik gülünç hızlarıyla uğraşıyoruz.net dediğin en düşük 10 mbs olur sınırsıza 3 mbs hız sınırımı konur hadi koydun bari 50 gb da koyma 50 gb dediğin 2 oyun 5 6 filmde doluyo zaten 500 gb gibi bişi olsun bari o ama nerde sömür insanları sırf bunun için uydu nete geçicem bu ay sözleşmem bitiyor en azından kota sıkıntım olmaz 3mbs dediğin nedir ki :D tosba gibi yavaşlıyo fiber net :D işin gülünç yanı fiber optik kablo telefonla ayrı ayrı ama 25 tl kullanmadım telefona para ödüyorum :D kafaları güzel bunların fiber kabloyla telefonun ne alakası varda ben fiber kablo için telefon ücreti ödüyorum :D
  • Ttnetle ilgili bir şey kapatılcaksa elinizde belge olması şart bilmem kaç yıl sonra borç diye gelirler

Orijinalden alıntı: MoneyWizard007

"Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz." PAKET DEĞİŞTİREMİYORUZ İYİ Mİ

Paket değişikliği ben de yapamıyorum yahu.

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.