Şimdi Ara

TTNET'in verdiği ZTE marka modeme hangi AP?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum başlıkta.Bizi habersiz VDSL e geçerdikleri için internette sorun yaşıyorduk.Şimdi modem aldım internet hızım kıyaslama yapılmayacak kadar arttı tamam ancak hala çekim sorunu var.Bilgisayar 4 yıllık belki ondan az çekiyor ama telefon yeni oda 2-3 çubuk çekiyor.Böyle idare ederdim ama PS4 almayı düşünüyorum bir kaç aya onu alırken yanına koymak için access point de alırım diyorum malum oyun indiricem storedan ya da online oynarken kopma olmasın diye.TTNET'in verdiği modemi 1.5 yıl sonra kullanacağımın garantisi yok o yüzden iyi bir marka AP almak istiyorum.Airties'in APleri bu modemle uyumlu mu kullanabilir miyim?

• Sana tavsiyem access point yerine router alman. ZTE modemlerde ağ yönetimi pek iyi değildir zaten menülerde biraz karışıktır.

ZTE modemi bridge moda alırsın hocam. Onun yanına TP_Link WR941ND Router koyarsın bütün trafiği tp-link yönetir. Çok çok daha verimli kullanırsın internetini.
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Evdeki masaüstü ZTE modemin yanında ben onu bridge moduna aldığımda masaüstü bilgisayar ZTEden çıkan kablo ile internete bağlanabilecek mi?
  • Ağ ve paylaşım merkezi > yeni bağlantı oluşturun > Geniş Bant (PPPoE) 'ye girin

dsl kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak işleme devam edin.

direk internete bağlanabileceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.