Bildirim
ttnet 4 gb kotalı sozlesmem çoktan bıttı sızce adsl sınırsız 8mb kadar geçmek mantıklımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: astalagulu
super onlıne nın adsl kanpanyası nasıl kosulları neler bılıyormusunuz bızım burda fıber yok oyuzden adsl geçmek durumundayım sınırsız 8mb kadar desteklı kanpanyası sızce mantıklımı ttnete gore super onlınede hız dusurme 25 gb dan sonramı ?
/>
valla arkadasim gectigime bin pisman oldum.nerdeyse bir ay olcak geceli ve hemen hemen hergun musteri hizmetlerini ariyorum ve artik sabrim tasti. hiz berbat gorunurde 3.4 Mb civari gozukuyo ama performans olarak ttnet'in 1.70 Mb lik performansindan cok cok uzakta sIk sIk kopmalarin yasanmasida cabasi. Eger illa geciceksen taahutlu gecme derim.
-
tesekkurler kardesım olmadı geçersem ttnete geçerım galıba
-
slm arkadaşlar, ya ttnet kapatmak bıktım yaa.. neden ki kapatıyor kendi kendine sinirledim valla.. bişey mi var? acaba... bana yardımcı olur LÜTFEEEEEENNNNN :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X