Şimdi Ara

Ttnet Hipernet Upload Hızı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Modeme yükleme için atanan değer 3068 mi? Yoksa farklı mı?
    Upload hızında bilgisayar için 2.05 Mbps'den fazla değer ben hiç görmedim.

Ekleme:

HİPERNET Paketlerinin upload hızı kaçtır?
    24 Mbps’ye kadar ve daha üstü hızlar için HİPERNET Paketlerinin upload hızı 2 Mbps’ye kadardır.

diyor. Peki aboneler arasında bu kadar fark nasıl oluyor? Standart yok. Her şeyde bir bilmece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilicbaligi -- 7 Mayıs 2018; 13:16:45 >

• kilicbaligi K kullanıcısına yanıt
    4096 hep böyleydi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 7 Mayıs 2018; 16:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajda "3 e sabitlediler şimdi" yazdığınız için sormuştum.

Bu işin bir standardı yok o zaman, yorumları okuduğum ve anladığım kadarıyla.
  • kilicbaligi K kullanıcısına yanıt
    O port değerim fakat testler için şimdi 2 ila 3.5 arası çıkıyor ama o zamanlar 3 civarına yükselip hemen 2 ye düşüyordu
  • ttnette 2mb üstü kullanan var mı bakıyorum bazırların 3 veya 4mb upload var arıyorum 2mb üstü tarife yok diyorlar foruma bakıyorum millet çatır çaıtr 3-4 alıyor bu nasıl iş kanser olucam
  • şaka gibi şimdi müşteri hismetlerini aradım, teknik desteğe bağlandık kadına diyorum ki 2 mb upload hızına sahibim, daha yüksek upload hızında bir tarifeye geçmek istiyorum daha önce aradığımda öyle bir tarife yok demiştiniz ama kullanan arkadaşlarımız var diyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz? - cevap mobil mi beyfendi hadır diyorum hipernet hat değerlerini kontrol ediyorum diyor ve sonra 4 mb upload hızınız gözüküyor diyor 2mb alıyorum diyorum dıt dıt dıt hat değerlerinizi kontrol ediyorum hımm alt yapıdan kaynaklı sorun olabilir (her çözüm bulamadıklarında söylenen cümle alt yapınızdan kaynaklı) arık bundan başka bir yalan bulun inandırıcılığı geçtim koca firmayı komik duruma düşüren bir cümle arayan kişilerden size saygı göstermesini beklemeyin bu cümleyi kurduktan sonra çünkü bu cümleyi duymayan kulak kalmadı. neyse baktım olucak gibi değil bir daha aradım bu sefer başka bir kadın çıktı diyorum 2mb uploıad arkadaşlarım kullanıyor filan hat değerlerini kontrol ediyorum size bu kadar verebiliyorum ya böyle bir olaymı var 24mb tarife kullanıyorum 100mb a kadar destekli hadi 100 alamadım da 80mb tarifeye geçirin desem havada karada geçirecekler ama hattım bu kadar alıyormuş az önce aradım bayan 4 mb upload hattınıza tanımlı dedi diyorum nasıl öyle bir bilgi verdiler diyor ya çok komiksiniz gerçekten okadar konuşma yaptık artık kadına yalvarır hale geldim çözüm diyorum çözüm bir çözüm yok mu yani kısaca tansiyon ilaçlarını içmeden müşteri hizmetleriyle konuşmayın.

• bende hipernete geçtim fiber kutusu Yeni geldi tam evin önünde. Modemde alabileceklerim 140dw 60up. Pakedim 35mb. Gün içinde 25 i geçmiyor dw. En yüksek şimdi gördüm 33 mb sabah aknsiz periyotta.. Upload hep ayrı mevzu. Şuan 3mb tanımlı gözüküyor ama 2 den yukarı hız alamıyorum. Hız testinde ilk sn lerde 3 mb kadar çıkıyor sonra birden 1.5-1.6 ya düşüp 2 de tamamlıyor.

Eskiden akn dolduğunda modem sayfasında gelen hız da düşüyordu şimdi o düşmüyor. Bence bu modemde bize verdikleri hız yanıltıcı anlamasınlar diye bir yerlerden kısıyorlar. Akn doldu 15mb alıyorum ama modemde gelen 35 gözüküyor örneğin. Nereden kısıyorlarsa artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet Hipernet Upload Hızı

Merhaba konu uzun zaman önce açılmış fakat bende bir şeyler eklemek istedim. Bizde evde HipernetLimitsiz 75Gb(24Mbps'ye kadar) olan paketi kullanıyoruz neredeyse 8 aydır. İlk internet geldiğinde bir hız testi yapmak istemiştim (ethernet kablosu bağlı). İlk olarak gözlerime inanamamıştım çünkü 22Mbps Down. hızının yanında ortalama 10Mbps Upl. hızı göstermişti SpeedtestOokla. İlerleyen günlerde farklı zamanlarda test falan yaptım yine çünkü gerçekten inanamadım bu upload hızının pakete dahil olabileceğini (10Gb kota vardı upload için bu arada). Fotoğrafta görebileceğiniz üzere bi ara 20 ye 20 hız bile yakaladım. Hani çoğu Twitch yayıncısında bile bu upload yoktur herhalde . Fakat son birkaç gündür yaptığım testlerde hız bırakın 10 mbps yi 2 yi bile zor geçer oldu. belkide upload kotasını aştım herhalde dedim ve evet 17 gb upload yapmışım türktelekomun söylediğine göre (ki yalan bu arada hiçbir zaman o kadar gb lık yükleme yapmadım eminim). Ayrıca normalde upload kotasını ekranda gösterirdi, şimdilerde sadece kullandığım upload ı gösteriyor, kotam var mı varsa ne kadar harcamışım göstermiyor site. Ve bu olay TürkTelekomun FullLimitsiz tarifelere geçeceğini söylediği zaman oldu sanırsam. Gerçekten çok ilginç. Siz böyle yazmışsınız ya 4 mbps falan diye. Ben gerçekten şaşırdım

DİPNOT: Upload hızı testlerde çok stabil değildi açıkçası bi 2 ye düşüp bi 30 a çıkıyodu sonra 20 de kalıp 10lara düşüp tekrar 15 lere çıkmalar falan oldu olmadı değil bunu da söyleyeyim)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.