Şimdi Ara

tt arenaya yakin yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

chelsea maci icin tt arenaya gelecegiz ve sadece yatmaya gidecegimiz bir yer ariyoruz

gunluk kiralik daire/residance olabilir

hem arenaya hem de besiktas/bebek civarina yakin hangi semtlerden bakmami onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk istinye sarıyerden bakın.
  • Bu konuyu otomobil genele açmaktaki amaç nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikeles

Bu konuyu otomobil genele açmaktaki amaç nedir

nereye acayim?

kalacak yer ve yol guzergahi sordugum bir konuyu sinemalar bolumune mi acayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: alikeles

Bu konuyu otomobil genele açmaktaki amaç nedir

nereye acayim?

kalacak yer ve yol guzergahi sordugum bir konuyu sinemalar bolumune mi acayim

hangi güzergah dan bahsediyorsun konuda sadece kiralık daire aradığından bahsetmişsin ayrıca konu dışına açabilirsin bu konuyu
  • quote:

meraba arkadaslar

chelsea maci icin tt arenaya gelecegiz ve sadece yatmaya gidecegimiz bir yer ariyoruz

gunluk kiralik daire/residance olabilir

hem arenaya hem de besiktas/bebek civarina yakin hangi semtlerden bakmami onerirsiniz?

Bileti kaç liraya almıştın ?
    ben gittiğimde hep istiklalde kalıyorum serene diye bir otel var inanılmaz memnun kaldım 2 kişi iseniz 50şer lira verip 5 * otel konforunda kalabilirsiniz
    galatasaray lisesinin hemen karşısında metroya da oldukça yakın arabayla gitmeni zaten tavsiye etmem inanılmaz trafik oluyor
  • Param var diyorsanız Beşiltaş civarı otellere, yok diyorsanız Bayrampara/Esenler civarına bakın.
  • Demage kullanıcısına yanıt
    sarıyer mi naptın sen ya oldu olacak rumeli kavağında kalsın arkadaş
    yanlış yönlendirmeyelim ...
  • Hocam sürekli maça giden biri olarak.Sakın araba ile gitme maça gidiceksende öyle kalabalık bir maçta en az 2,5 saat önce çıkki maç başına yetişebilme ihtimalin artsın arabayla.Otopark'ın çıkışıda sıkıntılı.Arabanla istiklal'e gel.Bir otopark'a bırak güvenilir.Oradan bin metro'ya paşa paşa git.Ama metroda çok kalabalık olur en az Maçtan 2 saat önce çık rahat rahat git.İzdiham olmadan gir içeri.Unutma Metro'da Taksim ilk duraktan binersin sanayi mahallesinde inip seyrantepe metrosuna aktarma yapıcaksın oradan da zaten direk stadın içine çıkıyorsun.Bende maça gitmek istiyorum ama bilet zor
    Hadi bizim içinde bağır

• Etiler Akmerkezin karşısında turizm otelcilik uygulama oteli var mesela. Hesaplı fiyat alabilirsiniz. Oradan metroya Levent çarşının içinden keyifli bir 10-15 dakika yürüyerek ulaşır, metrodan da stada gidersiniz. Bir alternatif olarak aklıma şu anda gelen.

Edit: bir link ekleyim,http://www.tubiba.com/etiler-anadolu-otelcilik-ve-turizm-meslek-lisesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutO -- 17 Şubat 2014; 3:10:44 >
  • Sanayi mahallesinde otopark yok mu? Oraya birakip tek metro daha iyi olmazmi.

• Mecidiyeköy, Gayrettepe tarafında kalabilirsin. Stada da metroyla gidersiniz. Dönüşte metro seferleri bitmiş olabilir yalnız ek sefer konulmazsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Bileti kaç liraya almıştın ?
    ben gittiğimde hep istiklalde kalıyorum serene diye bir otel var inanılmaz memnun kaldım 2 kişi iseniz 50şer lira verip 5 * otel konforunda kalabilirsiniz
    galatasaray lisesinin hemen karşısında metroya da oldukça yakın arabayla gitmeni zaten tavsiye etmem inanılmaz trafik oluyor

hocam öneri için teşekkürler ama buradan istanbula arabayla gideceğiz, istiklal de arabayı koymak çıkarmak zor olur diye o taraflara bakmadık pek. bileti de zar zor bulduk 500 tl ye.

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Param var diyorsanız Beşiltaş civarı otellere, yok diyorsanız Bayrampara/Esenler civarına bakın.

Hocam aslında plan şöyle öğlen 12 gibi istanbulda olacağız kalacak yerin anahtarını teslim aldıktan sonra free yiz bi öğlen yemeği yeriz, bi kaç yer gezdik ettik kahve içtik maça gittik derken bizim dönüşümüz zaten gece 1'i bulur, 6-7 saat uyuyup tekrar yola çıkacağız, 6-7 saat uyumak için otele o kadar para bayılmaya gerek yok dedik.

mantıklı değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam sürekli maça giden biri olarak.Sakın araba ile gitme maça gidiceksende öyle kalabalık bir maçta en az 2,5 saat önce çıkki maç başına yetişebilme ihtimalin artsın arabayla.Otopark'ın çıkışıda sıkıntılı.Arabanla istiklal'e gel.Bir otopark'a bırak güvenilir.Oradan bin metro'ya paşa paşa git.Ama metroda çok kalabalık olur en az Maçtan 2 saat önce çık rahat rahat git.İzdiham olmadan gir içeri.Unutma Metro'da Taksim ilk duraktan binersin sanayi mahallesinde inip seyrantepe metrosuna aktarma yapıcaksın oradan da zaten direk stadın içine çıkıyorsun.Bende maça gitmek istiyorum ama bilet zor
    Hadi bizim içinde bağır

hocam maça araba ile gitmeyeceğiz de istanbula araba ile geleceğiz. plani hemen üst alıntıda yazdım. Sizin için de bağıracağım tabi

quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

Etiler Akmerkezin karşısında turizm otelcilik uygulama oteli var mesela. Hesaplı fiyat alabilirsiniz. Oradan metroya Levent çarşının içinden keyifli bir 10-15 dakika yürüyerek ulaşır, metrodan da stada gidersiniz. Bir alternatif olarak aklıma şu anda gelen.

Edit: bir link ekleyim,http://www.tubiba.com/etiler-anadolu-otelcilik-ve-turizm-meslek-lisesi/

hocam o tarafları biliyor gibisiniz, ben bi kaç daire buldum metrocity ve kanyon avm arası mı neymiş tam bilmiyorum oraları, acaba gündüz gezdikten sonra eve gelip arabayı evin otoparkına bırakıp kanyon avm'nin oradan metroya binip seyrantepeye gitmek zor olur mu?

yani asıl soru metrocity metroya yakın mı

• Hocam hepi topu 6,7 saat için ne oteli Allah aşkına... Ya airbnb ya da hostel yapın. Metro ile Taksim'e ulaşırsınız, paylaşımlı odada bir hostele 10-12 Euro verirsiniz maksimum, olmadı airbnb ya da couchsurfing yaparsınız.

Kaç kişisiniz?
    Nereden geliyorsunuz?
    Aklınızdaki rakam ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

Hocam hepi topu 6,7 saat için ne oteli Allah aşkına... Ya airbnb ya da hostel yapın. Metro ile Taksim'e ulaşırsınız, paylaşımlı odada bir hostele 10-12 Euro verirsiniz maksimum, olmadı airbnb ya da couchsurfing yaparsınız.

Kaç kişisiniz?
    Nereden geliyorsunuz?
    Aklınızdaki rakam ne?

dediginiz seyleri ilk defa duyuyorum pek sicak gelmedi

• quote:

quote:

Hocam hepi topu 6,7 saat için ne oteli Allah aşkına... Ya airbnb ya da hostel yapın. Metro ile Taksim'e ulaşırsınız, paylaşımlı odada bir hostele 10-12 Euro verirsiniz maksimum, olmadı airbnb ya da couchsurfing yaparsınız.

Kaç kişisiniz?
    Nereden geliyorsunuz?
    Aklınızdaki rakam ne?

Peki siz bilirsiniz. Kısaca açıklayayım:

Hostel: Paylaşımlı (ya da özel) odalarda ucuza konaklamadır. Taksim, Sultanahmet, Galata civarında bir sürü vardır. Zaten sadece gelip yatacağınız için sıkıntı olmaz. 6 kişilik odada kişi başı gecelik 8-12 Euro arası fiyatlarla konaklayabilirsiniz.

Airbnb: Ev kiralamaktır. airbnb'nin sitesine girerek İstanbul'dan ev bakabilirsiniz. Bu diğerlerine göre daha pahalıdır ama konforlu olur.

Couchsurfing: Birisinin evinde ücretsiz kalmaktır. Couchsurfing sitesine girerek ister direkt üyelere mesaj atabilirsiniz, isterseniz İstanbul ana sayfaya Galatasaraylılığınızı da belirterek mesaj atabilirsiniz misafirperver bir Cimbomlu davet edecektir.

Karar sizin tabii, maçta başarılar, İstanbul'da iyi eğlenceler dilerim.

• quote:

quote:

quote:

Kaç kişisiniz?
    Nereden geliyorsunuz?
    Aklınızdaki rakam ne?

Peki siz bilirsiniz. Kısaca açıklayayım:

Hostel: Paylaşımlı (ya da özel) odalarda ucuza konaklamadır. Taksim, Sultanahmet, Galata civarında bir sürü vardır. Zaten sadece gelip yatacağınız için sıkıntı olmaz. 6 kişilik odada kişi başı gecelik 8-12 Euro arası fiyatlarla konaklayabilirsiniz.

Airbnb: Ev kiralamaktır. airbnb'nin sitesine girerek İstanbul'dan ev bakabilirsiniz. Bu diğerlerine göre daha pahalıdır ama konforlu olur.

Couchsurfing: Birisinin evinde ücretsiz kalmaktır. Couchsurfing sitesine girerek ister direkt üyelere mesaj atabilirsiniz, isterseniz İstanbul ana sayfaya Galatasaraylılığınızı da belirterek mesaj atabilirsiniz misafirperver bir Cimbomlu davet edecektir.

Karar sizin tabii, maçta başarılar, İstanbul'da iyi eğlenceler dilerim.

hocam yardiminiz ve fikirleriniz icin tesekkurler kalacagimiz yeri ayarladik leventte bir otel.

basari ve eglence dilekleriniz icin sagolun:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.