Şimdi Ara

Ttec batarya ? Note bataryası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
10.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy note (n7000) var.Yeni batarya almam gerekiyor fakat internette güvenemiyorum 20 tllik bataryayada %100 orjinal diyorlar 50 tllik olanada çevremde telefoncularda satılsa orjinali, bakarak anlarım ve telefona takar temperature değeriyle anlarım fakat internet alınca böyle bir şansım yok.Genpada teknosada vatanda hiç bir yerde yok maalesef.Ttec markayı gördüm ve bataryası vardı internette pek bilgi bulamadım ama sizlere sormak istedim acaba bataryası nasıldır ? Yan sanayi ürünlerinden iyidir değil mi ? Bir sıkıntı yaşar mıyım ? Telefona zarar verir mi ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum benim yurtdısından getirdiğim fazladan batarya var.Mrkası anker linkini gönderiyorum
    http://www.ebay.com/itm/Anker-AK-70SMI9220-C2W27A-2-x-2700mAh-Li-ion-Batteries-for-Samsung-Galaxy-/171520595100?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item27ef6c949c
    2 batarya 1 sarj aleti.2 takım almıstım 1 takımını ben kullanıyorum.diğer takımı hiç açılmadı orijinal poşetlerinde.ankara içi elden, ankara dısı kargo ile gönderebilirim.kendi orijinal pilinden daha iyi geldi bana.alacaksan da bu markayı almanı tavsiye ederim.benden almasan bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingdreamlover

Dostum benim yurtdısından getirdiğim fazladan batarya var.Mrkası anker linkini gönderiyorum
    http://www.ebay.com/itm/Anker-AK-70SMI9220-C2W27A-2-x-2700mAh-Li-ion-Batteries-for-Samsung-Galaxy-/171520595100?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item27ef6c949c
    2 batarya 1 sarj aleti.2 takım almıstım 1 takımını ben kullanıyorum.diğer takımı hiç açılmadı orijinal poşetlerinde.ankara içi elden, ankara dısı kargo ile gönderebilirim.kendi orijinal pilinden daha iyi geldi bana.alacaksan da bu markayı almanı tavsiye ederim.benden almasan bile

Arama yerine *#0228# yazıp ekran görüntüsü alıp bana yollayabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingdreamlover

Dostum benim yurtdısından getirdiğim fazladan batarya var.Mrkası anker linkini gönderiyorum

Selam hocam Ankara da oturuyorum. Fiyat olarak ne kadar istiyorsun. PM ile iletişime geçersen sevinirim.

• bu bataryayı 1 seneden fazladır kullanıyorum.bu kodun ne işe yaradığını bilmiyordum.ama pilin 1 sene kullanım sonrası bile iyi seviyede olduğunu görmek beni memnun etti.2nci yi sanırım seneye kullanmaya başlarım :-))
    diğer ikiye belki ömrüm yetmez:-))
    Şarjdan ilk çıkardığımda resim
    Bir süre kullandıktan sonra resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingdreamlover -- 3 Ocak 2015; 22:19:42 >

• ben ttech kendi sitesinden note 3 bataryası sipariş ettim kargoyla 39 tl ye geldi ulaşdığında test edicem inşallah iyidir

• Ttech bataryaları değişim garantilidir. Fakat normal bataryaların değerlerinden düşük olur o yüzden daha kısa sürer pil süreniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S6 ŞARJ KABLOSU TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

Ttech bataryaları değişim garantilidir. Fakat normal bataryaların değerlerinden düşük olur o yüzden daha kısa sürer pil süreniz.

hocam bende ttec almayı dusunuyorumda piyasadaki yan sanayi bataryalarda daha performanslıdır diye düşünüyorum ama birde yeni performans modelleri çıkmıs onlardan almayı dusunuyorum birde şu batarya ekranın ne anlama geldiğini biliyorsanız yorumlayabilir misiniz

quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

ben ttech kendi sitesinden note 3 bataryası sipariş ettim kargoyla 39 tl ye geldi ulaşdığında test edicem inşallah iyidir

Nasıl hocam memnun musunuz bataryadan biraz yorum paylaşabilirseniz sevinirim

• atoxi A kullanıcısına yanıt
    hocam hiç abartmıyorum 2 gün ortalama kullanımda batarya yüzde altmışbeş falan kalıyor psikolojik olarak şarza takıyorum yoksa 4 gün gidecek

• quote:

hocam hiç abartmıyorum 2 gün ortalama kullanımda batarya yüzde altmışbeş falan kalıyor psikolojik olarak şarza takıyorum yoksa 4 gün gidecek

Hocam kullandığınız sürüm Lollipop mu yoksa Kitkat mı ve ne kadar ekran süresi alıyorsunuz atabilirmisiniz ?
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Ttech bataryayı 2 aydır kullanıyorsunuz son durum hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? Bataryadan memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrkilic -- 16 Aralık 2015; 11:29:31 >
  • arkadaşlar özet olarak fiyat ve performans açısından en iyisi olduğunu düşünüyorum

• yan sanayi ürünlerini kesinlikle önermem

• Bende Note N7000 için ttec batarya aldım, ama hiç memnun kalmadım. Aldığım ürünhttp://www.sanalpazar.com/ttec-batarya-sam.-n7000/i-57247276

3 yıllık kendi bataryasından şarjı iyi değil. bir günü çıkarmıyor.

Nokia 5800 için SERTEC bl-5j almıştım, orjinal kadar değil ama yakın %80 permonsasınya beklenen karşılığı aldım.
  • quote:

ben ttech kendi sitesinden note 3 bataryası sipariş ettim kargoyla 39 tl ye geldi ulaşdığında test edicem inşallah iyidir

Hocam merhabalar hala memnun musunuz? İlk aldığınız gün gibi değerler sağlam mı? Ayrıca önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Hocam merhabalar hala memnun musunuz? İlk aldığınız gün gibi değerler sağlam mı? Ayrıca önerir misiniz?

şimdi orjinaldenn daha iyi diyecem millet ttech le alakam var sanıcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.