Şimdi Ara

TTNET imkansız işlere imza atıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül ayında kota sayfamdaki giriş başarısız uyarısı nedeniyle arıza kaydı oluşturmuştum...Bulunduğum ilin santralinden arandım...Derdimi anlattım ve daha öncede başıma geldiğini söyleyip kullanıcı adı ve şifre değişikliği ile halledildiğini belirttim...Aynende öyle oldu yeni kullanıcı adı ve şifre ile rahat rahat giriş yapabildim...Ama ay sonu kotayı takip için açtığımda son 3 ayın sıfır olduğunu ve son gelen kayıt zamanınında yazmadığını gördüm...Ha düzelir ha düzelir diye beklerken bugün yine aynıydı...Bende kota sayfasından girip şifremi değiştirdim...Tabi modemin içerisindekinide değiştirdim ki internete girebileyim...İşte garip olaylar burdan sonra başlıyor...Ne yeni nede eski şifre ile giriş yapabildim internete...başka bir bağlantı üzerinden kota sayfama eski şifremle girebiliyordum fakat internete aynı şifre ile giremiyordum...Biraz uğraştan sonra müşteri hizmetlerini aradım...Kimlik bilgilerini doğruladıktan sonra bana kullanıcı adı ve şifremi söyledi...Kullanıcı adım doğru fakat şifre kendi kendine değişmiş...Normalde kullanığım şifre A diyelim, kota sayfasından değiştirip yeni almak istediğim şifrede B olsun...Müşteri hizmetleri tarafından bana söylenen şifre ise C idi...Yani bu C yi hiçbir şekilde tuşlamadım bir yere...Sistem kendi kafasından şifre atamış bana...Ardından bu kullanıcı adı ve şifre ile kota sayfasına girdiğimde değerlerimin normal olduğunu gördüm...Çok çok ilginç bir olay...Yani ben A şifresi ile internete çıkıyorum ama kota sayfasına bakamıyorum...Sonra kota sayfasından şifremi değiştiriyorum bu sefer ne eski ne yeni şifremle internete çıkamıyorum...Bana yepyeni bir şifre söylüyorlar...TTNET in nasıl bir sistem kullandığını merak ediyorum doğrusu...

EKLEME: Şimdi baktım halen iki şifre ilede kota sayfasına girilebiliyor...Birinde kotalar sıfır yazarken diğerinde doğru şekilde gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 5 Ekim 2010; 12:42:19 >

• burası türkiye.dolayısıyla ttnet te imposible is nothing
  • 2 şifre ile girilebilmesine şaşırdım,aynı kullanıcı adımı acaba? Sistem ilginçmiş doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

burası türkiye.dolayısıyla ttnet te imposible is nothing

aynen ttnet için hiçbirşey imkansız değildir sağolsunlar bize hep ilkleri yaşatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

2 şifre ile girilebilmesine şaşırdım,aynı kullanıcı adımı acaba? Sistem ilginçmiş doğrusu...

evet aynı kullanıcı adı ama farklı şifre...:
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

burası türkiye.dolayısıyla ttnet te imposible is nothing

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.