Şimdi Ara

TTnet İndirim SMS'i atmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet kaç gündür bana bu SMS i gönderip duruyor, aradıkarında da hat sahibi olan babamla görüşmek istiyorlar.
    Babam bilgisayardan anlamaz, internete bir kere bile girmişliği yok, anlatın bana olursa babamın numarasını vereyim arayın diyorum, yok neymiş efendim önce babamı arayacaklarmış, benimle görüşmek için onay alacaklarmış, sonra size bilgi verebilirim diyorlar.
    Bende kızdım, bir daha aramayın diye, diyorum neyi anlatacaksın, babam bilgisayarın b sini bilmez, ne dersen he gızım der diyorum, yok.
    Forumda bu SMS veya benzeri gelen varmı? Varsa ne anlattılarda böyle devlet sırrı gibi saklıyorlar merak ettim.
     TTnet İndirim SMS'i atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 15 Mart 2014; 16:45:16 >

• bana da 2 hafta önce geldi daha aramadılar beni. 25-26'sında bitiyor benim taahhüd'de. sizi aramışlar beni aramadılar bile :)
  • antares079 kullanıcısına yanıt
    benim hiç taahhütüm yok, belki ondandır, diğer firmalar cayır cayır kampanya yapıyor, internet, digitürk veya dsmart, telefon paket halinde sunuyorlar.
    Tutuştular bu yüzden, önce taahhütsüz, kaçma ihtimali olan müşterileri arıyorlardır zannımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 15 Mart 2014; 16:46:53 >
  • Evde babanla konuş, sonrada babanın ismi neyse ben o'yum de. Benim de babam pek anlamaz, hep ben konuşurdum. Sonra da babamın üstüne olan aboneliği kendi üstüme aldım.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bende biliyorum aslında babammış gibi konuşmayı, izin almama zaten gerek yok, evdeki bütün faturaları ben ödüyorum. Babama ait bütün bilgileri de biliyorum, doğum tarihi, anne kızlık soyadı vs. Yok sanki adamlar devlet sırrı açıklıyorlar, illa o kişi olmadan bilgi veremezlermiş. Oldu canım, bende taşırım aboneliği başka bir servis sağlayıcısına olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Bende biliyorum aslında babammış gibi konuşmayı, izin almama zaten gerek yok, evdeki bütün faturaları ben ödüyorum. Babama ait bütün bilgileri de biliyorum, doğum tarihi, anne kızlık soyadı vs. Yok sanki adamlar devlet sırrı açıklıyorlar, illa o kişi olmadan bilgi veremezlermiş. Oldu canım, bende taşırım aboneliği başka bir servis sağlayıcısına olur biter.

Şöyle yap dostum; baban açsın telefonu ona anlatsınlar. Baban da "ben bu işlerden pek anlamam oğlum konuşsun, interneti o kullanıyor tamam derse onay veririm" desin sen konuş, neyse dertleri onaylıyorsan babana verirsin telefonu o da onaylar ve onaylamaz, bu kadar ;) , bizim hat da benim üzerime değil, bu şekilde hallediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabzu

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Şöyle yap dostum; baban açsın telefonu ona anlatsınlar. Baban da "ben bu işlerden pek anlamam oğlum konuşsun, interneti o kullanıyor tamam derse onay veririm" desin sen konuş, neyse dertleri onaylıyorsan babana verirsin telefonu o da onaylar ve onaylamaz, bu kadar ;) , bizim hat da benim üzerime değil, bu şekilde hallediyorum.

keşke öyle kolay olsa, babam sabah 8 de işe gider, akşam en erken 8-9 da evde olur. Kendi dükkanı sonuçta, kapatamıyor.
    Ben sabah 9 akşam 7 işteyim. Adamlara diyorum 9 dan sonra arayın, yok olmaz, 8 e kadar arama yapabiliyoruz, İyi peki ozaman dedim, cuma günü babamın numarasını verdim, hemen arayalım dönelim size dediler. Dedim aramayın, şuan cuma saati ve camidedir, bakmaz telefona dedim. 1 saat sonra arayın dedim. Tabi aramamışlar. Yok ben bu Tin tin netten bıktım, her seferinde böyle yapıyorlar. Taahhütüm yok zaten, 1 yıldır fiber gelecek diye bekliyorum onuda yapmadılar. Anlamıyorum bu fiber olayını da neye göre yaparlar, arka sokakta var, bir ileriki sokakta var, sağdaki ve soldaki sokakta fiber var, sadece bizim sokakta yok. Geçen yaz fiber kabloları çeken elemanlara sordum, bu sokağa ne zaman gelecek diye, belli bir planlama yok, bugün bu sokağı yapıyoruz, ertesi gün başka bir mahallede başka bir sokak. Dedim nasıl iştir o, sırayla yapın gidin işte. Yok onuda kafalarına göre yapıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.