Şimdi Ara

TTNET 8LİMİTSİZ DÜŞÜK HIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. torrent ile ya da herhangi bir browser ile dosya indirirken download hızım 4 mbps'yi geçmiyor. ttnet'in 8limitsiz paketini kullanıyorum. önceleri netlimitsiz paketini kullanıyordum ama çok download yaptığım için bu pakete geçtim 1 ay kadar önce. ilginç olan şu ki netlimitsiz paketindeyken sık sık 8 mbps hızı alıyordum. şimdi ise bir kere bile bu hızı göremedim. yalnızca arada bir steam ile download yaparken 4 mbps'yi geçiyor. buna ne sebep oluyo olabilir? şimdiden teşekkürler.

edit: konuyu yanlış yere açmışım galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster1 -- 26 Ağustos 2013; 12:00:44 >

• ben netlimitsiz paketteyken böyle bir sorun yoktu ama. neden paket değiştirince oldu? bana hızı limitlediler gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leïto

8 mbps internet hızın var 8'in yarısı 4 yani eşitleme durumu söz konusu 4 mbps indirme geri kalan 4 mbps ise wifi,veya google chrome gibi tarayıcıların da internet kullanması için zorunlu kalan internet hızıdır ama eğer daha yüksek bir paket kullanırsan ben 25 mbps kullanıyorum 5 mbps indirme hızım geriye kalan 15 mbps ile de istediğimi yapıyorum yani paketine göre değişebilir

Böyle birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8 mbps internet hızın var 8'in yarısı 4 yani eşitleme durumu söz konusu 4 mbps indirme geri kalan 4 mbps ise wifi,veya google chrome gibi tarayıcıların da internet kullanması için zorunlu kalan internet hızıdır ama eğer daha yüksek bir paket kullanırsan ben 25 mbps kullanıyorum 5 mbps indirme hızım geriye kalan 15 mbps ile de istediğimi yapıyorum yani paketine göre değişebilir

resmen sallamışsın bravo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

Ne yazmış ama ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

Ne yazmış ama ya

kaybolmuş zaten mesajıda silmiş haha:)

• benimde paketim 8mbit .bende bu konuyu açmak icin girmiştim sizler icin speed test yapayım dedim 6.96 ya 0.68 çıktı şaka gibi halbuki 2 dk once 144p zor yukleniyordu (ttnet acıkla bakalım )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 ağustosta ttnet müşteri hizmetlerinden aradılar. Neymiş efendim yeni kampanaya tanıtımıymış. iyi güzel dinledik. sonra arayan görevliye bu problemimden bahsettim. ben iletirim, sorununuzla ilgilenirler dedi. hala bi şey yok

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster1 -- 3 Eylül 2013; 19:29:32 >
  • Ethernet kablo ile yapın kablosuz veri duşumu olacaktır tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Ethernet kablo ile yapın kablosuz veri duşumu olacaktır tabiki

Kablosuz bağlansam da bu kadar hız düşüşü olmaz. Zaten ethernet ile bağlanıyorum
  • oyle deme valla ben arka odadayım modem uzakta kalıyor kablosuz yaptığım zaman 20 mbit bağlantıyı 8 mbit kullanıyorum bazen 10 oluyor ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

oyle deme valla ben arka odadayım modem uzakta kalıyor kablosuz yaptığım zaman 20 mbit bağlantıyı 8 mbit kullanıyorum bazen 10 oluyor ))

802.11n Wifi bağlantıları 300 mbps'a kadar destekler. ayrıca 70 metre mesafeye kadar sinyal verebiliyor. modemden kaynaklanmıyor yani sizin modemde sıkıntı vardır. bu belli ama yine ttnetin işi bıktım artık. başka önerisi olan var mı? bi daha mı arasam acaba müşteri hizmetlerini?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.