Şimdi Ara

Ttnet aboneliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen ay eve internet başlattık. Paket hızım 8 megabite kadar. 50 gb Akk var. Bu işlerden fazla anlamıyorum.

Hız testinin ekran görüntüsünü aşağıya koyuyorum. Hızım paketime göre yeterlimi? Modem değiştirirsem hızı etkiler mi?

Geçen hafta aradılar. Paketinize ek 6 tl vererek hızınızı 16 megabite çıkarabiliriz. Ben onayladım. Ama hızım baya düştü. Aşağıdaki hız değerimin yarısı bile çıkmıyordu. Bugün tekrar aradım 16 megabitten 8 megabite tekrardan döndüm. Şuanda ki hız değeri bu. 16 megabite geçince neden hızım düştü anlamış değilim.

Aşağıda kullandığım modeminde resmini atıyorum.

Ttnet aboneliği.Ttnet aboneliği.Ttnet aboneliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 1 Ocak 2017; 18:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maksimum hızı alıyorsunuz zaten. Hattınız daha fazlasını kaldırmadığı için de 16 mbps de randıman alamadınız muhtemelen. Bende 16 mb kullanıyorum sözde ama hızım 3 mb yi geçmiyor. Boşuna modem masrafı yapmayın yani.
    Müşteri temsilcisi bana hattınız 16 megabiti kaldırıyor demisti. 16 megabite geçtim müşteri hizmetlerine hattım gereken hızı almıyor dedim. Kendisi biz buradan kontrol ettiğimizde yeteri hızı aldığınızı görüyoruz. Hattınız 9 megabit hızında. Ama hız ölçtüğümde 3 megabiti zor görüyordum. Mh de bana hız testini kablosuz değil kablolu şekilde yapmanız gerek dediler.

Sizde hattınızı 8 megabite indirirseniz belki daha fazla hız alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kablonet yeni abonelik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.