Şimdi Ara

ttnet hosgeldinize yonlendiriyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar suan cepten yazıyorum fazla uzatmadan sorayım.tttnete geçtim suan baglanti var ama hep ttnet hoşgeldiniz sayfasına yonlendiriyor. Ordan internete baglan diyorum sonra baglanti kuruldu diyor.tarayicida google açayım diyorum ama yine aynı yere yonlendiriyor. Ama MSN açılıyor kullanıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aqsesuar -- 12 Ağustos 2011; 21:13:26 >

• Up güncel konu arkadaşlar
  • 444 0 375'i aramanız gerekiyor.

birde benden bi tavisye adaptörü çekin 5-10 saniye bekleyin ve takın
  • Bırak beş on dakikayı modemi degistim. Ttnet tel çalmadan kapanio cildirmaya az kaldi
  • kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdinizmi ?
  • modem kurulumunu yap aga sana ttnetten verilen bir belge olmalı onunla yapıcaksın modemin kallanım kılavuzundan ip no sunu bul modem arayüz sayfasına gir ordan yap
  • Abicim yaptım hepsini şu zamana kadar yüzlerce kurdum ama kendi inyernetimi kuramiyorum. Başka karşılaşan olmmis heralde.şifre vs yanlış girsem şifre hatası ekranına atar. Ama bu direk ttnet hoşgeldiniz sayfasina atıyor.orda internete baglan dediğimde o ekranın birahane gorunmemesi lazım.ama habire o geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aqsesuar

Abicim yaptım hepsini şu zamana kadar yüzlerce kurdum ama kendi inyernetimi kuramiyorum. Başka karşılaşan olmmis heralde.şifre vs yanlış girsem şifre hatası ekranına atar. Ama bu direk ttnet hoşgeldiniz sayfasina atıyor.orda internete baglan dediğimde o ekranın birahane gorunmemesi lazım.ama habire o geliyor.

o zaman 444 0 375
  • TTnet'tir ne yapsa yeridir.
  • Ben de aynı sorunla karşılaştım. Hat bugün aktif oldu, modemin ayarlarını yaptım ttnet hoş geldiniz ekranı geliyor bilgileri giriyorum, güncelle diyorum. Bağlanıyorum bir adres yazınca aynı ekran geliyor.Çok saçma bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grin

Ben de aynı sorunla karşılaştım. Hat bugün aktif oldu, modemin ayarlarını yaptım ttnet hoş geldiniz ekranı geliyor bilgileri giriyorum, güncelle diyorum. Bağlanıyorum bir adres yazınca aynı ekran geliyor.Çok saçma bir durum

Modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifreyi yanlış yazıyorsunuz. Sonunda @ttnet.net olduğuna emin olun. Eğer hat açılmadıysa bu tür sorun ortaya çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: grin

Ben de aynı sorunla karşılaştım. Hat bugün aktif oldu, modemin ayarlarını yaptım ttnet hoş geldiniz ekranı geliyor bilgileri giriyorum, güncelle diyorum. Bağlanıyorum bir adres yazınca aynı ekran geliyor.Çok saçma bir durum

Modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifreyi yanlış yazıyorsunuz. Sonunda @ttnet.net olduğuna emin olun. Eğer hat açılmadıysa bu tür sorun ortaya çıkabilir.

Öyle olsa yanlış şifre sayfasına yönlendirir.

--
    Proxy kullanrak girmeyi dene birde.
    Sorun ttnet tarafında olabilir
  • TTNET sayfasında modemin ayarlarını (Kullanıcı adı ve şifre) güncelleme yapıyor..
  • modemin arayüzüne giriş yapıp kullanıcı ve şifresini foğru girmen gerekli

kullaniciadi@ttnet (.net yok)
    şifre
  • Sorun ttnetten kaynaklanıyormuş müşteri hizmetlerini arayarak düzelttirdik. Çok teşekkür ederim.
  • Bu konu size ayrdımcı olur Sorun TTnet'le ilgili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.