Şimdi Ara

TTNET ÇOŞTU !! Download hızı 1.1 Mgbt !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde 8mgbt'e kadar çıkardı paketim dahilinde ama bugün sabahtan beri 10mgbt

sizde durumlar nedir ?

•  TTNET ÇOŞTU !! Download hızı 1.1 Mgbt !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholas Flamel -- 18 Şubat 2012; 14:54:35 >
  • fıyatı daha çok coşmuş
  • Hergün Hızımı Daha da Kesiyorlar..
  • İlk defa mı torrent kullanıyosun O hız torrent için normal
  • fazla takılma böyle şeylere ya, bişey yaptığın yok günde 10 film indirip birini izliyosun en fazla. Bugün 12 tane indirirsin... Hayat bundan ibaret değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

İlk defa mı torrent kullanıyosun O hız torrent için normal

nasıl normal anlamadım ? ilk defa kullanmıyorum tabiki gta ve mw3 700 kilobaytlarda inmişti mesela. Bu hızı ilk defa görüyorum speedtesttede 10 megabitlerde şuan hız ilk defa oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL Kota 1.0
    20 yıl önce açıldı
    Download hızım 0.25 mbps
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim normali 1.5 MB zaten
  • Bu konuyu açan 100. kişisiniz, tebrikler. Ödülünüz kararlaştırılınca pm ile bildirilecektir...
  • Bende de aynı şekilde 8 mps'e kadar normalde 2 yıldır falan ttnet kullanıyorum. Son 3 ay 10,1 mps (foto atıcaktım büyük geldi atamadım)
  • mgbt ne?
  •  TTNET ÇOŞTU !! Download hızı 1.1 Mgbt !!

Dar gelirliliğin alemi yok.
  • bende 8 mgbit kullanıyorum ama bende hep 1.4 mb/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

mgbt ne?

Mgbt , bilgisayarlarda ya da veri iletiminde kullanılan bir ölçü birimidir. Mg ön eki Uluslararası Birimler Sistemi'nde (SI) 106 (1 milyon) çarpımını ifade etmektedir.

1 Mgbt = 106 bit = 1.000.000 bt=1.000 klbt

Mgbtin uluslarası sistemdeki ortak sembolü Mbt ya da Mgbt'dir.

8 btn 1 byt ettiği göz önünde bulundurulursa,1 Mbt yaklaşık olarak 125.000 byt veya 122 klbyt'a (kiB) (125.000/1024 = 122, 1 klbyt 1024 byttır) denk gelir.

Mgbt genel olarak bilgisayar ağı ve telekomünikasyon sistemlerinin data transfer hızlarını belirtmek için kullanılır. Bunun yanında mgbt, birim zamanda transfer edilen veri miktarını ifade etmek için de kullanılmaktadır (100 Mbt/s gibi). Hızlı- Ethernet bağlantıları ve 10 Mbt/s internet bağlantı servisleri üzerinden transfer edilen dosya büyüklükleri megabayt ile ölçülür. Bir saniyede bir mgbyt(1000 kB)'lık transfer hızı elde edebilmek için saniyede sekiz mgbtlik transfer hızına sahip olan ağ bağlantısına ihtiyaç duyulur. İnternet bağlantı hız değerlerinin kBps veya mBps şeklinde ifade edilmesi, internet kullanıcıları için kafa karıştırıcı olabilir. Örneğin, 2 mbps internet sadece 250 kBps'a eş değerdir.

• Ben yaklaşık 3 aydır 1.2 mb la falan indiriyorum torrentleri.
  • ben de 130 kb göreyim hızlandı diye seviniyorum
  • 11 mbps olmasın o?
  • ulan hep böyle biri konu açtımı hemen test yapıyorum benimkide artmışmı diye hep aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

ulan hep böyle biri konu açtımı hemen test yapıyorum benimkide artmışmı diye hep aynı

+1
  • 8 mbit kullanıyorum yıl başından beri hızım 10.16 mbit..

gel ki ms 25 çıkıyor 15 olsaydı iyiydi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.