Şimdi Ara

ttnet 4 gb kotalı sozlesmem çoktan bıttı sızce adsl sınırsız 8mb kadar geçmek mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • super onlıne nın adsl kanpanyası nasıl kosulları neler bılıyormusunuz bızım burda fıber yok oyuzden adsl geçmek durumundayım sınırsız 8mb kadar desteklı kanpanyası sızce mantıklımı ttnete gore super onlınede hız dusurme 25 gb dan sonramı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

super onlıne nın adsl kanpanyası nasıl kosulları neler bılıyormusunuz bızım burda fıber yok oyuzden adsl geçmek durumundayım sınırsız 8mb kadar desteklı kanpanyası sızce mantıklımı ttnete gore super onlınede hız dusurme 25 gb dan sonramı ?

/>

valla arkadasim gectigime bin pisman oldum.nerdeyse bir ay olcak geceli ve hemen hemen hergun musteri hizmetlerini ariyorum ve artik sabrim tasti. hiz berbat gorunurde 3.4 Mb civari gozukuyo ama performans olarak ttnet'in 1.70 Mb lik performansindan cok cok uzakta sIk sIk kopmalarin yasanmasida cabasi. Eger illa geciceksen taahutlu gecme derim.

• tesekkurler kardesım olmadı geçersem ttnete geçerım galıba

• slm arkadaşlar, ya ttnet kapatmak bıktım yaa.. neden ki kapatıyor kendi kendine sinirledim valla.. bişey mi var? acaba... bana yardımcı olur LÜTFEEEEEENNNNN :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.