Şimdi Ara

TTnet fiber net hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İiyi akşamlar arkadaşlar bir kaç hafta önce türk Telekom oturduğum apartmana fiber net kutusu bağladı fiber kablo döşendi bahçe içinde kazı çalışmaları oldu telefon hattıda çekildi fiber net kutusunun resminide
    altda paylaştım sorum ise 1- kutu faaliyete geçti mi 2-türk telekoma başvurayım mı 3- türk Telekom gelip çalışma flan yapacaklar mı yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar resmi ekledim

TTnet fiber  net  hakkında  sorum var

• jenkosaka kullanıcısına yanıt
    Ttnet i arayip aktif olduğunu öğrenebilirsiniz aktif ise başvurun daireye kablo cekmediler ise bile vdsl den ayni hizi alirsin gibime geliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç tesisat uygunsa kablo cekmezler. Mh seni arar paketiniz otomatik 20 mbit fibernet limitsiz olur ama hat sinyalinizi vdsl e cevirtmeyi unutmayin adsl 20 mbit te kopma yasayabilirsiniz.

Hadi hayırslısı kurtuldundun

• Birde yeni modem tahsis edecekler eger bina ici calisma olursa tılgın router verirler olmazsa. Huawei veya Zyxel modem vericeklerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

Ttnet i arayip aktif olduğunu öğrenebilirsiniz aktif ise başvurun daireye kablo cekmediler ise bile vdsl den ayni hizi alirsin gibime geliyor hocam

Arkadaşım TTneti ara derken oturduğum semtin türk Telekom müdürlüğünü arıyacağım değil mi eğer öyle olucaksa oturduğum semtin türk Telekom müdürlüğünün numarasını nasıl bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

İç tesisat uygunsa kablo cekmezler. Mh seni arar paketiniz otomatik 20 mbit fibernet limitsiz olur ama hat sinyalinizi vdsl e cevirtmeyi unutmayin adsl 20 mbit te kopma yasayabilirsiniz.

Hadi hayırslısı kurtuldundun

Arkadaşım eğer kablo çekimi olursa fiber net kutusundan evin içine mi çekme olacak ?
    Evet hocam 4440375 i arayip öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 23 Temmuz 2014; 21:45:13 >
    Evet dairene kadar fiber kablo kılı gelir

ttnet in sitesinde fiber nerede var diye bir bölüm var orada adresinizi yazarak kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

Yok hocam 4440375 i arayip öğrenebilirsiniz

teşekkür ederim arkadaşım yarın iş yerinden görüşme yapacağım
  • quote:

quote:

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

ttnet in sitesinde fiber nerede var diye bir bölüm var orada adresinizi yazarak kontrol edebilirsiniz.

Arkadaşım inceledim fiber nerede kısmında mahellemi flan yazdığım da çıktığını gördüm bir kaç kerede markete giderken ttnet fiber net saha kutu dolabının yol kenarında olduğunuda gördüm yarın ise bir görüşme yapıcam bakalım teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.