Şimdi Ara

TTNET i saygıyla anıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son birkaç gündür 1.300 le indirdiğim dosyaları şimdi 100 Kb/sn ile indiremez oldum. Videolarda , internet gezinmelerinde bayağı yavaşladı. Paket : NETLİMİTSİZ 8MB Sınırsız. Aynı sorun sizdede var mı ? Arasak müşteri hizmetlerini bir faydası olur mu ?

• Daha bugün dosya indirdim. 1.5 GB dosyayı yaklaşık 20 dakikada indirdi. 2.700'ü gördüm bugün.

Edit : Youtube'daki kanalıma eklemek için video indiriyorum şimdi. Cidden 100lerde. İlginç. Sabah böyle değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herkesi Bloklayan Adam -- 23 Mart 2012; 18:31:54 >
  • Adil kullanım kotasi var 50 gb sanırım onu geçince hızınız 1 mbite düşer yani indirme hızınız en fazla 100 kbps civari olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adil kullanımla ilgili bi şey olabilir mi ? Kota 700Gb dayandı.
  • 1 Nisana kadar boyleymis arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Adil kullanım kotasi var 50 gb sanırım onu geçince hızınız 1 mbite düşer yani indirme hızınız en fazla 100 kbps civari olur

İyide bize sınırsız diye satıyorlar onun parasını alıyorlar. Adil kullanımla bizi niye muhattap ediyolar ki ?
  • Sınırsız Diyorsan 8 Mbit Limitsiz Alacaksın
    Adil Kullanım Kotası İse 8 Mbit Netlimitsiz. İnsanların Kafaları Karıştırıyor Arada Sözleşmeleri Okuyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamoscarmike

quote:

Adil kullanım kotasi var 50 gb sanırım onu geçince hızınız 1 mbite düşer yani indirme hızınız en fazla 100 kbps civari olur

İyide bize sınırsız diye satıyorlar onun parasını alıyorlar. Adil kullanımla bizi niye muhattap ediyolar ki ?

Sözleşme maddelerinde yazıyor

Benimde hızım düştü superonline a geccem gerçi superonline da da var aynı akk ama yine de ttnet e uyuz oldugum icin geccem

• quote:

quote:

quote:

Sözleşme maddelerinde yazıyor

Benimde hızım düştü superonline a geccem gerçi superonline da da var aynı akk ama yine de ttnet e uyuz oldugum icin geccem

Şu da var biz bu sözleşmeyi geçen sene Nisan'da yaptırdık. Bazı aylarda kotayı 2tb vurduğumda oldu. Hiç bir zaman düşme yaşamadım. Ne olduysa bir güncelleme geldi dediler olan o zaman oldu.

• aynı sorun bende ve Türkiyenin heryerinde var müşteri hizmetleri bir çare degil
  • Sözleşme bitsin ttnetde 1 sn durmam
  • quote:

Sözleşme bitsin ttnetde 1 sn durmam

aynen biri yazlık pakete gecicem ins
  • arkadaşlar yıllardır kullandığımız net paketi aslında adil kullanım sınırı içeriyodu ama tt bunu bu aya kadar takmıyodu . yani adil kullanım sınırını geçsek de hızı düşürmüyordu.
    bu aydan itibaren ne yazık ki adil kullanım hakkını ciddiye almaya başladılar. 50gb'dan sonra hız 1mbit'e düşüyo, ben de 1300 le falan indirirken 130'lara düştü...
    bundan sonra hep böyle olacak anlaşılan, zaten bi çok yerde bi çok kişinin bu aydan itibaren bu sorunu yaşadığını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

arkadaşlar yıllardır kullandığımız net paketi aslında adil kullanım sınırı içeriyodu ama tt bunu bu aya kadar takmıyodu . yani adil kullanım sınırını geçsek de hızı düşürmüyordu.
    bu aydan itibaren ne yazık ki adil kullanım hakkını ciddiye almaya başladılar. 50gb'dan sonra hız 1mbit'e düşüyo, ben de 1300 le falan indirirken 130'lara düştü...
    bundan sonra hep böyle olacak anlaşılan, zaten bi çok yerde bi çok kişinin bu aydan itibaren bu sorunu yaşadığını görebilirsiniz.

Aynen anlattığınız gibi Hocam sözleşmeyi iptal etsek geri kalan parayı ödemek zorunda kalıyoruz demi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

arkadaşlar yıllardır kullandığımız net paketi aslında adil kullanım sınırı içeriyodu ama tt bunu bu aya kadar takmıyodu . yani adil kullanım sınırını geçsek de hızı düşürmüyordu.

Aynen anlattığınız gibi Hocam sözleşmeyi iptal etsek geri kalan parayı ödemek zorunda kalıyoruz demi ?

evet kalıyosun, çünkü sözleşmede bu bilgi mevcut zaten.

• Lanet olsun şu ttnette aynısı banada oldu inşallallah böyle devam etmez ki ederse iptal edicem 130kb ne ya aylık 250 tle hep ödüyorum adıma 2-3 hat var alternatifte yokki geçim supeonline desek burda yok ki olsada oda ttnet in alt yapısını kullanıyor biraz hesaplı oluyor o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Lanet olsun şu ttnette aynısı banada oldu inşallallah böyle devam etmez ki ederse iptal edicem 130kb ne ya aylık 250 tle hep ödüyorum adıma 2-3 hat var alternatifte yokki geçim supeonline desek burda yok ki olsada oda ttnet in alt yapısını kullanıyor biraz hesaplı oluyor o kadar...

Benimde 13 ay var 60 tlden 780 tl yapıyor. Bu kadar parayı bulsam hiç düşünmeden verip iptal ettirecem. Bütün internetteki işlerim yarım kaldı. Tamda zamanını buldu. Lanet olsun !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Lanet olsun şu ttnette aynısı banada oldu inşallallah böyle devam etmez ki ederse iptal edicem 130kb ne ya aylık 250 tle hep ödüyorum adıma 2-3 hat var alternatifte yokki geçim supeonline desek burda yok ki olsada oda ttnet in alt yapısını kullanıyor biraz hesaplı oluyor o kadar...

Benimde 13 ay var 60 tlden 780 tl yapıyor. Bu kadar parayı bulsam hiç düşünmeden verip iptal ettirecem. Bütün internetteki işlerim yarım kaldı. Tamda zamanını buldu. Lanet olsun !

Server falan mı kurdun işin ne 700gb yapmışsın. Sözleşmede yazıyor zaten hızın düşeceği bunu bilerek aldın interneti yoksa sınırsız kullanırdın.

• Evet,
    TTNET senin allah belanı versin 5 gb dosya 6 saatte inermi lann yetti lann uşak gibi biyere süper onlinede gelmiyo yeter lann
  • Bugün 215645641 kere koptu. Ayrıca konu yanlış yerde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.