Şimdi Ara

TT Mobil 4 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL (ilk 2 ay ücretsiz) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
5.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efendim şubemiz bireysel müşterilerimizi de bu paketten faydalandırabiliyor. Yalnızca kimlik fotokopinize, adınıza ait herhangi bir faturaya (kredi kartı veya banka ekstresi dahil) ve tarafınızdan onaylı evrakları talep ediyoruz. Size yardımcı olmak isterim. Bursa'daysanız şubemize, Bursa dışındaysanız pm ye bekliyorum.
  • trapper54 T kullanıcısına yanıt
    Evet efendim taahhüt cezası olur. Dilerseniz 4440500 müşteri hizmetlerini arayarak müşteri hizmetleri yetkilisine hattımı farklı operatöre taşıyacağım ne kadar taahhüt cezası ile karşılaşırım diye soru yöneltebilirsiniz.
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Ersin Bey merhaba. PTTCell de TT Mobil altyapısı kullandığından direkt olarak bu tarifeye geçiş yapamazsınız. Farklı bir operatöre geçiş başvurusu yapıp ardından bu tarifeye yönelik hattınızı tekrar tt mobile taşıyabiliyorsunuz. Eğer PTTCell'de taahhütünüz yoksa veya bitmişse herhangi bir cezai yaptırımla da karşılaşmayacaksınız. Hattınızı farklı bir operatöre taşıma başvurusu yapıp direkt olarak benimle iletişime geçerseniz geçiş işlemlerine hemen başlayabiliriz.
  • iyo kullanıcısına yanıt
    Efendim bulunduğunuz yerleşkeyi bana bildirirseniz yetkili personelimize bir inceleme başlatalım. Bölgelere tüm operatörlerde bu gibi aksaklıklarla karşılaşılabiliyor. Mağduriyetiniz için özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Efendim bulunduğunuz yerleşkeyi bana bildirirseniz yetkili personelimize bir inceleme başlatalım. Bölgelere tüm operatörlerde bu gibi aksaklıklarla karşılaşılabiliyor. Mağduriyetiniz için özür dilerim.

Direkt baz istayonu kurma hizmetiniz de mi var hocam ?

Bizim kasabada da kötü cekiyor ekip yollar misin oraya da ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avea Prime Klasik tarifesindeyim taahhütüm temmuzda bitiyor bu tarifelere geçmek istesem ayrıca ceza öder miyim?
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Efendim baz istasyonu kurduracağım diye bir kelime kaleme almadım. Yanıt verdiğim müşterimizin bulunduğu bölge ile baz istasyonu arasındaki mesafe ve bu mesafeye ilişkin sinyal verimliliğini kontrol ettirecektim. Kasabada yaşadığınız evin konumunu özelden atarsanız baz istasyonu durumunu bir inceleteyim.
  • SirÜmit kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Belirtmiş olduğum tarifeler mevcut müşterilere kapalıdır. Bu tarifeye geçmek için hattınızı farklı bir operatöre taşıma başvurusu yapıp bizimle iletişime geçmeniz gerekiyor. Taahhütünüz sürdüğü için hat taşıma işlemi yaparsanız ceza ile karşılaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Efendim baz istasyonu kurduracağım diye bir kelime kaleme almadım. Yanıt verdiğim müşterimizin bulunduğu bölge ile baz istasyonu arasındaki mesafe ve bu mesafeye ilişkin sinyal verimliliğini kontrol ettirecektim. Kasabada yaşadığınız evin konumunu özelden atarsanız baz istasyonu durumunu bir inceleteyim.

Hocam ben mubalaga ediyordum yani hizmette sinir tanimiyorsun diye.

Baska bi seyi merak ediyordum ben, 4.5 G icin ekstradan bir alet takilmasi gerekiyor mu ? Bizim kasabada 3g var anca 4.5 g hemen gelir mi onu ogrenme sansim var mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar. daha önce soruldumu bilmiyorum ama bu tarifelerde herhangi bir hız sınırı varı acaba?

19luk tarifeyi aldığımızda daha sonra 29 luk tarifeye geçiş yapabilir miyiz?
  • ByLabTek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tarife ayrıntılarında hız sınırı yazmıyor. Tarifeye geçerken taahhüt verdiğinizden dolayı tarifeler arası geçiş durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Bu tarifeyi 2 ay boyunca kullanıp hattımı başka operatöre geri taşıyabilir miyim ? Denedim ve memnun kalmadım diyelim. Koşulsuz şartsız ayrılabiliyor muyum operatörden ?
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Merhaba,
    Bize sadece esnaf paketlerine girme konusunda mı yardımcı oluyorsunuz? Yeni ilan edilen paketler daha uygun (diğer konuda var; 1000DK, 1000SMS, 3 GB, 19TL vb) bunlardan birini de tercih edebilir miyiz?
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    1000 dk 1000 sms 3 gb internet bireysel paketi 25 TL. Sanırım yanlış duydunuz kampanyayı. 1000 dk 1000 sms 4gb internet paketi 29 TL ama ilk 2 ay ücretsiz olduğundan paket ortalama aylık 25 TL'ye geliyor. 1 GB internet karınız olacak bu pakette.

Kurumsal paketlerde yardımcı olabiliyorum sadece.
  • Hocam hali hazırda Avea müşterisiyim. Marmara Forum Avea bayisince bildiğiniz dolandırıldım ve Woops tarifesine ayda 40 lira ödüyorum. Ne bayi çözdü sorunumu, ne müşteri hizmetleri çözdü. Şikayetvara yazdım yayınlamadılar bile.

Allah aşkına kurtarın beni bu durumdan. bunca yıllık müşteriden 2 gb internet 500 dakkaya 40 lira ücret alınıyor.

Bahsettiğiniz 6GB lık pakete geçmek istiyorum ne yapmam gerekir?

@umityilmax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 21 Mart 2016; 11:01:54 >
  • misal ben bu 29 tl olan tarifeye geçtim ve taahhüt verdim dk yetmedi ozaman 39 tl lik tarifeye veya başka bir avea tarifesine geçebiliyormuyum yoksa geçince cezamı ödüyorum.
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    taahhüd var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paardon kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Mevcut tarifenize taahhütünüz var mı acaba? Taahhütünüz varsa kaç aydır bu tarifedesiniz. Bunları bana bildirirseniz size memnuniyetle yardımcı olmak isterim.
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Tarifeler arası geçiş yok efendim. Aylık ihtiyacınız ortalama ne kadarsa ona göre tarifenizi seçmenizi öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.