Şimdi Ara

Ttnet 1gb limitsiz e neoldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirim..kafama takılan bir soru var yanıtlarsanız sevinirim,bu internet bağlantı durumlarını çok yakından takip edemiyorum
    benim birkaç senedir kullandığım 1gb sınırsız 49tl olan paketim var,iş yerinede bu paketden veya varsa daha avantajlı benzer paketden alıcam ama ttnetin sayfasında bu paketi göremedim veya benmi bulamadım??
    8mbt ve 59 luk paketler var limitsiz olarak?yanlış yerleremi bakıyorum acaba

• Abone alımına kapatıldı...Netlimitsiz 8mbite kadar 25gb akk lı (25gb tan sonra hız 1mbit'e düşüyor) onun muadilidir...24 ay taahüt verirsen aylık 49,90tl ye bundan yararlanabilirisn...

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2670-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/24_ay_sabit_fiyat_kampanyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

mrb arkadaşlar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirim..kafama takılan bir soru var yanıtlarsanız sevinirim,bu internet bağlantı durumlarını çok yakından takip edemiyorum
    benim birkaç senedir kullandığım 1gb sınırsız 49tl olan paketim var,iş yerinede bu paketden veya varsa daha avantajlı benzer paketden alıcam ama ttnetin sayfasında bu paketi göremedim veya benmi bulamadım??
    8mbt ve 59 luk paketler var limitsiz olarak?yanlış yerleremi bakıyorum acaba

hocam ttnet kullanıma kapadı ama diğer iss ler de mevcut

Ttnet 1gb limitsiz e neoldu?

biri adsl
    http://www.doping.com.tr/Sayfalar/kampanyalar/ikisi-birarada/116.aspx
    doping adsl

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Abone alımına kapatıldı...Netlimitsiz 8mbite kadar 25gb akk lı (25gb tan sonra hız 1mbit'e düşüyor) onun muadilidir...24 ay taahüt verirsen aylık 49,90tl ye bundan yararlanabilirisn...

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2670-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/24_ay_sabit_fiyat_kampanyasi

hocam bunda modem bedavamı?modemler işe yararmı..birde 25 gb geçtikten sonra fiyat biniyormu yoksa sadece hızmı düşüyor..

mc fosil biri adsl hiç kullanmadım ve limitsiz ücretleri yüksek geldi bana

• quote:

quote:

Abone alımına kapatıldı...Netlimitsiz 8mbite kadar 25gb akk lı (25gb tan sonra hız 1mbit'e düşüyor) onun muadilidir...24 ay taahüt verirsen aylık 49,90tl ye bundan yararlanabilirisn...

hocam bunda modem bedavamı?modemler işe yararmı..birde 25 gb geçtikten sonra fiyat biniyormu yoksa sadece hızmı düşüyor..

Modem bedava ve sadece hızını 1mbps e düşürüyorlar. Ama ttnet pek düşürmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 5 Mart 2012; 22:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

quote:

cevaplarınız için teşekkürler son soru sorucam,bu verilen modemler kalitelimi ben işyerine koyucam ve üst kattada kullanıcam çekim gücü iyimi..? yoksa daha iyi modem mi alayım

• İş yeriniz geniş ve eşya bakımından kalabalık mı? hediye gelen bu modeller ortalama ürünler genelde. Eğer öyleyse Cisco Linksys WAG320N modelini öneririm. Arkadaşın evine almıştık modem en alt katta ve 3. kattan bile rahatlıkla çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim gibi her şeye rağmen, sabredip 1Mbit sınırsız da inat edenler şuanda sabrının meyvesini yiyor Yaklaşık 3-5 aydır 8mbit netlimitsiz'i hiçbir taahhüd, sözleşme ve süre sınırı olmaksızın 49 lira ile alıyorum. TTNet telefonla aylarca taciz edip türlü türlü göz boyamalarla 8Mbit Netlimitsiz'e geçirmeye çalışsa da hepsini reddettik ve sonunda 1Mbit'i tamamen kaldırdıkları için 8Mbit netlimitsiz indirimli tarifeye geçirmek zorunda kaldılar. 25gb kotayı aşınca şuanda hız düşmesi olmuyor, ki ilerde hız düşse bile yine benim açımdan problem yok 5 yıl 1mbit kullanınca bağışıklık kazandık artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Bizim gibi her şeye rağmen, sabredip 1Mbit sınırsız da inat edenler şuanda sabrının meyvesini yiyor Yaklaşık 3-5 aydır 8mbit netlimitsiz'i hiçbir taahhüd, sözleşme ve süre sınırı olmaksızın 49 lira ile alıyorum. TTNet telefonla aylarca taciz edip türlü türlü göz boyamalarla 8Mbit Netlimitsiz'e geçirmeye çalışsa da hepsini reddettik ve sonunda 1Mbit'i tamamen kaldırdıkları için 8Mbit netlimitsiz indirimli tarifeye geçirmek zorunda kaldılar. 25gb kotayı aşınca şuanda hız düşmesi olmuyor, ki ilerde hız düşse bile yine benim açımdan problem yok 5 yıl 1mbit kullanınca bağışıklık kazandık artık

benimde arandığım zamanlar oldu ama evde olmadığım için bakamadım hiç o telefonlara,şimdi ben müş hizmetlerini arayıp 8mbit e çıkarmalarınımı söyliyeyim?3,4senedir uzağım bu konulara..herhangi bi fiyat artışı tahaddüt yok sanırım dimi?

• Hayır herhangi fiyat artışı taahhüd yok, müşteri hizmetlerini falan da aramadık kendi kendilerine hızımızı arttırmışlar, bizim haberimiz bile yoktu hızımızın arttığından, bir ara modeme girip ayar yapmam gerekti ve arayüzde 8092/799 kbps hızlarını görünce anladım hızın arttığını. Yoksa herhangi bir haber vermediler hızınızı arttırıyoruz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Hayır herhangi fiyat artışı taahhüd yok, müşteri hizmetlerini falan da aramadık kendi kendilerine hızımızı arttırmışlar, bizim haberimiz bile yoktu hızımızın arttığından, bir ara modeme girip ayar yapmam gerekti ve arayüzde 8092/799 kbps hızlarını görünce anladım hızın arttığını. Yoksa herhangi bir haber vermediler hızınızı arttırıyoruz diye.

müş.hizmetlerini aradım ancak 8mbite geçirmek gibi bir uygulamalarının olamadığını söylediler eğer 1mbit kullanıyorsanız 1mbit hızında bağlanacaksınız dedi ilgili kişi... ve hızınızla ilgili bir problem varsa bağlı bulunduğunuz santralle görüşün dedi,bende onlara 1mbit olanlar nasıl 8mbit e geçtiler dedim oda kemkümetti bende tmm teşekkürler dedim kapattım
  • quote:

quote:

quote:

Benim yazdığım fiyat modemsiz olan...aylık 2tl daha vererek modemde alabilirsin...O zaman 24 ay 51,90 ödiyeceksin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim yazdığım fiyat modemsiz olan...aylık 2tl daha vererek modemde alabilirsin...O zaman 24 ay 51,90 ödiyeceksin...

anladım teşekkürler,aylık 2tl olunca 24 ayda 48 tl oluyor ve sanırım bu durum daha karlı oluyor

• http://www.ttnet.com.tr/web/529-2670-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/24_ay_sabit_fiyat_kampanyase
    bende 1mbit 49 tl kullanıyorum. tarifeyi değiştirmek istiyorum. baktığımda bu kampanya bana uygun geldi.
    hem 3g veriyor hemde 8mbit sınırsız. daha önce türkcellin wınnını kullandım pek memnun kalmadım. acana bu ttnetin 3g si nasıldır? kullanan bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk.

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2670-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/24_ay_sabit_fiyat_kampanyase
    bende 1mbit 49 tl kullanıyorum. tarifeyi değiştirmek istiyorum. baktığımda bu kampanya bana uygun geldi.
    hem 3g veriyor hemde 8mbit sınırsız. daha önce türkcellin wınnını kullandım pek memnun kalmadım. acana bu ttnetin 3g si nasıldır? kullanan bilen var mı?

Ttnet'in 3gsi avea üzerinden çalışıyor.Avea'nın kalitesini biliyorsundur heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.