Şimdi Ara

TTNet'in ve Diğer İSS'lerin Yeni Yıl Kampanyaları [ADSL Rehberi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hayırlı olsun internetin, fakat demişsin ki

"tek carenin TTnet oldugunu kabul ederekten gidip yeni yil kampanyasindan yararlanarak ( baglanti ucreti olan 29ytl 31 ocak'a kadar alinmiyor) wireless modem secenegini alaraktan 2 ay indirimli ( 19 ytl) cazip gelerek ortalama 10 dakikalik bi surede basvurumu cok hizli bi sekilde degerlendirmeye aldilar "

fakat ttnet sitesindehttp://www.ttnet.net.tr/149.aspx diyor ki:

Kampanya tüm ADSL tarife paketleri için geçerlidir. Kampanyadan, yeni abone olacak kurumsal ve bireysel ADSL müşterileri yararlanabilecektir. Bir defaya mahsus alınan 29 YTL bağlantı ücretini dilerseniz ayda 3 YTL olmak üzere 12 ay taksitle ödeyebilirsiniz.

ben de yeni taşındığım yerde kablo internet olmadığından mecburen ttnet e abone olacağım. fakat bağlantı ücreti alınıyor diye biliyorum. bağlantı ücreti almama kampanyası geçen ay diye biliyorum. Eğer böye bir durum varsa hemen gidip abone olacağım da ondan soruyorum. Açıklar mısın lütfen.

• teşekkürler saol inş sende benim gibi kolay halledersin memnun kalirsin...ama ilk tercihin kablonet olsun arkadasim genede bi arastir belki o bolgeye kablonet hizmeti gelmistir...

aboneligimi belirtigim gibi 23 ocak ogleden sonra yaptirdim...benden altini cizerek tekrar tekrar soyliyim cebimden 5 kurus dahi cikmadi...

aldiklarim ;

Airties RT-205 TT wireless Modem

1mbit 4gb kotali baglanti

2 Ay indirimli ( aylik 19 YTL ucret)

DSL TTmail 1gb pop3 mail (3 adet)

verdigim para ;

0.0 YTL

verdikleri forumda ucretin 38ykr oldugu yazio ama o ucret tasis edilmiyor veya benden edilmedi...10 dakika surdu sadece islemim ayrica orda cekirdigim nufus cuzdani fotokobisi bile bedavaydi :) etkilendim dogrusu onceki basvurumda iki saat sira bekleme vs.. (yil 2004- ilk adsl aboneligim) 49 ytl baglanti ucreti + vergiler damga bilmemne acayip damga yemi$tim vallaha cebimden be$ kurus cikmadan modemi koltugumun altinda aldigim gibi ko$ar adim kactim belki fikirlerini degistirler diye belli mi olur hariri bu arada 24 aylik satis sozlesmesini okumadan sakin imzalamayin sayfasini hatirliyamiyacam ama carsaf gibi bi kagit...eve gelince okurken dehsete du$tum nelerin altina imza atioz... resmen insan haklari ihlali hic bir hukuksal acidan hic bi hak birakmiyorlar... yinede dedigim gibi eli mahkum ....'i gardiyan milletiz napalim kolay gelsin arkadasim... alacagin modem wireless olacaksa kesinlikle airties RT-205 al ben cok memnunum eger boyle bi kampanya olmasaydi gidip kendim alacaktim bu modeli belki diger ust modelini airties'in... telekoma nufus cuzdanin ve basvuru yapacagin telefon numarasi seninse sorun yok ama kesinlikle telefon hatti sahibi olman veya olanin yaninda olmasi gerekir gitmeden once soyliyim...birde yukarda nelere dikkat edilmesi gerektigini anlattim kendimce...okursan i$ine yariyacak gibi tekrar kolay gelsin arkadasim...

düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 26 Ocak 2008; 2:59:46 >

• peki acaba bu bağlantı ücretini ilk faturayla veya 12 ay boyunca faturayla tahsil edecek olmasınlar destroy3r?
  • 30Mbit isterizzz telekommmmmm hemde kolpa fiyata değil cüzi fiyata
  • inceleme için teşekkürler.

Türk Telekoma
  • Bağlantı ücreti alınıyor sanırım bu ay!!!
  • hayir baglanti ucretini 30 ocak a kadar almiyorlar oyle dediler bana ben 24 ocakta basvurumu yaptigim gun asla bu ucretin tahsis edilmiyecegini solediler...cebimden hic bir damga vergisi bile cikmadi...modemide bedavaya getirmis oldum belki uzatirlar baglanti ucretini almama kampanyasini ama benim bildigim 30 ocaka kadardi...

arkadaslar eger voip ozellikli bir modem dusunmuyorsaniz kampanya dahilindeki modem gidip para verilip alinabilecek canavar modemlerden...piyasada mevcut bulunan airties RT-205 modelleriyle ayni icerik olarak tek farki yazilimsal...2 farki var... biri telekomun guvenlik icin aldigi tedbir...kablosuz ag kurulurken sifre kurmayi zorunlu kiliyor. bu guzel bi ozellik..yalniz diger farki ise kablosuz ag paylastirilan bilgisayarlara sinirlandirilma getirilmesi..yalnizca 12 kisiye kablosuz ag dagitilabiliniyor...bu ozelligide guncel firmware yuklenerek gayet guzel kaldirabiliyosunuz yani RT-205 modelin RT-205 TT ile hic bi farki yok donanimsal olarak... cekinmeden alabilirsiniz..bazi arkadaslar telekomun verdigi dandik modemlerden bahsetmis..kablosuz olarak zaten iki firmanin modemleri mevcut...biri airties modeli de rt-205 var sadece digeride pikatel combo denen zimbirti...evet pikateller diger markalara gore cok geride ama kullanmadigim icin yorum yapamiyaycagim...kullanmayan arkadaslarda gelip burda bozulur 2 ay sonra bilmemne ahkam kesmesin lutfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 31 Ocak 2008; 4:00:50 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.