Şimdi Ara

Ttkom Prime Petrol Ofisi 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
14
Favori
21.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce sadece prime plus lılara olan kampanya tüm prime lılara gelmiş ama kod vermiyor alabilen varmı

Türk Telekom Prime Petrol Ofisi Kampanyası’ndan 24.08.2020 – 31.12.2020 tarihleri arasında Türk Telekom Prime mobil hat sahipleri ve evde internet hat sahipleri yararlanabilir.
    Türk Telekom Prime mobil hat ve evde internet hat sahipleri ayrıcalıktan yararlanmak için PRIME PO boşluk TCKN yazıp 6262'ye göndererek kampanyaya başvurabilirler. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimiz kampanyaya katılım hakkı kazanacaktır. Kampanyaya katılmak için gelen kod ile adresinde bulunan özel kampanya katılım sayfasından kayıt olmaları gerekmektedir. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimiz kampanyaya katılım hakkı kazanacaktır.
    Kazanılan 30 TL, kampanya internet sitesinde girilecek cep telefonu numarasına veya katılımcının belirteceği Positivecard’ına yüklenecektir. Her cep telefonu yalnızca tek bir hesapta kullanılabilir ve değiştirilemez.
    Kampanyadan kazanılan 30 TL (3.000 Positive Puanı) yakıt hediyesi sadece Positive Card anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarındaki yakıt (akaryakıt ve otogaz) yakıt alımlarında kullanılabilir. Nakit olarak talep edilemez. Market ve Madeniyağ alımlarında kullanılamaz
    Kazanılan yakıt puanlar kayıt esnasında belirlenen Positive Card’a veya belirtilen GSM numarasına anında yüklenir.
    Her katılımcı kampanyadan 2 kere yararlanabilir. Kampanya kontenjanlarla sınırlıdır. 25.08.2020 tarihinden önce Prime Plus Petrol Ofisi Kampanyası’ndan 2 defa yararlanarak, kampanya kapsamında sunulan haklarını tüketmiş olan müşterilerimiz bu kampanyaya tekrar katılım sağlayamayacaktır.
    Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262'ye gönderilen kısa mesajlar TT Mobil müşterileri için tüm vergiler dahil 40,75 kuruş, Vodafone müşterileri için 40 kuruş, Turkcell müşterileri için 80 kuruş olarak ücretlendirilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
    Kampanya hesabı oluşturan herkes bu koşulları kabul edilmiş sayılacaktır.
    Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Türk Telekom Prime ve Petrol Ofisi tarafından kampanya amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılırlar.
    Petrol Ofisi A.Ş. ve TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. , TTNET A.Ş. kampanya süresini ve kapsamını değiştirme, duraklatma veya sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Kampanya detaylı bilgi için 0800 211 0229, 0555 675 5555 veya 444 4 375 no'lu Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Ekleme

Merak edenlere yazayım, Petrol ofisi "PO" (Positive) Üyeliği olmayanlar İsim soy isim, Plaka ve kod bilgisini girdiğinde kayıtlarını alınıyor ve girdikleri telefon numarasına ait sanal kart oluşturuyor, sanal kart numarası ve şifresi telefon numarasına sms olarak iletiliyor. . Şifreyi girerken de oluşmuş olan sanal kart bilgisi çıkıyor zaten. Kulanım da ise Petrol Ofisi kasa personeline kartsız puan kullanımı diyorsunuz, sizden sanal karta kayıtlı telefon numaranızı ve sanal kart şifrenizi istiyor hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 13 Eylül 2020; 1:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak edenlere yazayım, Petrol ofisi "PO" (Positive) Üyeliği olmayanlar İsim soy isim, Plaka ve kod bilgisini girdiğinde kayıtlarını alınıyor ve girdikleri telefon numarasına ait sanal kart oluşturuyor, sanal kart numarası ve şifresi telefon numarasına sms olarak iletiliyor. . Şifreyi girerken de oluşmuş olan sanal kart bilgisi çıkıyor zaten. Kulanım da ise Petrol Ofisi kasa personeline kartsız puan kullanımı diyorsunuz, sizden sanal karta kayıtlı telefon numaranızı ve sanal kart şifrenizi istiyor hepsi bu.
    Vık vık yapan olursa yada bizde o cihazdan yok derse yapacağınız iş hemen petrol ofisi müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, cihazdan yoksa işbankası pos cihazından po menüsüne girip puan kullan yere girip 50010 gibi kampanya kodu yazıp 3 e basıyorlar, sonrasında yada bunun öncesinde tel no ile pin i giriyorsunuz, ben kuşadası-davutlar po da böyle yaptım müşteri hizmetleri market görevlisi ile konuşturmamı söyledi, bunları yapınca oldu.market görevlisi de sayende bişey daha öğrenmiş olduk dedi
  • Bana verdi efsane 20 gb tarifesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • prime uygulaması app storeda yok hocam, türk telekom internet kullanıyorum, prime tarifesine geçmeniz lazım yazıyor açıklamada

iyi oldu bu :)

teşekkurler

• Aldığımız şifreleri PO uygulamasında mı kullanıyoruz
    Kısaca bahsedebilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trak39

prime uygulaması app storeda yok hocam, türk telekom internet kullanıyorum, prime tarifesine geçmeniz lazım yazıyor açıklamada
    Uygulamayı kaldırdı geri zekalılar

Orijinalden alıntı: AslanAvda

az önce görünce yazdım geldi şifreler.

iyi oldu bu :)

teşekkurler
    Prime plus mı hocam senin

• quote:

öyleymiş hocam
    Bak işte diyorum çünkü normal prime lılara kod vermiyor

''Lütfen daha sonra tekrar deneyin.''

hata veriyor yükleme yapmak için tıkladıgımızda.

''Lütfen daha sonra tekrar deneyin.''
    Pc den yapacan mpbilden kod yükleme hata veriyor

peki biz aynı karta farklı kodla alabiliyor muyuz ?

şartlarda 1 kullanıcı 2 kere katılabilr yazıyor ama aynı karta 2den fazla katılınamaz yazmıyor sanki :)

yükle diyince yüklüyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.