Şimdi Ara

TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
16
Favori
95.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
719 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şikayetimi yaptım gerçi ama bana böyle bir yazı geldimi bilmiyorum benim eve fatura gelmez ben istememiştim emaile de baktım ama bulamadım.

    Not:Buldum göndermişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-ata -- 15 Kasım 2018; 14:24:22 >
  • Forumda yazdığımız kadar Twitter'da da etiketimize destek gerekiyor. Türk Telekom, BTK ve TÜKODER hesaplarını da ekleyerek yazarsanız görmezlikten gelemezler.



  • Ülkemiz gelişmekte olan ülkeler arasında yer almasına rağmen internet kalitesi ve fiyatlandırması konusunda daha kötü ülkelerin durumundadır, şayet AKK ve Kota benzeri uygulamalar kalkar ise iSS ler yatırım yapmak durumunda kalacak, ülkemizde bu konularda daha iyi bir yerde alacaktır. He destek tam destek
  • Kota vs artık çok anlamsız geliyor, ülkede kaliteli internet alt yapısı yok ki, alt yapı yatırımı yapmaya gerek duymayan issler ile ne konuşsak ne anlatsak ne istesek boş, devlet de bu durumdan memnun, ben İstanbul'un göbeğinde Kadıköy Göztepe'de oturuyorum, oturduğum binaya ne vdsl ne fiber gelebiliyor ne fark eder ha kota varmış ha yokmuş her sene daha pahalı daha kalitesiz internete mahkum bırakılmışız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataman5

    Kota vs artık çok anlamsız geliyor, ülkede kaliteli internet alt yapısı yok ki, alt yapı yatırımı yapmaya gerek duymayan issler ile ne konuşsak ne anlatsak ne istesek boş, devlet de bu durumdan memnun, ben İstanbul'un göbeğinde Kadıköy Göztepe'de oturuyorum, oturduğum binaya ne vdsl ne fiber gelebiliyor ne fark eder ha kota varmış ha yokmuş her sene daha pahalı daha kalitesiz internete mahkum bırakılmışız.
    Geçen yıl paylaşmıştık, istediklerinde kaldırıyorlar. Altyapı da yetiyor ve çökmüyor. Kota işi sadece en az yatırımla en çok parayı kazanma uygulamasıdır.






  • ISS lerin AKK yi savunmasının asıl sebebi yatırım yapmak istememeleridir. Maalesef onları yatırımlar için zorlayan bizim dışımızda kimse yoktur. Herkes BTK etkinliğine katılarak ekran görüntüsü paylaşırsa dalga dalga bu etkinlik yayılacaktır.
  • Telekom kullanıcısı değilim ama destekçinizim
  • Evet hala Lafimdayim konu sahibi. Kimi kime şikayet ediyorsunuz. Bozaciyi şıraciya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK gerçekten bir kamu kurumuysa ve kamu yararına ve halka hizmet etmek için faaliyet sürdürüyorsa iSS'lerin talepleri doğrultusunda değil, halkın talepleri doğrultusunda internet faaliyetlerini düzenlemelidir, onun dışında atılmış her adım ülkeye ve ülke halkına ihanettir.(Alıntı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    Geçen yıl paylaşmıştık, istediklerinde kaldırıyorlar. Altyapı da yetiyor ve çökmüyor. Kota işi sadece en az yatırımla en çok parayı kazanma uygulamasıdır.




    Alıntıları Göster
    Ben altyapının kotayı kaldırıp kaldırmamasından hedefle belirtmedim söylediklerimi. Alt yapı çok daha fazla şeyi kaldırabilir ve alt yapı günden güne yenilenip yeni teknoljilerin eklenmesi gereken geleceğe yatırımdır. Biz ise kotada takılmış kalmışız.

    Her yağmur yağdığında kopan internet sağlayıcısı, fahiş fiyatlara verilen komik hızlar, fiber alt yapının yıllardır geliştirilerek artmaması, online oyunları keyifle oynayamamak, yurt dışı çıkışlarında yaşanan tonlarca sıkıntılar, streamlerin hiç birine yeterli kalitede erişememek, komik upload hızları ve çok daha fazlası ülke internetinin genel sorunlarını oluştururken tabi ki iyi olması için bir şeyler yapalım ama gelip kota kalksınla sade uğraşıyor olmak zorunda kalmak bile zaten torunlarımızın bile geleceğinin çok farklı olmayacağının göstergesi. Yapılan hareketi desteklemiyor değilim sadece daha geniş açıda baktığımızda bu durum yüzlerce sorundan sadece 1 tanesi demek istiyorum o kadar. 2016'dan sonra yaşananları ve geldiğimiz bugünü de görünce gençliğimdeki kadar umudum olmadığını objektif olarak bu ülkede faydaların vatanadaşın lehine gelişmediğini ve gelişmeyeceğine olan inancım yüksek malesef o kadar.

    Hedefim negatif bir bakış açısı yaratmak asla değil, sadece insan yaşlandıkça gerçekleri daha fazla söze döküyor ve yaşanalar sayesinde vazgeçmişliği artıyor umarım bu hareket taleplerin gerçek doğrultusunda amacına ulaşır ve emekleriniz karşılığını bulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 15 Kasım 2018; 14:20:12 >




  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Ortada BTK nın aldığı bir karar var, bir şekilde bu kararın delinmesi yada etrafından dolanılması suretiyle evrilmesi devlet ciddiyeti ile örtüşmez. İnternet yenen yada tükenen birşey değil ki idareli kullanalım. ISS ler aklımızla dalga geçiyor. Hep destek tam destek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 15 Kasım 2018; 14:22:29 >
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Tek hedefimiz kota değil. İnternette genel olarak gelişmekte olan Romanya gibi ülkeler ve gelişmiş ülkelerde bulunan kaliteli internet hizmeti için tüketicinin bilinçlenerek sömürgeci şirketlere karşı baş kaldırmasını ve hakkını sonuna kadar aramasını istiyoruz.

    Kotayı kaldırmak bir başlangıç olur. Bundan sonrası domino etkisi ile gerçekleşecek.
  • TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webnettr

    Telekom kullanıcısı değilim ama destekçinizim
    Twitter kullanıyorsanız #internettekotayahayır ve #KotayaHayırDeHakkınaSahipÇık etiketlerimize yazabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 15 Kasım 2018; 14:29:13 >
  • Maalesef ülkemizdeki firmalar hizmet için değil nasıl daha çok para kazanırız nasıl daha fazla sömürürüz derdindeler.



    Zihniyet değişmedikçe ne yaparsak yapalım BOŞ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan bizim zihniyetimiz, onları değişime zorlamamız lazım, bunun için önce bilinçli tüketici olacağız ve haklarımızı bileceğiz, sonrası çorap söküğü gibi gelecektir. Şimdiye kadar sessiz dursaydık hala 3 Mbit ile devam ediyor olurduk, O yüzden destek verelim
  • Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Gidip TurkNet Al sana alma demiyoruz.

    Boş yapma Konu kirlenmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD386127B -- 15 Kasım 2018; 14:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 15 Kasım 2018; 14:50:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BD386127B

    Gidip TurkNet Al sana alma demiyoruz.

    Boş yapma Konu kirlenmesin.
    Niye başkasına para kaptırayım ki



    TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekşi Sözlük yazarı varsa buradaki başlığı alıp orada açarsa önemli bir katkı sağlamış olur. Binlerce kişi daha şikayet gönderebilir.


    Ayrıca başlığımıza da yazabilirsiniz:


    https://eksisozluk.com/internette-kalite-hareketi--5834377
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.