Şimdi Ara

TTNET 24ay taahhüt bozma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta oldu-olmadı ttent bağlattım. ilk hafta hızım yüksekti, ping değerlerim 60 falandı.

şimdi akk'yı geçmediğim halde hızımı düşürdüler. ping değerleri 110'larda.

arıyorum ttneti hersey normal diyorlar. 2 haftadır bununla uğraşıyorum ve artık gına geldi.

24 ay taahhütüm var. bozarsam bunun cezası nedir? süperonline a geçmeyi düşünüyorum da

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    benim 2aydır bu şekilde 24mb internetim var gelen bazen 4 en fazla 8.
    benim taahütüm kasım 18 de bitiyor o yüzden ben sabrediyorum sonra iptal edecegim.

taahhüt için siz daha yeni üye oldugunuzdan paketinizin indirimsiz hali carpı kullanılan ay + bağlama bedeli + varsa alınan cihaz bedeli

misal benim paketimde ödediğim 69 tl indirimsiz bedel 130 tl paketimde belirtilen bağlantı bedeli 150 tl modem bedeli yok önceki taahhütümden kalma.
    1. ay iptal etseydim 280 tl ödeyecektim
    2. ay iptal etseydim 410 tl
    3. ay iptal etseydim 540 tl diye gidiyor...

son aylarda taahhütün kalan süresi × indirimsiz bedel + bağlantı bedeli + cihaz üçretleri şeklinde oluyor.

bence cok uzatmadan iptal ettir.
    ttnet fiber olan noktada iyi lakin diger noktalarda resmen kullanan için zulum.
    50-100 deme iptal ettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

benim 2aydır bu şekilde 24mb internetim var gelen bazen 4 en fazla 8.
    benim taahütüm kasım 18 de bitiyor o yüzden ben sabrediyorum sonra iptal edecegim.

taahhüt için siz daha yeni üye oldugunuzdan paketinizin indirimsiz hali carpı kullanılan ay + bağlama bedeli + varsa alınan cihaz bedeli

misal benim paketimde ödediğim 69 tl indirimsiz bedel 130 tl paketimde belirtilen bağlantı bedeli 150 tl modem bedeli yok önceki taahhütümden kalma.
    1. ay iptal etseydim 280 tl ödeyecektim
    2. ay iptal etseydim 410 tl
    3. ay iptal etseydim 540 tl diye gidiyor...

son aylarda taahhütün kalan süresi × indirimsiz bedel + bağlantı bedeli + cihaz üçretleri şeklinde oluyor.

bence cok uzatmadan iptal ettir.
    ttnet fiber olan noktada iyi lakin diger noktalarda resmen kullanan için zulum.
    50-100 deme iptal ettir.

dostum yorumun için çok teşekkür ederim.
    Fakat bu duyduğum en saçma yaptırım. Sen söz verdiğin işi yapama. çözmen için aradığımda oldu diyip hiçbirşey yapma sonra birde üstüne para iste.
    Şuan o kadar parayı çıkarıp verebilecek durumda değilim galiba devam edicez.

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    hangi pakete üye oldugunu bilmedigimden bem kendi taahhütümün fiyatlarını yazdım.
    sen taahhütündeki fiyatları incelersen daha kesin cözüm olur.

ama ne yazıkki türkiyede düzen bu.
    ben arıyorum 24 mb taahhüt etmişsiniz gelen 8 diyorum alt yapınız eski yapacak bir şey yok diyor.

peki fatura geldimi ben alt yapım eski ödemiyoru diyormuyum.
    demiyorsam sizde ya bunu bahane edemezsiniz. bana ücretini ödediğim hızı vereceksiniz yada aldıgım hızdan faturalandıracaksınız diyorum. pişkin pişkin taahhütünüz var hız değişikliği yapamayız diyorlar.

böyle pis bir firma bu telekom.
    kısaca semşiyeyi soktum ister 24 ay dayan istersen taahütü boz içinde açılsın şemsiye diyor.

neyseki ben kasımın 17 sinde kurtulacagım. umarım sende kurtulursun.

• ha birde süperonline hangisi fiber oşansa ok lakin oda bakır kablo ile geliyorsa hiç gerek yok ondada aynı sorunu yaşarşın.

• Eylül 2 de taahhüt yenilemiştim evide taşıdım hiper pakete geçme niyetim vardı cart diye port sıkıntısı çıktı 1 hafta uğraşmama rağmen en az 5 ay beklersin diyince altyapıdan dolayı bozdum taahhütü kurtuldum bi daha tt mi asla :)
    24 ay çok uzun arkadaşlar alırken iyi düşünün ve altyapı hep sıkıntılı diğer firmaların tt den hiç bir farkı yok tüm iss ler türk telekom altyapısında yalnız diğer iss lerin avantajları fazla değerlendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

ha birde süperonline hangisi fiber oşansa ok lakin oda bakır kablo ile geliyorsa hiç gerek yok ondada aynı sorunu yaşarşın.

ahahahha şuan çıldırıyorum.

Biraz önce TTneti aradım ve internetimi iptal edersem ne kadar ücret ödemem gerektiğini sordum.

Bana 690 lira hesap çıkardılar

150 lira kurulum ücreti
    70 lira modem ücreti
    gerisi ne diye sorduğumda birsürü farklı işlem ücreti olduğunu söyledi.

AHHAHA
    yani arkadaşlar şuan anladığım tek şey TTnet pişmanlıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SuperOnline Taahhüt
    5 yıl önce açıldı
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aradım bana da 870 Lira çıkardılar, 175 Lira modem ücreti ile beraber :))
  • Btk ya yazin. Gorus ve oneri kismina. Aylik 60 tl fatura odeyen bir kullanıcıya 800 lira cayma bedeli cıkarıyorlar. Piyasadaki 50 tl lik modeme 150 lira bedel biciyorlar. Bunun bir üst noktası olmali dıye.
    Varsayıyorum cayma bedeli maksimum cihaz bedelleri hariç 150 tl yi gecmemeli. Bu şekilde goruşlerınızı belirtin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.