Şimdi Ara

TT parası yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Santlarden saha dolaplarina fiber cekcek parasi yokmu bizi surunduruyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 6 Ocak 2012; 14:23:03 >

• 2009 Yılında fiber yoğunluğu yüksekti ancak 2010 2011 yılında bu yoğunluğu göremedim. 2009 un ilk yarısında Bagcıların Güneşli semtine fiber saha dolapları konmuştu...
  • milyarlar götürüyorlar panpa. Ama neye göre yatırım yapıyorlar onu bilmiyorum.

burada adım başı saha dolabı var
  • türkiyenin en çok kazanan şirketi ama neden saha dolablarını açmıyorlar bilmiyorum paralarına kıyamıyorlar galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı-58 -- 6 Ocak 2012; 12:08:16 >
  • hatırlatma alt yapıyı Türk Telekom yapıyor TTNET satıyor. O yüzden konu başlığı TürkTelekom konabilir.
  • sanırım superonline ın geldği yerlerde altyapı daha çok yatırım yapıyor ttnet. şurada 2 sene öncesine dek bir tane saha dolabı vardı benim mahallede. ama superonlıne altyapı kurdu sonra. daha faaliyete geçmedi ama superonline gelince mantar gibi türedi saha dolapları. elindeki müşterileri kaçırmamak için yapıyor sanırım.
  • parası değil adamın rakibi yok.
  • Superonlinede 3-5 dairelik yerlere hat cekmiyor illa binada 10 abone üstü olacakmışta öyle çekeceklermişmiş. Müstakil evi olanlara fibernet hayal.

Not: villa vb. kapsam dışı olsa gerek diye düşünüyorum ( çifte standart )
  • Neden fiber çeksinki:)Fiber çekerse net hızı hesaplaması yapmıcaklar.Neden daha az para kazansınlar?
  • Karşımızda istanbuldaki 3 diş hastanelerinden birisi var orda fiber olup olmadığnı nasıl öğrenebilirim sizce fiber sonlandırma kutusu nasıl bişeydir
  • şöyle bişeyler görürsen anlaki orada fiber li bişeyler var

TT parası yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 8 Ocak 2012; 19:10:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.