Şimdi Ara

Ttnet mbps Problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ttnet 8mbps yi yeni anlaşmayla 16mbps yaptırdım fakat airties sistemine (192.168.2.1) girince 10mb = 800-1000kb yani yazıyor. 16mbps için okadar para verdik adamlar 16 degıl 10 yapmışlar. Oğlum oyun indirince genelde 780-910 kb arası indiriyor. Yani 16mbps olması gerekirken niye 10mb.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

EDİT: Modem kasaya bağlı 1metre yok arasında.

(Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın arkadaşımın çocuğunun bu üyelik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstrayder123 -- 2 Aralık 2014; 15:45:45 >

• Kasaya yakinligi onemli degil arayuzdeki degerleri koyarmisiniz muhtemelen hat kaldirmiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xstrayder123 X kullanıcısına yanıt
    Bura degil hocam sol menude internet yazan yerdekileri koyunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Bura degil hocam sol menude internet yazan yerdekileri koyunuz.

Ttnet mbps Problemi!
    buyur
  • Size zaten 10 mbit tanımlamışlar çünkü fiziksel bağlantınız en fazla bu hızı destekliyor.

Gerçekten santrale uzak olabilirsiniz ya da bina içi telefon tesisatının elden geçmesi gerekiyor olabilir. Tam sınırda şu an bağlantı, arada kopabilir.
    Hocam sanırım hattınız desteklemiyor. Yani TTNET hızınızı artırırsa kopmalar meydana gelir bu nedenle sabitlemişler.
    Hattiniz kaldirmiyor turk telekoma ariza kaydi birakin kontrol etsinler gerekirse elit hizmetinden faydalanin ama elit hizmeti ucret alir buyuk ihtimal arkadasin dedigi gibi santrale uzaksiniz hatta 10 mbiti bile zar zor aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Size zaten 10 mbit tanımlamışlar çünkü fiziksel bağlantınız en fazla bu hızı destekliyor.

Gerçekten santrale uzak olabilirsiniz ya da bina içi telefon tesisatının elden geçmesi gerekiyor olabilir. Tam sınırda şu an bağlantı, arada kopabilir.

kopma hiç olmadı kardeş.
    Şanslısınız o halde :) Alabileceğiniz maksimum hız bu o altyapı ile.
  • hat ölü... kablolamayı elden geçirmek dışında yapılacak pek birşey yok.
  • Neyse Teşekkür Ederim herkese..
  • Hat durumuna nasıl ve nereye bakıyoruz?
  • 16mbit yerine aldığım hız bu. İlk geçtiğim gün 16 idi. Sonra 6 ya düştü. Müşteri hizmetlerini aradım 12 yaptılar ama 2 gün sonra gene bu hıza geldim. Normal mi
     Ttnet mbps Problemi!

modem ayarlarını kurcalayarak sorunu çözdüm. şimdi 16mbit bağlantı geliyor. torrent de 1.4-1.5mb/s hızlar gördüm sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 28 Aralık 2014; 14:23:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yaptın bende de aynı sorunlar var 16mbps olmasına rağmen sadece 7 mbps var bende hat değerlerim de

ADSL Hızı(Kb/s): 16382 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 25632 1187
    SNR Sınırı (dB): 18.4 20.8
    Hat Zayıflaması(dB): 6.7 0.0
    Güç (dB): 10.1 12.2
  • DSL Modulation Mod'u Multimode dan ADLS2+ ya aldım modem ayarlarından
  • ADSL Modes
    AnnexA
    G.Dmt
    G.lite
    T1.413
    ADSL2
    AnnexL
    ADSL2+
    AnnexM
    MultiMode bunlarvar bende hepsinde çarpı işareti var. sadece adsl2+ yaptım ama şuan akk geçtim ondan belki fark görmüyorum

bide evde 3 tane dsl giriş yeri var öbürlerini iptal etsem olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.