Şimdi Ara

TTNET il Galaxy tab 2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba! tablet almaya karar verdim ipad le samsung arasında gidiyorum ama samsung ihtiyaçlarımı daha çok karşılıyor gibi ama birde size sormak istedim, ben PDF dosyası yükliycem ve ve office uygulamalırını kullanıcam etkin olarak bu yüzden samsung almalıyım sanırım, galaxy 2 almak istiyorum 1 e göre artıları fazla biraz araştırdım 1080p video, ice cream 4.0.0 la geliyor 1 e göre iyileştirmeler uygulanmış bu yüzden 2 yi alıcam gibi türkiye ye ttnet ile gelmiş 24* 45 TL veya 36*35 TL gibi taksitlendirme tabloları var birde taksit süresi boyunca Wİ-fi ücretsiz olarak sunuluyormuş 45 liralık taksit seçeneği ile 1080 tl ye geliyor sizce uygun mu fiyatı alınabilir mi?

10,1" Dokunmatik 1280*800 Ekran
    1 Ghz Çift Çekirdek İşlemci
    16 GB Dahili Hafıza+MicroSD Kart yuvası
    3 MP Arka VGA Ön Kamera
    Android Ice Cream Sandwich İşletim Sistemi
    Google Play Store üzerinden binlerce ücretli ve ücretsiz uygulama
    GPS, Wifi 802,11 b/g/n, BT v3.0
    581 gr
    Full HD Video ve Flash Desteği
    Önde konumlandırılmış hoparlör ile yüksek güçlü ses

• hocam eğer imkanınız varsa bence samsung galaxy note 10.1 alın işlemci ve grafik performansı bu üründen çok çok fazla . ttnet ve telekom kesinlikle kampanyalı satarlar onu beklerseniz daha iyi olur .
  • @ipsiz_uçurtma

evet hocam baktım galaxy tab 2 ye göre donanımı yüksek türkiye pazarına ne zaman gelir acaba? :D birde galaxy note la tab arasında donanım dışında bir fark varmıdır? şunları yapamazsın mesela tab de dediğiniz birşey, benim için en önemlisi office uygulamalarını kullanmak bir de PDF dosyalarını açmak bunlar tab de yapılabilir mi?
  • Geldi teknosa web sitesinde var. Magazalarda da vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 30 Eylül 2012; 18:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpaktur

@ipsiz_uçurtma

evet hocam baktım galaxy tab 2 ye göre donanımı yüksek türkiye pazarına ne zaman gelir acaba? :D birde galaxy note la tab arasında donanım dışında bir fark varmıdır? şunları yapamazsın mesela tab de dediğiniz birşey, benim için en önemlisi office uygulamalarını kullanmak bir de PDF dosyalarını açmak bunlar tab de yapılabilir mi?

Note'larda S-Pen var ki, dillere destan. Baya kullanışlı birşey. Bildiğim kadarıyla sadece Note, Note 2 ve Note 10.1'le veriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.