Şimdi Ara

TT-NET in dondurma yalanı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir tt-net kullanıyordum , taşınacağım ve taşındığım yerin yazlık mekan olmasından dolayı gidip 2 saat sıra bekleyerek iptal işlemi yaptırdım , sonra müşteri hizmetlerinden bi hanfendi beni aradı ve 3 aylık hiçbir üçret ödemeden netinizi dondurabilirz dediler ayrıca bizim telefon bağlamadan net servisimizde var ondanda faydalanabileceksiniz 3 ay sonra iptal işlemne kara vericeksiniz dedi bende mantıklı geldiği için , olmassa 3 ay sonra iptali gerçekleştirim die kabule ettim , ve bugün aradım telefonsuz net hizmetinden yaralanmak istediğimi söyledim bana ayda 15 lira extra üçret ödemem gerektiğini ve ayrıcana aktivasyon ücreti alacaklarını söylediler bende deliye döndüm tabiii, ben zaten ayda 12 lira boşuna ödememek için telefonsuz hizmetten faydalanmak istiyorum bunun mantığı nedir değince derin bi sessszilik.... O zaman tamam iptal edelim dediğim zamanda bu sefer ilk önce hattınızı aktive edicez sonra dilekçeyle tekrar başvuru yapmam gerektiğini söylediler iyicene çılgına döndüm , hat aktive ettik die bana gene bi fatura çıkaracaklarına eminim .....

Sonuç olarak aman diyim o güsel sesli tt net görevlisine inanıpta hattınız dondurmayın benim gibi çile çekersiniz , bir daha tt-net in yakınından bile geçmem bedava verseler almam.............

• dondurma işlemi 90 gün olur 45+45 şeklinde bu sırada tabi siz açtırmazsanız aktivasyon otomatik olarak gerçekleşir...
    Telefonsuz İnternet olayıda + 15 lira ek olarak hat ücreti ödeyerek geçiş yaparsanız gelir , tek sefere mahsus olmak üzere +8 lira geçiş ücreti alınır...
    hattınızın üzerinde herhangi bir kampanya yoksa Yalın İnternet Kampanyalarından yararlanabilirsiniz

NET6 - 39,99
    NETLİMİTSİZ - 59,99
    Modem ücretsiz +15 lira içerisinde 24 TL aktivasyon ücreti faturanıza 12 taksitte yansıtılır!!!
  • Bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim kendisi bayaa bilgi sahibi, fakat dondurma işlemi yapılırken bu yazdıklarınızın hiçbiri söylenmiyor , ve müşterinin yüzüne baka baka YALAN söyleniyor !!!!! Ben ayda 15 lira verdikten sonra telefon bağlatırım zaten müşteriyi aptal yerine koyan tt-nette vatandaşı kandırıp hertürlü geçirmeçe, mümkünlü ve tüm türkiyede mümkün!!!!!!
  • ben anlamadım, 2 saat bekleyip hattını iptal ettin, daha sonra arayan kıza tekrar mı iptal edelim dedin nasıl oldu kendin durumu anlatamamışsın, hattını dondurduktan sonra iptal etmek istersen evet doğru donmuş bir hat iptal edilemez öncelikle açılması gerekli
    hat dondurma ücretsiz bir işlem olup yılda en fazla 90 gün olmak üzere 2 defa dondurma hakkın vardır bu 45+45 le sınırlı değildir her türlü kombinasyonu yapabilirsin 2 defayı geçmemek üzere
  • İptal için gelen adama ilk önce ücretsiz dondurma yapalım diceksin sonra ben bu hattı donmuşken iptal edemem deyip yeniden açıp bir daha para alıcaksın , sen okuduğunu anlamıyorsan yapıcak birşey yok , bu işin savunulcak bi tarafı yok !!!! Ben iptal işlemini zaten yaptırmıştım ama telefonla arayıp iptal etmeyelim ücretsiz donduralım 3 ay içinde ya devam edersiniz yada iptal işleminizi gerçekleştiriz dendi............ bunuda anlamadıysan ingilizce yazayım arkadaşım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 21 Nisan 2011; 19:50:44 >
  • serty23
    Bıktık artık bu tur oyunlardan geçmis olsun arkadaşim
  • telekom u bende sevmem ama dondurma ile ilgili tüm merak ettiklerim sitelerinde açık açık yazılmış. Telefonda masal anlatanları dinlemek yerine araştıma yaparak haklarımızı bilmek her zaman daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.