Şimdi Ara

TTnet Adsl İptal i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben uzun bir süredir ttnet 8 mbit kullanıyordum son 2 aydır 4 mbit sabitlendi arada sırada kopmalar oluyor..
    sayısızca ttneti aradım yok santral desteklemiyor dediler aramaktan usandım
    ttneti iptal edip hangi servis sağlayıcısına geçmeliyim ??sizce

• Şöyle bir udurum var, kopmanın sebebi nedir? Eğer ki altyapıda sorun varsa, diğer ISS'ler de telekomun altyapısını kullandığı için problem onlarda da devam eder (kendi fiber kablolarını çeken Superonline vs hariç tutuyorum). Ve yine arıza kayıtları bırakırsınız. Ve yine, şu anda olduğu gibi, arıza kayıtlarınız bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne aktarılır. Ancak bu kez bir telekom abonesi olmadığınız için, sizin kayıtlarınız, en öncelikli olan TTNET abonelerinden sonra kontrol edilecektir. Özetle, tahminime göre, arızalar daha uzun sürer diğer firmalarda.

Bu arada avatar süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Şöyle bir udurum var, kopmanın sebebi nedir? Eğer ki altyapıda sorun varsa, diğer ISS'ler de telekomun altyapısını kullandığı için problem onlarda da devam eder (kendi fiber kablolarını çeken Superonline vs hariç tutuyorum). Ve yine arıza kayıtları bırakırsınız. Ve yine, şu anda olduğu gibi, arıza kayıtlarınız bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne aktarılır. Ancak bu kez bir telekom abonesi olmadığınız için, sizin kayıtlarınız, en öncelikli olan TTNET abonelerinden sonra kontrol edilecektir. Özetle, tahminime göre, arızalar daha uzun sürer diğer firmalarda.

Bu arada avatar süpermiş

alakası yok önceliğin... anlaşmalarına göre tam tersi öncelik atarlar.

• Adsl donduruluyor dondurabilirsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

Adsl donduruluyor dondurabilirsn

dondurup ne yapıcamki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.