Şimdi Ara

TTnet den kurtulmak için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bıktım bu ttnetten yapmadıkları saçmalık kalmadı. ttnetten smile a geçeyim dedim müşteri hizmetlerindeki görevli bana taahhüdünüzün zamanı dolmamışsa, sözleşmeyi tek taraflı fes ettiğiniz için ceza uygularlar faiziyle birlikte yüklü bir miktar ödemek zorunda kalırsınız dedi. netten vs araştırıyorum sadece indirimli ücreti ödeyip kapatabileceğim söyleniyor. bilgisi olan var mıdır?

• bende aynı durumdayım. varsa yakın zamanda taahhütü bozan bi yardımcı olsun lütfen. ocak ayında 24aylık sözleşme yaptık. zaten aboneydim hediye modem vs. almadım.sadece şubat ve mart aylarında indirimli internet kullandım. iptal ettirrsem şubat ve mart ayındaki indirim tutarlarınımı alırlar sadece?
  • taahhüt işinin kanunu bu aldığın indirimleri geri ödersin sadece ekstra para alamazlar. arayıp sorun 444 0 375
  • taahhüt süresi boyunca aldıgın indirimleri ve verdikleri cihazların ücretini ödersin. başka bir ücret alamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandikim

bıktım bu ttnetten yapmadıkları saçmalık kalmadı. ttnetten smile a geçeyim dedim müşteri hizmetlerindeki görevli bana taahhüdünüzün zamanı dolmamışsa, sözleşmeyi tek taraflı fes ettiğiniz için ceza uygularlar faiziyle birlikte yüklü bir miktar ödemek zorunda kalırsınız dedi. netten vs araştırıyorum sadece indirimli ücreti ödeyip kapatabileceğim söyleniyor. bilgisi olan var mıdır?

Evet İndirimli olarak ödüyorsunuz, ben net olarak 5 ay daha var sözleşmemin bitmesine, 180 lira istediler, ay başınada Türksat'a geçiyorum.

180 Lira ödemek bile şuan benim için avantajlı, Ttnette kalırsam her ay 63 lira vereceğim 1 mbit İnternet için, Türksat-Uydunet'te ise 5 mbit akk'siz 69 lira.

2 aylık param mantıklı düşününce cebimde kalıyor ve 5ay'da 5 mbit sınırsız avantajı oluyor.

Semtinizde Türksat varsa, en iyi çözüm bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 26 Mart 2012; 2:23:16 >

• sadece indirimli kullanılan sürenin ücreti alınıyor kapatılırken yada başka bir şirkete geçerken diye biliyorum. ama smile daki görevli bana ceza ödersiniz yok faiz bindirirler yok o kullanılmayan tüm aylarınki alınmış olunur filan deyince araştırayım dedim.saçmalık yani
    24 ay kullan kullanma ödeyeceksin zorunluluğu.
  • quote:

sadece indirimli kullanılan sürenin ücreti alınıyor kapatılırken yada başka bir şirkete geçerken diye biliyorum. ama smile daki görevli bana ceza ödersiniz yok faiz bindirirler yok o kullanılmayan tüm aylarınki alınmış olunur filan deyince araştırayım dedim.saçmalık yani

Hyır bugüm konuştum, TTNET'le aboneliğimin iptali için, ben modemi kendim almıştım, buna zaten bir ücret çıkarmadılar.

Sözleşmemin bitmesine 5 ay daha var, bana sözleşme iptalim için istenen ücretse 180 kusur lira, buna kurnazlar indirimli verdikleri 3 ayıda eklediler, fırsata gelince, hiç birşey kaçırmıyorlar.

Sonuçta, Türksat'a bakıyorum şuanda, diğer alternatifleride araştırıyorum

Bu saatten sonra, TTNET bana deseki sana kotasız aynı fiyat, işim olmaz, bu adamların gözünü hiç bir şey doyuramaz.

Türksat ev teli yaşıma olayı yok, olsa süper olacaktı, TTNET'e artık 1 kuruş dahi ödemek istemiyorum, bu kadarda tiksindim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 26 Mart 2012; 20:08:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız fakat alt yapısı ve kullandığı teknoloji farklılıkları sebebiyle modem ücreti vs türksatta pahalı cihazları pahalı yani eskiden modem kampanyası vardı eğer modem kampanyası devam ediyorsa hiç durmayın geçin cezayı filanda seneye vurduğunuzda karşılar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

sadece indirimli kullanılan sürenin ücreti alınıyor kapatılırken yada başka bir şirkete geçerken diye biliyorum. ama smile daki görevli bana ceza ödersiniz yok faiz bindirirler yok o kullanılmayan tüm aylarınki alınmış olunur filan deyince araştırayım dedim.saçmalık yani

Hyır bugüm konuştum, TTNET'le aboneliğimin iptali için, ben modemi kendim almıştım, buna zaten bir ücret çıkarmadılar.

Sözleşmemin bitmesine 5 ay daha var, bana sözleşme iptalim için istenen ücretse 180 kusur lira, buna kurnazlar indirimli verdikleri 3 ayıda eklediler, fırsata gelince, hiç birşey kaçırmıyorlar.

Sonuçta, Türksat'a bakıyorum şuanda, diğer alternatifleride araştırıyorum

Bu saatten sonra, TTNET bana deseki sana kotasız aynı fiyat, işim olmaz, bu adamların gözünü hiç bir şey doyuramaz.

Türksat ev teli yaşıma olayı yok, olsa süper olacaktı, TTNET'e artık 1 kuruş dahi ödemek istemiyorum, bu kadarda tiksindim artık.

tiksindim evet bende. çok adiler. bir püsürük çıkarıyorlar illaki. bulunduğum yerde uydunet yok malesef olsa onu bende düşünmüştüm. yarın gidip halledicem bu meseleyi.bir daha da bulaşmam.

• TEK yol! taahütte yararlandıgın indirimleri ödeyip TT nete elveda demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.