Şimdi Ara

TTNET'İN İNTERNETİNİN YAVAŞLIĞI@SANSÜRÜDURDUR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı çıkışlarında sorun var galiba.. Yabancı siteler daha zor açılıyor..

Hükümet sansür için çalışmalara başladı herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 27 Ocak 2014; 14:57:46 >
  • Xbox One da sing in bile olamıyorum yurt dışı bağlantıları komple göçmüş durumda şuan.
  • aldıkları paralar haram zıkkım olsun ne diyeyim
    0 hizmet
  • Youtube an itibari ile can çekişiyor.
  • google bile açılmıyor
  • bendede çok yavaş nedir bu ttnetten çektiğimiz
  • 35 MB bağlantı kullanıyorum bazı sayfaların açılış hızı tam rezalet bugün genel bi sorun var heralde.
  • sorunu düzeltmişler galiba hız eski haline döndü.
  • Birde özelleştirme rekabeti artırmak için yapılıyor derler ttnet özelleştirildi çok iyi hizmet alıyoruz şimdi baksanıza uçuyoruz .
  • Aldığımız hizmete bak ya. İran, çinle kapışır bu ttnet..
  • http://www.youtube.com/watch?v=yQuUF4BOM2M

Bu video yu hangi kaliteye kadar donmadan takılmadan izleyebiliyorsunuz?
  • Türk insanını keriz yerine koyuyorlar ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzeldi sanirim.
  • 1 saat öncesine kadar ttnet ile ogame serverlarina giriş yapilmiyordu. bende avea 3g ile baglandım sorunsuz.
    şuanda facebook ve youtube videoları açılmıyor. sayfa geçişleri normal. kısaca problem var.
  • Paylaşın lütfen...

Güney Kore 5G İle saniyede 800 megabayt hızlara hazırlanırken ülkemiz yurtdışı bağlantıları neredeyse kopma noktasına gelmiş durumda.

Şu anda Sebebinin ne olduğu bilinmemekle birlikte yurtdışına erişimimiz an itibariyle oldukça ağırlaştı.

Fahiş fiyatlara rağmen henüz sağlıklı bir internet bağlantısına sahip olamayan ülkemiz dünya ile bilgi yarışında tekelci firmalar yüzünden gelişmiş ülke standartlarının gerisinde oldukça gerisinde. Paylaştıkça, çoğaldıkça, birlik oldukça istediğimizi elde edeceğiz.

https://www.facebook.com/telekommagdurlari

• Bu problem birkaç aydır var ve her kullanıcı fark edemedi. Belkide bir çoğu düzelip durduğu için aldırış etmedi. Bugün itibari ile türkiye genelinde yurdışı ile veri akışı çökmeye yakınlaşmıştır.

İşim gereği sürekli interneti kullanıyorum. Beni zarara sokuyorlar resmen. Arayınca da arıza kaydı alıyorlar ertesi gün birde düzeltmişler gibi arıyorlar düzeldi mi diye.

Bugün ki felç eden durum için aradığımda Türkiye genelinde problem olduğunu söylüyorlar. Problem ne ile ilgili diyorum bilgimiz yok diyorlar.Bilgisi olan birini bağlar mısın diyorum.Bağladığı kişi de bilmiyor. Yatırım yapma yapma bir yere kadar arkadaş , gün gelir patlarsın böyle işte.
  • 12 mblık dosya 5 dk da zor indi..
  • Dostlar internet hızının düşme sebebi şu an ülkede olan yolsuzluk iddialarından dolayı :D
    http://www.memuruz.net/internet-neden-yavasladi/
    yakında düzelir anliyacağınız
  • #sansürüdurdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.