Şimdi Ara

TTNET hakkinda tuketici hakem heyetine?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bir konu hakkinda fikrinizi almak istiyorum. 30.12.tarihinde mevcut taahhutum bitmek üzere oldugundan Musteri hizmetlerini aradim ve bana teklif edilen 51,90 TL fiyatlı Tam zamanında kampanyasına katılmak istedim. Fakat kimlik bilgilerim eksik olduğu için benden kampanyaya katılmam için önce kimlik bilgilerimi e-mail le göndermemi istendi ve 24 saat içerisinde güncelleme yapılıp bana dönüş yapılacak ve Tam zamanında kampanyasına geçiş yapabileceğim söylendi. Arada 5 gün geçmiş, bilgilerim halen güncellenmemiş ve Tam zamanında kampanyası bittiği için ancak beni ayda 54,90 TL fiyatlı kampanyaya geçirebiliyormuş. Fakat siteden kaldırdıklari Tam zamanında kampanyası 30.06.2016 kadar geçerli olması gerekiyordu! Ekte ki resimde Tam zamaninda kampanyasinin sayfasini ekliyorum! Kimlik bilgilerim 5 gun gecmesine ragmen halen güncellenmediginden ve kampanya erken bitirildiğinden şikayetçiyim! Beni surekli ariyorlar, Tam zamaninda kampanyasi sadece Yeni musterilere uygulanabilecek ve 31.12.2015 bitmesine planlanan bir kampanya oldugunu ikna etmeye calisiyorlar, ama kampanyanin seyfasi resimde goruldugu gibi Sadece mevcut musterilere ait ve 30.06.2016 kadar gecerlilik tarihi olan. Ben musteri hizmetlerini soruyorum- baslattiklari kampanyalarin yayinladiklari bitis tarihinden once bitirmek istiyorlersa, musterilere en azindan on bilgilendime yapilmali, oyle siteden kampanyayi kaldir, oyle bir kampanyamiz yoktu demek le olmuyor diyorum! Ayrica soz verdikleri gibi kimlik bilgilerim 24 saatte guncellenmis olsaydi bu tam zamaninda kampanyasina erken bitirebildikleri halde katilabilirdim! Su anda bana kampanyanin erken bitisi ile ilgili ve kimlik bilgilerim halen guncellenmemesine ile ilgili herhangi bir ozur yada aciklama sunmadan bana sadece mevcut olan ve daha pahali olan bir kampanyaya gecme teklifi veriyorlar. Sizce Tuketici mahkemesine gitsem bir ise yarar mi? Yani kampanyayi erken bitirmelerinde haklilar mi ve ekte ki ekran goruntusu herhangi bir yasal onemi tasiyor mu? Fikirleriniz icin simdiden tesekkur ederim! Acikcasi en cok sinir oldugum konu musteriyi salak yerine koymalari, acik acik resimde kampanyanin sartlari yaziyor, yok oyle bir kampanyamiz yoktu nasil diyebilirler???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mari_murat -- 3 Ocak 2016; 12:29:42 >

• soz konusu kampanyanin ekran goruntusu (su anda siteden kaldirildi fakat resimde gorebileceginiz web adresinden girebiliyorsunuz_
     TTNET hakkinda tuketici hakem heyetine?
  • Bu konu ila ilgili fikiri olan yada tecrube yasayan kimse yok mu??
  • mari_murat M kullanıcısına yanıt
    Bir sonuç alamazsın çünkü her firma kampanya tarihini ve ücret bedellerini değiştirme hakkını saklı tutar her zaman. TTnet in ve türktelekom grubunun bugüne kadar hangi verdiği sözü tuttuğu görüldü ki? :) sikayetvar.com / btk ya yazın belgeli destekleyebilirseniz iddalarınızı firmanın güven endeksini düşürecek bir adım atmış olursunuz ki o bile yeter :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.