Şimdi Ara

TTNet 7 aydır gelmeyen internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi, 7 aydır bulunduğum binaya altyapı sebep gösterilerek henüz internet gelmedi, bimer şikayetvar gibi yerlere yazsamda bir sonuç elde edemedim. Bulunduğum il ankara ve şehir merkezine 10 km sadece. Vınn aldım 15 gb gibi saçma sapan bir kotaya 70 tl ödüyorum. 5 gün demeden sadece forum sözlük sosyal medya derken bitiyor. İnternetin gelmesi adına neler yapabilirim?

Not: mahalle de komple yok. Yaklaşık 10 bina konudan müzdarip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vındda hız 96kbps ye düşüyor değilmi? O hız sınırını kaldırmak için yöntemler var

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

vındda hız 96kbps ye düşüyor değilmi? O hız sınırını kaldırmak için yöntemler var

Bende 5 kbps ye dusuyor kaldirmanin yontemi ne

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Aynen 96kbps ama 15 gb dolduktan sonra bu hız. Toplam 18 gb olunca daha da düşüp kullanılamaz hale geliyor. Cidden varsa böyle bir yöntem yardımınızı bekliyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWeakOne

Aynen 96kbps ama 15 gb dolduktan sonra bu hız. Toplam 18 gb olunca daha da düşüp kullanılamaz hale geliyor. Cidden varsa böyle bir yöntem yardımınızı bekliyorum hocam.

Sınırsız 4GB paketini hızladırmanın yolu var aynı yöntem vınn da da işler, ama hattı telefona takmanız gerek.

o 18gb sınırı kötüymüş. full 06 olsa yapardık
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Bir denemekte fayda var diye tahmin ediyorum. Ayrıca cepten 2 gb sınırsız internet de var. 96 ya düşenden. Avea bu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWeakOne -- 27 Eylül 2015; 21:16:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.