Şimdi Ara

TTnet Adsl'de Kota Aşım Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda ve googleda yaklaşık 2 saattir arıyorum ama tam bir cevap alamadım.. türktelekomunda söylediğine pek inanmıyorum sizlere bi sormak istedim.. hem belki bu dertten muzdarip başkalarıda faydalanabilir bu bilgilerden.. mesele şudur..

TTnet ücretlendirme sayfasında şöyle bir ibare mevcut;

**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.

Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTLyi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTLyi geçemez.

sormak istediğim şudurki mesela kotayı aştık baya bi aştık, sanki sınırsızmışcasına kullandık 8 9 GB yaptık aylık downlodu ödeyeceğimiz maksimum tutar 1024 4GB kotalı paket için kaç liradır? burda yazandan anladığım kadarıyla 61,25 ytl ama güvenemiyorum.. eğer gerçekten maksimum ödeyeceğimiz para buysa şu önümüzdeki 5 gün hiç kasmayacağım ve downloduma devam edicem artık olan olmuş zaten.. Fakat fatura geldiğimde karşıma 100 küsür liralık bi fatura gelicekse fişini çekicem bilgisayarın 5 gün dursun durduğu yerde.. önümüzdeki ay sınırsız başvurusu yapmayı planlıyorum zaten..

şimdi derdime derman soruma cevap verebilicek birileri varmıdır acaba?

• aynen öyle olacak istediğin kadar down yap
    Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTLyi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTLyi geçemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont

aynen öyle olacak istediğin kadar down yap

doru haklsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.