Oncelikle Selamlar arkadaslar. Mevzuya geleyim. Biz 8 mbit sinirsiz (15 gb kotali) tarifeye gecmistik. İlk 5-6 ay gayet guzeldi hiz. 700-800 ile rahat download yapabiliyordum. Taa ki agustos ayina kadar. Agustos ayindan sonra hiz 512'ye dustu ve kota asimi falan hicbir sey yoktu. 1-2 ay bekledik okul basladigindan bende internete sadece mobil olarak giriyordum. Bekledik bekledik hiz artisi olmadi kota daha 5 gb'i gecmeden hiz hala 512 idi. Gecenlerde aradik ttneti. Durumu anlattik. Biz sizi musait olacaginiz zaman arayacagiz dediler ve yarim saat sonra aradilar. Suanki hizinizi 4 mbit'e dusurduk dediler. Babamda tamam diyip kapatti. Suan hiz konusunda sorun yokta fatura hakkinda sorunumuz var. Biz simdi 4 mbit sinirsiz parasi mi verecegiz yoksa 8 mbit sinirsiz parasi mi? Neden boyle bisey yaptiklarini anlayamiyorum. Halbuki yanda oturan komsumuzdan baktigimda indirme hizi 700-800 arasi. :(
malesef tarife sözleşmesini okursan ttnet istediği zaman kısabilir bunu sen bilmeyerek kabul ediyosun yapacak bişe yok