Şimdi Ara

TTNet'in ve Diğer İSS'lerin Yeni Yıl Kampanyaları [ADSL Rehberi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesaj cok fazla alinti icerdiginden dolayi gonderilmediginden iki ust uste yazmak zorunda kaldim afedersiniz...

engunaydin

5- Forumu araştırısanız çeşitli başlıklarda bu konuyu tartıştık. Sizin rehber dediğiniz sözde araştırmanızda koymadığınız kb/s başına ödenen ücreti kablonet ve ADSL firmaları arasında ve de yaşanan veri kaybını dahi gözönüne alarak daha önce hesapladık. 2 senelik ve 1 senelik taahhüt alan ISS'lerin tarifelerini de birbirine uyarlayarak karşılaştırdık.

evet onlarida burdan yazarsan engin bilgilerinle sevinirim bende bahsettigin forumlari okudum merak etme... ordada yatilimindan cok araya laf atislarin ciki$larinla ünlü oldugunu herkes bılıyordur zaten...ayrıca ne kadar saglıklı issleri kiyasladigindan bahsetmi$sin...onceki yazilarinizda kota gereksiz mereksiz diye gayet acik bi sekilde subjektif goruslerinizi paylasmi$siniz...Herkesin kullanim amaclari farkli gelipte benim amaclarimi soledikten sonra kotasiz almasisin demek ne kadar mantikli senin bakis acin tabikide...BEN TEKRAR TEKRAR SOYLUYORUM BU KARSILASTIRMAYA SUPERADSL'I KATMADIM VE SMILE ADSL IN KOTALI TARIFELERINDEKI LIMIT ASIM UCRETLERI TELEKOMUN TARIFELERIYLE TAMAMEN BAKIN USTUNE BASARAK SOYLUYORUM TAMAMEN AYNI VERDIGIM LINKLERI VE YAZIMI DUZGUN VE MANTIGINIZ ALGINIZ ACIK OKUSAYDINIZ GORURDUNUZ ZATEN...MUHALEFET ETMEK EN KOLAY SEYDIR YAZI YAZMAK EN KOLAYDIR BEN MADDE MADDE GAYETTE GENIS KAPSAMLI BI ARASTIRMA YAPTIM BURDA EKSIKLERI OLMUYACAK DIYE BISEY DEMEDIM..ELBETTE KI VARDIR AMA BUNLARI DILE GETIRIRKEN BILE USLUBUNUZ VE SAYGISIZ TAVRINIZDAN OTURU BU YAZILARI YAZIYORUM...YOKSA HIC KIMSE 4 4LUK DEGILDIR.EKSIKLIKLERI YOK DEMEDIM.AMA EKSIK OLDUGUNU YANLIS OLDUGUNU DILE GETIRIRKEN BILE ALINTI YAPARAK DEGIL GENEL OLARAK KONUSUOSUNUZ HANGISI ACABA YANLIS BI YANLISIDA LAF EBELIGI YAPMADAN DIREK OLARAK GOSTERIRSENIZ HERKES DAHA IYI ANLAR...

engunaydin

Sadece gülüyorum bu acaip yoruma. Yorum yapan arkadaş 23 yaşında; bense tam 20 senedir bilgisayar kullanıyorum. İlk bilgisayarım Amstrad CPC464, devamında 6128; Basic programlama dili ile yazdığım programlar devamında GWbasic ile pc programları; ilk kendime ait pc'm pentium 75, ilk modemim boca modem 14400 kb/s (28.800 istanbul'da toptancısında dahi yoktu); Türkiye'de internet yokken çevirmeli bağlantı ile hizmet veren yerel bağlantılara, serverlara bağlanan ben deneyimsizim, interneti bilmiyorum arkadaşımız biliyor. Diyecek sözüm yok. Ben anlamam.

Yorum yapan arkadasa yazacaksınız bu yazdıklarınızı bana nıye yazıyorsunuz anlamadım gene...ayrica kac senedir bilgisayar kullanmaniz nasil kullandiginizda ilgilendirmiyor bizi...laf cambazligi yapmaniza gerek yok.

engunaydin

Superonline bir gelenektir arkadaşım. Sen paçalı donla sokakta top oynarken Superonline Türkiye'ye en kaliteli internet hizmetini sunuyordu; Tellcom (Karamehmet'e aittir) altyapısı bir gün tamamlanınca Superonline yine en iyi interneti sunacak. Şu anda da mümkün olan en iyi internet hizmetini sunduğundan da gram şüphem yok.

burda da yaptiginiz yorumlarla ne KADAR MARKA/FIRMA SEMPATIZENI OLDUGUNUZ ORTADA..gelenekmi$ bilmemneymi$ $u cumleler objektif bakmakla nasil alakasiz seyler...aginizdan cikani kulaginiz duymuyor demek ki...Ben suan ki tarifeleri degerlendirdim artilariyla eksileriyle sonrada subjektif bi yorumda bulundum kendi fikrimce...siz ne bi karsilastirma yapiyorsunuz...ne benim yanlis bi bilgimi gosteriyorsunuz...yaptiginiz tek sey yanlis olmu$ eksik olmus....gosterin eksikleri veya yanlislari o zaman bi deger bi anlam ifade eder...politikaci gibi laf cambazligini birakin artik...farkindaysaniz bu forumda daha onceden pek aktif degildim...hic kimseylede forumda bi atismam kavgam olmamistir.ama sizin bu yaptiginiz cirkin , ukalaca, kendini bilmezliginizden dolayi bunlari yazma geregini duyuyorum..yoksa sizin fikirlerinizi degil karsit goruslerinizi yazarken bile bi dayanak gostermeden bu bi gelenek hede hödösünün arkasına sıgınıyorsunuz....asıl ben sıze guluyorum birde alkisliyorum iyi bir muhalefetci ve politikaci olabilisiniz bu ustu kapali laf cambazliginizla....

"Smile ciddiye alınacak bir firma değil. En az TTNET kadar bilgisiz ve ilgisiz elemanları var."

bunuda ben demedim gene carpitiyorsunuz yazdiklarimi benim yazimmi$ gibi gostererek kullanicilari yaniltiyorsunuz...ayrica Benim bahsettigim nokta bu konuda Smile ADSL in abonelerine verdigi hizmet, Telekomdan aldigi ve bize sattigi bi hizmet...yani birinci firma olmadigi icin herhangi bi hattinizla problem oldugunda onlara basvurdugunuzda gidip onlarda telekoma ariza kaydi yapiyor...sag kulaginizi sol elinizle yukardan gostermek gibi bu sizin seviyenize indirirsek eger...

Superonline'da çalışıp da senin dediğini söyleyen arkadaş bence vakit geçirmeden istifa etsin. Türkiye'ye interneti yayan, en iyi hizmeti senelerce sunan ISS hakkındaki yorumu buysa Superonline belli ki kazayla almış onu işe. O orada farkedilmeden istifa ederse kovulmaktan kurtulur.

bununlada ne kadar objektif baktiginizi goruyorsunuz..simdi dusunuyorumda acaba superonline bu kadar reklamini yaptiginiza gore size belli bi tanitim ve reklam ucreti veriyor mu bence kacirmadan bunu denesin cunku baya ise yariyacak gibi

guluyorum artik napayim yazik bu kadar ustu kapali yanlis yanlis eksik eksik diye bi muhalefet yazisini nasil ciddiye alipta bu kadar yaziyorum bende hata aslinda buyrun tek tek yazimdaki hatalari fikrinizle beraber yazin ki tartisma fikir alisverisi olsun...yanlis diyerek eksik diyerek ancak konuyu carptirsiniz baskada bi katkiniz olmaz...ayrica lutfen bunlari yapamiyacaksaniz baska bi konu acip ordan tartisalim bu konuyu cunku rezil ediyorsunuz!!

tekrar belirtiyorum gene carpitacaginiz icin ; ben sizin fikirlerinize saygi duyarim ama sizin yaptiginiz sadece atip tutmak ve yapici degil kirici elestiri...madem olmamis begenmiyorsaniz siz yapin daha iyisinide gorelim... tabi 20 yillik pc hayatinizdan oz gecmisinizden pohpohlamanizdan kendinizi vakit ayirabilirseniz..ha bide muhalefet olmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 14 Ocak 2008; 6:23:34 >

• iyi emek harcamışsın dostum hem rehbere hem de konuda yer alan yazılara werdiğin cevaplara :))

teşekkürler rehber için

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

iyi emek harcamışsın dostum hem rehbere hem de konuda yer alan yazılara werdiğin cevaplara :))

teşekkürler rehber için

tesekkurler arkadasim begendiginize sevindim... keske bazilarinin eksik ve bilgisizce yazilmis bi yazi (rehber degilmi$ birde) olduguna dair gorusleriyle yapici olmayan mesajlarla muhalefet olup konuyu kirletip polemiklere yol acmadan kullanicilarin yararini saglamak adina elestiriler, yeni bilgiler veya yanlis bilgileri duzeltmeler olsa daha cok yardimci olur rehber (pardon eksik bilgili yazi) diye dusunuyorum...

ama her forumda her konuda oldugu gibi boyle amacsiz tipleri engelliyemiyoruz ne yazik ki...polemige yanit verip kullanicilarin basini sisirdigim icin kendi adima ozur dilerim ayrica...

• Ne yapalım herkes herşeyden memnun olmuyor.
    Güzel çalışma eline sağlık.

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

Ne yapalım herkes herşeyden memnun olmuyor.
    Güzel çalışma eline sağlık.

tesekkurler arkadasim begendigine sevindim sizin gibi dH mudavimi bi ustadin okuyup degerlendirmesi beni onurlandirir yalniz kacirdiginiz bir nokta; benim yazima muhalif olmasindan ziyade bu arkadasin, yapici elestiriden cok, fikirlerini ifade etmesinden gorus bildirmesinden cok, sadece "guzel olmamis eksik olmus dandik olmus sen buna rehber mi diyosun ya" bilmemne teranesi gudulerek yapilan yorumlarina, dayanaksiz laf cambazligina ve cirkin uslubuna kiziyorum...yoksa elbetteki benim goruslerim dogrudur fikirlerim dogrudur demiyorum kesinlikle...karsit fikirlerde elbette ki olacak elbetteki fikir alisverisleri olacak bu herkes icin daha iyi olur zaten sizlerinde yardimiyla gercek bir rehber olacagindan ilk yazimda da bahsettim... ama bunu bu uslub ile dile getirmesi ve dayanaksiz atip tutmasi bunlarin ustune birde beni firma reklami yapmakla itham etmesi (ki bu olayi kendisi yapiyor SuperADSL veya smileADSLden bi cikari mi vardir nedir bilmiyecegim artik )terbiyesizlikten oteye gitmez ne yazik ki

bir dH yoneticinin daha once bi konuya yazidigi mesaj cok hosuma gidiyor tam olarak bulamadim yazdigi mesaji ama soyleydi ana fikri;

Bizler, kendi kullandigimiz seyleri ovdugumuzden, saglikli dusunup baska alternatiflerle kiyaslamakla ugrasmadigimizdan kendi kullanidigmiz seyleri overekten herseyin en iyisidir en guzelidir mantalitesiyle yaklastigimizdan boyle problemler cikabiliyor oneri konularinda...

• Anlamsız bir tartışmaya girmeye-uzatmaya niyetim yok. Tek tek cevap yazmaya değer bulmuyorum yazdıklarını. Kal sağlıcakla. Konu kapanmıştır benim açımdan. O kadar bol vaktim yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 14 Ocak 2008; 17:39:06 >

Orjinalden alıntı: Destroy3r

quote:

Orjinalden alıntı: by leon

tellcom geliyor ya ikisi de bitti bundan sonra

insallah dedigin gibi tellcom beklendigi gibi bomba bomba gelir...yalniz yinede bikac aydan sonra yayginlasir ve oturur daha once gelmesini ummak cok ilimli bakmaktan ibaret bence...

Tellcom'un gelişi orta veya uzun vadede olur,şimdilir pek bir şey bekleyemeyiz.

@Destroy3r,güzel bir rehber olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

Anlamsız bir tartışmaya girmeye-uzatmaya niyetim yok. Tek tek cevap yazmaya değer bulmuyorum yazdıklarını. Kal sağlıcakla. Konu kapanmıştır benim açımdan. O kadar bol vaktim yok....

1997'den bu yana interneti kullanan biriyim. Benim de ilk dial-up baglantim Superonline'di. Hatta Guide CD'lerinin yenisi ciktiginda sevinirdik. Yaşla olacak şeyler değil bunlar. Ben Suponline'in, diger firmalara göre fiyat / performans geri kaldığını düşüyorum. Yukarida da demiştim, alınganlık yapmasın kimse diye. Her Superonline kullananın aklı yokmuş gibi bir izlenim çıkarmana gerek yoktu. Sen Superonline'i ılk kurulduğu günden beri sevip takdir ediyor olabilirsin. Benim demek istediğim, sokaktaki Ayşe teyze, kizina internet baglatirken Superonline'i seçerse, zarara girecegiydi. Neyse uzatmayacagim, bir anket yapilsa %80 TTnet, %10 Smile %5 diger ve diger %5 Superadsl cikar, bunu gormek icin de medyum olmaya gerek yok..

• @Destroy3r
    Eline sağlık, emek harcamışsın. Mutlaka birilerinin işine yarayacaktır.

ttnet kampanyasına katılmayı dusunen biri olarak 4 kablolu modem secenegi sunulmus:
    ? Airties RT?103
    ? Airties RT?102
    ? Zyxel P660RU
    ? Pikatel Combomax
    hangisini tavsiye edersiniz?
    bilgisyarı teyzem kullanacagı icin sorunsuz basit kolay arayuzlu bir alet lazım, netten kopmayan, fazla ısınmayan...
    K750i
    Nikon Coolpix L4
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

@Destroy3r
    tesekkurler arkadasım benim icin guzel bir rehber oldu ki onumuzdeki hafta adsl baglatmayı dusunuyorum
    ttnet kampanyasına katılmayı dusunen biri olarak 4 kablolu modem secenegi sunulmus:
    ? Airties RT?103
    ? Airties RT?102
    ? Zyxel P660RU
    ? Pikatel Combomax
    bilgisyarı teyzem kullanacagı icin sorunsuz basit kolay arayuzlu bir alet lazım, netten kopmayan, fazla ısınmayan...

modem konusunda tercih yapma hakkı veriyormuki ttnet bize pikatel göndermişlerdi ama kurulumu çok kolaydı 20 ytl kurulum parası verme derdi yok yani

Aktivasyon ücreti yok.

Sözleşme 1 Yıllık

Bunlar oldukça önemli ben Smile abonesiyim.

Zamanında 2 yıl sözleşme ile ilk 1 yıl 39YTL ye 1MBit sınırsız aldım. Sözleşmeye göre de bir indirim olur (1 yıl içinde olan indirimler de 39YTL ye yansıtılıyor) ise bu fiyatlara yansıtılacak. Tabi zam olursa da aynısı geçerli ama ucuzlaması gereken bir şeye zam gelmesi de
  • Kablosuz modem olarak Airties'i oneririm. Ama teyzene baglanacak olan modem kategorisi kablolu yani su model:http://www.airties.com/index.asp?page=prdetails&id=1&dil=tr Airties'in Turkce teknik destegi muazzam. 7/24 cagri merkezi var, parcaniz ariza yaparsa aninda degistiriyorlar, yardimci oluyorlar. Kurulum CD'si ve modem config'i Turkce, kolay kurulum ozelligi de var, anlasilir net menuler. Isinma yapmiyor, hattan dusmuyor gayet sorunsuz. Airties urunlerini her zaman tavsiye etmisimdir..

Doğru; tüm özel şirketler ttnet altyapısı kullanıyor. Bunlar bugün için sadece pazarlama şirketi. En azından görünüşte böyle. Ancak ttnet müşteri hizmetleri servisiyle 1 kere muhatap olmuştum oda ilk kurulum aşamasında. 3 gün boyunca bağlanamamıştım. Sebebi de kullanıcı adı ....@ttnet yerine başka türlü söylediler. Uzun uğraşlardan sonra işini bilen birine rastladım da doğruyu bana söyledi ben de bağlandım.Geçen sene taşınınca da ttnet ile uğraşmamak için smile aldım.

Smileadsl'yi 13 ay kullandım. Açıkça modem kampanyası da bana cazip gelmişti. Müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüğümde her seferinde yardımcı oldular. Özellikle eylül ekim gibi 4mb hıza çıkmak istediğimde. Fakat bulunduğum bölge 4mb hız desteklemediğinden 2 mb sınırsıza geçtim. Yalnız 3 ay boyunca internette sürekli kopmalar yaşadım. Haklarını yememek lazım her aradığımda yardımcı oldular. Hatta bölge santralinden görevlileri eve ( 2 kez geldiler)göndertip evde bile kontrol yaptılar. Sonuçta telekom bile kendilerinde sorun olmadığını muhtemelen evde hatlarda sorun olduğunu söyledi. Smileadsl'den tek ayrılma nedenim ise sahibinin AYDIN DOĞAN olması. O adama yeterince para kazandırdığımı düşünüyordum ve ayrıldım.

Şu an ttnet müşteri hizmetlerinin durumu nedir bilmiyorum tecrübesi olanlar yazarsa da sevinirim. Eğer hala 3-4 sene önceki gibilerse ki çeşitli forumlarda böyle olduğunu okuyorum, kesinlikle superadsl veya smileadsl, ttnet ten iyidir. Hiç değilse sizin, müşteri olduğunuz bilinciyle sizinle konuşan insanlarla muhatapsınız. Teknik konular zaten aynı çünkü sorun telekoma gidiyor.

Konu açılışında yazılan, bence kişilerin kararını en fazla etkileyecek iki konuyu da belirteyim. Bir kere superadsl'de abonelik süresi 12 ay. İkincisi de kampanyaların bitiminde hiçbir zaman fiyat arttırmadılar. Artıramazlar da. Çünkü bunlar herkesin olumsuz olarak bahsettiği gibi telekomun pazarlamacısı. telekom fiyat indirirse bunlar da indirmek zorunda. Arttırırsa ne olur? En fazla elindeki aboneyi 12 ay boyunca tutar. Bir tek yeni abone alamaz. 12. ayda da kepengini kapatır.erken ayrılmanın tek cezası verilen indirimlerin ve alındıysa modemin bedelinin ödenmesidir. Bu sözleşme de bu şekilde belirtilmiştir. Yani 1024 4 mb kotalı için 24 lira ceza...Artı modem bedeli. Zaten modem ihtiyacınız varsa öyle ya da böyle ödeyeceğiniz bir bedel değil mi ???

Şu anda supeadsl bağlatmayı düşünüyorum. Sebebi de dün müşteri hizmetlerini aradım.Gerekli tuşlamaları yaptıktan sonra 10 saniye içinde telefona cevap verildi. Ttnet 15-20 dakikadan önce bağlanmazdı. Smile'da ise dakika tutardım. 8 dakika minimum süre.20 dakika beklediğimi de bilirim.Sizlerde bununla ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

OriginID:Anduril000

• bu kampanya devam ediyor mu? yani 31 ocak'a kadar 5,9gb indirebilir miyiz?

http://ttnet.net.tr/137.aspx
  • Ben adsl bağlatıcam da ttnetin şu yeni modem+3ay indirimli kampanyasında bir nokta dikkatimi çekti diyelim 1024kps sınırsız bağlattım 3 ay boyunca 32ytl olucak ama şayle bir nokta var kampanya koşullarında şu yazıyor.
    'İndirim süresi bitiminden itibaren 24 aylık abonelik taahhütü süresince, müşterilerimiz kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir'
    Yani kampanya bitince 3 ay sonra yani ben 1024kps kotalı tarifeye geçemicekmiyim??Sonuçta bu daha düşük bir tarife??

evet arkadasim benim dedigim gibi tellcom'un piyasaya girmesi ve boyle yuksek genis bant adsl tarifeleri sunmasi uzun veya orta vadelik birsey...Ki baslasa bile sadece istanbul'un belirli semtlerinde baslarlar...daha cook bekleriz yani

ayrica yazimi begendigin icin okuyup yorum yazdigin icin ayriyetten tesekkur ederim umarim yardimci olabilir arkadaslara...

@Sumak

tesekkurler arkadasim

quote:

tesekkurler arkadasım benim icin guzel bir rehber oldu ki onumuzdeki hafta adsl baglatmayı dusunuyorum
    ? Airties RT?103
    ? Airties RT?102
    ? Zyxel P660RU
    ? Pikatel Combomax

@ugurel

begendigine sevindim arkadasim umarim yardimci olabilmi$imdir...

oncelikle biraz gec yazdigim icin kusura bakma vaktim yoktu pek...Telekomun Yaptigi kampanyalardan; kablolu modem hediyeli kampanyasindaki modemlerden tercihimi soracak olursaniz..Eger Kablolu modem alacak olursam bu 4 modelden ya Airties RT- 103 ya da Zyxel P660RU secerdim..Pikatel markasi bu iki markadan cok daha dusuk sinifta degerlendirebilinir...Ayrica bu iki modem arasindaki farklari veya hangisini tercih etmeniz gerektigini forumdaki ilgili bolumden ( harici bilesenler / Adsl Modem) bolumu kullanan kullanıcıların goruslerını alsanız daha faydalı olur..Kablolu modemler hakkinda bir bilgim olmadigi icin kullanan kullanicilardan aldiginiz bilgiler daha saglikli olur...ama benim fikrim pikatelden ne olursa olsun uzak durmaniz yonunde diger modemler dururken bunu almak mantiksiz bir tercih olacaktir...Biraz once Bakirkoy Telekom Mudurlugunu aradigimda ellerinde butun modellerin mevcut olduguna dair bir bilgi aldim...tabi sizin bagli bulundugunuz bolgede istediginiz modem yoksa baska telekom mudurlulugunden de istediginiz modemi temin etme hakkiniz bulundugunu ogrendim...Aldiginiz modemin kalitesi bakimindan forumda ogrendiginiz avantaji olan modeli tercih etmeniz sizin iyigiliniz icin iyi olacaktir.eger kendi mudurlugunuzde abone olurken bulamazsaniz tercih ettiginiz modemi baska mudurlukten temin etmenizi tavsiye ederim

@sero77

evet arkadasim TTNet veya diger isslerin mevcut bulunan kablosuz veya kablolu modemlerden birkac model mevcut. ornegin Türk Telekomun verdıgı modemlere burdan bakabilirsiniz ; tiklayin...

@trevanian000

tesekkurler arkadasim bilgilerin goruslerin icin

bende bundan yillar once TTNet 145 dialup aboneligiyle bu Telekomla tanismi$ bulundum... O zamanlar internet cok yeni olmasindan oturu santraldeki memurlarin bilgileri yetersiz ve kendilerine ezbertilenlerden ibaretti...Ilk ADSL aboneligim ( o zamanlar biraz gec tani$tigim a$ikar genis bant internete ) 2004 yilinda baslattim...O zamandan bu zamana Turk Telekom'un TTnet abonesiydim...Ve bu zamana kadar buyuk bir problemle karsilasmadim...(Genel Santral kesintileri haric) ki bu santral kesintilerinde de diger internet sagliyicilarida TTnet in agzinin icine baktiklari icin Birinci elden adsl aboneligini olmanin daha mantikli olacagindan her ne kadar kullanicilari cekmek icin smile adsl indirimler ttnet e gore daha cazip kampanyalar yapsalarda, Telekom guvencesini sagliyamiyacaklari icin ( gerci ne guvenceyse yaptiklari hizmet ortada ) ve TTnet in sagladigi ortamdan fazla bir ek hizmet sagliyamadiklari icin ( ki burda bi arkadas smile adsl in ttnet hattina ek olarak yurtdisi cikisi acabileceginden bahsetmis ; evet acabilir ama ne zaman actida simdi acabilecek ) Telekom u tercih ediyorum bu zamana kadar ki goruslerim bunlar en azindan...

ayrica duydugum kadariyla Smile Adsl in bekletme rekorlari TTnet Destek hattindan cok daha uzun olmasi...Ben dialup aboneligimide katarsam yaklasik 8 yildir internet abonesiyim Telekomun sagladigi hizmetlerle ; yogun saatlerde bile 20.00 - 22.00 gibi en fazla 5-10 dakka beklemi$imdir. cok ender bunlarda...Ki bu bekletmeler bile illahlah dedirtiyor ama sanmayin ki Diger iss sirketleri cok daha ilgili , bilgili, hizlilar...al birini vur otekini

@chinaski

valla telekomun sitesindeki bilgilerden bende boyle anliyorum...ama kelime oyunlari vs. bu kampanya kaldirildi bile denebilir her turlu tirtligi hinligi beklerim bunlardan... Istersen birde Telekom Destek Hattindan ( 444 0 375) burdan teyit ettir...daha saglikli olur

@ugiboy

evet bende boyle anliyorum arkadasim TTnet'in 24 aylik satis sozlesmesini imzaladiginiz taktirde abonelik boyunca alt tarife seceneklerine geci$inizin olmuyacagi yonunde... her zaman dedigim gibi bu isslerin satis sozlesmelerini harfi harfine dikkatlice okumak gerekiyor...Kullanicilari magdur edecek her turlu sozlesme sartlari mevcut olabiliyor ama yinede ustteki arkadasa dedigim gibi sende bir ttnet destek hattindan bu bilgi teyit ettir..degisiklik olacagini sanmiyorum ama bi umut belki

Önemli Not: birde devamlı bilgi vermeden, Smile ADSL veya SuperADSL in kosullarindan, anlasma sozlesmelerinden bahseden arkadaslardan birinden rica etsem $u .pdf uzantili veya herhangi bi sekilde satis sozlesmelerini yayınlasanız buradan...kosullarini gorup karsilastirirsak daha iyi olur diye dusunuyorum..Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler...

Not: TTNet ADSL abonelik sartlarini okumak icin internet uzerinden ön basvuru yaptım...Daha sonra Destek Hattini arayip bana ne zaman donecekleri konunda bilgi aldim ( birkac gun icinde satis sozlesmesi zarfi kargoya verilip size gonderilecektir...sizde bu satis sozlesmesini doldurup tekrar bize kargolattiginizda basvurunuz kabul edilecektir denildi) sizede bunu tavsiye ederim cunku mudurluge gidip sozlesmeyi rahat bi sekilde okuma imkani bulamadiginiz icin sozlesmedeki ufak maddeleri kacirabilirsiniz...en iyisi evde saglam kafayla okumak olacaktir

• quote:

Orjinalden alıntı: Destroy3r

Önemli Not: birde devamlı bilgi vermeden, Smile ADSL veya SuperADSL in kosullarindan, anlasma sozlesmelerinden bahseden arkadaslardan birinden rica etsem $u .pdf uzantili veya herhangi bi sekilde satis sozlesmelerini yayınlasanız buradan...kosullarini gorup karsilastirirsak daha iyi olur diye dusunuyorum..Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler...

Aşağıdaki adresten superadsl için sözleşmeyi okuyabilirsin.

http://adsl.superonline.com/download/adslsozlesme.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 17 Ocak 2008; 10:47:32 >

OriginID:Anduril000

• tesekkurler trevanian000 biraz bakindim ama bulamadim herhalde Smile ADSL in satis sozlesmelerini internetten okuyan goren var miydi acaba?
  • arkadaslar kendimce yaptigim son degerlendirmelerle trevanian000 arkadasin vermis oldugu superADSL satis sozlesmesini tekrar gozden gecirdikten sonra ( daha oncede okumustum bir kez daha okudum) smileADSL firmasinin sitesinde olmayan satis sozlesmesinide ozel olarak gidip temin ettikten sonra yine eli mahkum ...'ü gardiyanlardan olarak tek carenin TTnet oldugunu kabul ederekten gidip yeni yil kampanyasindan yararlanarak ( baglanti ucreti olan 29ytl 31 ocak'a kadar alinmiyor) wireless modem secenegini alaraktan 2 ay indirimli ( 19 ytl) cazip gelerek ortalama 10 dakikalik bi surede basvurumu cok hizli bi sekilde degerlendirmeye aldilar ve kampanyadaki bulunan en saglam wireless modemi almis bulundum ( airties RT-205 TT) ellerinde sadece bu modem vardi zaten baska dandik pikateller fln yoktu herkese bundan veriyorlardi...
    neyse bence kisaca basvuruyu yaparken dikkat etmeniz gereken noktalara degineyim izninizle ;

modemin seri numarasi + modem ayarlarini yaptirtmak + modemi eksiksiz bi sekilde kutu icerigiyle teslim aldiginiz belgeyi imzalamadan kontrol etmeniz ( ben modemin ust tarafini inceledim bir kullanilmi$lik var mi diye gozume birsey takilmadi tertemizdi yepyeni sanki hic acilmami$ eve geldigimde led panelindeki derin cizgileri gorunce $ok oldum... adsl modeminin ayarlarini yaptirirken ordaki gorevli cizdi belki civik elli adam :P neyse siz dikkat edin mutlaka iyice inceleyin...tekrar gidip degistirmekle ugrasmayin bide benim gibi...ben bugun gene gidip modemi degistirmeye ugrasicagim ki buyuk ihtimal degistirtebilirim bi sorun cikmazsa gene burdan bildiririm bu konunun gelismelerini

Birde mudur e gidip ( ismi yilmaz bey soyadini tam hatirliyamadim gercekten cok ilgili bu konuda ) internetten basvurmama ragmen sorun cikaran elemanlarindan oturu telekoma gidip halletmek zorunda oldugumun 1 haftadir evden halletmeye ne kadar ugrassamda devamli gelmeniz lazim tavrindan dolayi magdur oldugumu belirterek sikayette bulunmak istedigimde bircok kez saolsun hatalarini kabul edip kendi adina ozur dileyip (23.ocak oglen saatlerinde basvurumu gerceklestim ) normalde 48 saat icinde acilmasi gereken hattimi 24.ocak sabahi acacaklarini bizzat bu konuyu kendisinin halletirecegini dile getirip tekrar tekrar ozur diledi...gercekten takdire $ayan bir konu..buradan tekrar kendisine tesekkurlerimi sunarim nasil olsa okuyamiyacak ama yinede belirtmek istedim neyse dedikleri gibi 24 ocak sabahi 8.30da hattim kullanima acildi..tekrar tekrar tesekkurlerimi sunarim

NOT: Bahsedildigi gibi Airties firmasi telekomla anlastiklari icin RT-205 modelini (telekoma upgrade ederken veya downgrade desek daha dogru olur )RT-205 TT olaraktan telekoma veriyor...Yalniz seri numarasi veya model numarasi bana kampanya dahilinde verilen modemde RT-205 olarak yaziyor sadece...Hic bir TT ibaresi yok sadece telekomun kutuladigi modemin kutusundaki küpürde airties RT-205 TT yaziyor kagit yapistirmislar kutuya yani...modemin altinda hic bi TT yazisi yok...bu arada bazi arkadaslar modemin seri numarasi bile tutumuo demisler benim yazan seri numara modemin iceriyle tutuyor bi problem yok yani...

Düzenleme : Telekom Bakırköy Bölge Müdürü Yılmaz Çebi çok yardımcı olacaktır bi problem yaşadığınız taktirde birde ulaşmak istiyen arkadaşlara direk telefon numarası vereyim ; 0212 661 33 06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 26 Ocak 2008; 1:50:34 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.