Şimdi Ara

TTNET KOTALARLA Mİ OYNUYOR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4gb ttnet paketindeyim...diger olcum programlari ile pek test etme imkanim olmadi ama etmemede gerek yok zaten nedenini anlatayim hemen ...ttnet modemimi kullanmadigim zaman kapatiyorum ve sadece aksamlari
    nete 2 saat giren bir insan düşünün ve bu insan hiç birsey indirmeye gerek duymuyan bir insan olsun , cunku hepsi var aga nete sadece geceleri 2 saat giriyorum heriflerden 9.90 kapmpanyasindan yararlanmiştim fakat oda ne?

nete bile girmedigim halde 40tan asagi fatura gelmiyor...ve sonuc kota aşimi..? halbuki nete bazen girmiyorum bile..mopdemde açik degilki paket alişverişi falan deyip kendii kazikliyim.?netimide tek kullniyorum? bu ne iş ya bunlarin hirsizliklari hep yanlarina kaliyor arkadasya biktim wallahi..kimseden hesap soramiyorsunki nasil ulke burasi boyle anlamadim gitti..

• Bir kaç programla kayıt yap göster şikayet et kavga çıkar

Yada efendi gibi 8 Mb sınırsıza geç rahat et
  • bencede oynuyorlar bisi yapmıoz ama kota full cekıo
  • ya kardeşim onlarin istedigi tarifeye geçsem ne olacak zamaninda az kotasiz kullanmadim...herifler kullanilmiş gibi gosteriyorlar kotalarimi buna bozuluyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Mayıs 2010; 21:22:30 >
  • Ben eskiden kotalıydım ve köye gitmiştik.Ağustos ayında hiç internere girilmedi.Ama o da ne.300 mb kota gitmiş.Buyur burdan yak.
  • eskiden 5gb falan olurdu maksimum şimdi 9.90A geçtik ilk ay 10gb şu ayda 7.5 gb gitmiş nasıl bir sistemdir anlamadım
  • sistemler ile ugrasanlarda ib...nlik var beyler..tabiki üstlerinden aliyorlar bu emirlerii...ben ilk ilk ay odemedim nasil olsa 9lira dedik ikinci bir geldi 70 milyon bide kusurat...serefinizi dedim ben, sizin varsa tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Mayıs 2010; 21:10:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  TTNET KOTALARLA Mİ  OYNUYOR???
  • neyse aga bu ulkede bir donulmazligi olan terorist olursa bunlarada dokunulmaz....normaldir bunlarda halkin cebindeki minik teroristler..kan emici kene gibiler meretler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Mayıs 2010; 21:20:49 >
  • alin bakin bu ay mayis ....kotama bakin gecmemişim ...birde gelen faturaya bakin 37.5tl mi neydir..adilik bu

TTNET KOTALARLA Mİ  OYNUYOR???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Mayıs 2010; 21:20:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eixs

alin bakin bu ay mayis ....kotama bakin gecmemişim ...birde gelen faturaya bakin 37.5tl mi neydir..adilik bu

TTNET KOTALARLA Mİ  OYNUYOR???

Böyle olması normal,mayıs ayının faturası haziran ayının başlarında gelir.Kesim tarihi ne zaman başvuru yaparsanız yapın,ayın son günüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.