Şimdi Ara

TTnet Kota sayfası çalışıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ttnet kota sayfasına ne oluyo?
    garanti geçtim kotayı

• açılıyor ama
    Son Gelen Kayıt Zamanı 31-01-2008 17:45:34
  • ya bana şubat ayı lazım
  • ya şimdi gösteriyor ama
    hala 02.02.2008 14.57 gösteriyor ayın 4 ü olmuş hala onu gösteriyo arada 2 film indirdim kotam doldu galiba

allah belanı versin telekommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucu -- 4 Şubat 2008; 21:26:56 >

• bende gayet güzel ama benimde 01.02.2008 tarihinde güncellenmiş, ttnet adsl2+ ya falan geçiyor diyorlardı herhalde o yüzden. Gerçektende telekoma yüzbinlerce
  • Kafalarına göre kotaları güncelliyorlar.Kimi zaman gösteriyorlar, kimi zaman göstermiyorlar.Bazen onca şeyi doğru yapmama rağmen giriş başarısız diyor, hata kodu bilmem kaç diyor.En iyisi beklemek arkadaşım.Yapabileceğin bir şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Kafalarına göre kotaları güncelliyorlar.Kimi zaman gösteriyorlar, kimi zaman göstermiyorlar.Bazen onca şeyi doğru yapmama rağmen giriş başarısız diyor, hata kodu bilmem kaç diyor.En iyisi beklemek arkadaşım.Yapabileceğin bir şey yok.

aynı sorun bende de var.. şifreyi doğru yazıdıgım halde hata cıkmalar..
    kotayı güncellememeleri..
  • yaw güncelliyolar ama 7 saaatte bir
  • Ulan bu güncelleme mevzusunu geçtim adamlar internete taklalar attırıyor. Anasını satayım kasıla kasıla kas katı kaldı iyi mi? (o ne biçim cümle!)
  • Bu gün ayın 5 i benim kota daha ayın 1 ini gösteriyor.Arkadaşlar bu ay dikkatli olmak lazım.Sakata gelmeyelim. Saygılar...
  • AYIN 5 HATTA 6 SI OLDU HALAAAAAAAAAAAAAAA AYNIIIIIIIII
    ŞEREFSİZ TELEKOMMMMMM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.