Şimdi Ara

TT Arena - Tribün - Seyir Zevki, Açısı - Kombine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pegasus veya Güney'de hiç maç izleyen arkadaşım yok, hepsi ya Doğu'da ya Batı'da.

Oralardan da almak istemiyorum şuanda ikinci el alacağım için.

Tek başına maçlara gidilir mi onu düşünüyorum. Ne yapsam
  • arkadaşlarından birini kafala satsın kombinesini o da pegasusa gelsin.tek başına izlemek iyi değil ama kombinesiz kalmaktan iyidir.
  • Hocam hepsi kendi arkadaş gruplarıyla doğuda veya batıda izliyorlar.
    Benim çok yakın arkadaşlarım değil her iki grupta. Sadece bu iki gruptan herhangi biri güneyde veya pegasusta olsaydı onların olduğu tribünden alırdım diye sordum, malesef doğu batıdalar.
  • Güney Alt tribünden bulamaz mıyım arkadaşlar kombine, yok mudur satan eden tanıdığınız vs.

Nereden bulacağım ben satanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Güney Alt tribünden bulamaz mıyım arkadaşlar kombine, yok mudur satan eden tanıdığınız vs.

Nereden bulacağım ben satanı

Satanı nerden bulucaksın hani forumlarda filan çıkar ama bir arkadaşından alırsan hem indirim yapar hemde yabancıya para vermemiş olursun.Ama internetten bulabilirsin bir maça gidip orda bulabilirsin arenanın çevresinde filan bulabilirsin
  • Adamı arıyorsun, 50 TL için bin takla atıyor,

Bir saat sonra geri dönüyor, o takla attığı 50 TL'yi de vereyim diyorsun, yok olmaz diyor bu sefer.

Yahu kardeşim yarım saat önce seninle konuşmadım mı ben? Ne kadar dönek olabilirsin yani.

Gitmiyorum mkduğum braga maçına falan. İlk defa kombine alalım maça gidelim dedik onda da haysiyetsiz insanların içerisinde bulduk kendimizi.

Daha geçen hafta 650-750 yazan tribüne 850 lira istiyor, ikinci konuşmanda 850 tamam diyorsun yok şimdi vermem çarşamba 800e veririm diyor. Ararsa 600 veriyorum diyeceğim.
    Millet bu işten para kazanır olmuş.
    Versinler TC kimlik numarası ile herkese 1 kombine, millet de rahata ersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Adamı arıyorsun, 50 TL için bin takla atıyor,

Bir saat sonra geri dönüyor, o takla attığı 50 TL'yi de vereyim diyorsun, yok olmaz diyor bu sefer.

Yahu kardeşim yarım saat önce seninle konuşmadım mı ben? Ne kadar dönek olabilirsin yani.

Gitmiyorum mkduğum braga maçına falan. İlk defa kombine alalım maça gidelim dedik onda da haysiyetsiz insanların içerisinde bulduk kendimizi.

Daha geçen hafta 650-750 yazan tribüne 850 lira istiyor, ikinci konuşmanda 850 tamam diyorsun yok şimdi vermem çarşamba 800e veririm diyor. Ararsa 600 veriyorum diyeceğim.
    Millet bu işten para kazanır olmuş.
    Versinler TC kimlik numarası ile herkese 1 kombine, millet de rahata ersin

O konuda sende haklısın kardeşim bence bu sene buldun buldun yoksa gelecek yıl yenileyene indirimde yapıyolar üstünme bide erken fırsat çıkıyo o yüzden gelecek yıl hiç bulamazsın.bi tane buldum bi bakhttp://intoko.kijiji.com.tr/c-Satiliyor-Araniyor-Spor-Dunyasi-Futbol-GALATASARAY-BRAGA-GUNEY-ORTA-KAT-3-ADET-KIRALIK-W0QQAdIdZ418464390

Bu kombinelerdeki fiyat değişikliği hep daha fazla veren olur diye oluyor bencede biraz döneklik insanlar artık kombine alıp bak biz lideriz iyi gidiyoruz bilet bulamazsın ayağına pahalıya satıyor.

• Hocam ben kiralık aramıyorum,

Güney üst veya alt tribünden satın alacağım.

Neyse ya onlar da kendi çaplarında haklı olabilirler. Ama söz ağızdan bir kere çıkar. Zaten benim lafım yüksek fiyat isteyende değil. Herkes istediğini yazabilir. Problem yok.

Ama döneklik, oyalamak başka şey..
  • http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?80986-SATILIK-T%DCRK-TELEKOM-ARENA-SEZONLUK-KOMB%DDNE

Buyur 1 sezonluk Güney tribününden buldum.İşine yarar belki 750 Tl sen 800 tl cşvarı tahmin ediodun.Pazarlıksız yani 50 tl için bin takla atmaz
  • Kombine devri için kombineyi satan kişinin gelmesine gerek yokmuş
    Devir dilekçesi, iki tarafın kimlik fotokopisi yeterli oluyormuş.

Şu şekilde bir dilekçe makul müdür?

Tarih
    GALATASARAY SPOR KULÜBÜ A.Ş.

Üzerime kayıtlı bulunan Tribün, Giriş, Blok, Sıra, Yer numaralı koltuğumun tüm haklarından feragat ederek kombinenin ONUR YAŞAR’a devredilmesi için gereğinin yapılmasını rica ederim.

TC Kimlik No :
    AD SOYAD :
    İmza :

DEVİR ALAN KİŞİNİN
    AD SOYAD :
    TC KİMLİK NO :
    CEP TEL. :
    E-MAIL :
    DOĞUM TARİHİ:

EKİ: Devir Edenin Kimlik Fotokopisi
    Devir Alanın Kimlik Fotokopisi

"Tribün, giriş, blok, sıra, yer" haricinde kombineyi belirleyici başka bir numara, sayı, kombine numarası vs. var mıdır? Dilekçeye yazmaya gerek var mıdır?

• Eğer satanla anlaştıysan bu dilekçe makbüldür satanında aynısını yapması halinde devredilir.

Ama sen yinede anlaştıysan bir konuş adamla hani nereye gitmek gerekiyorsa git şakası yok bu işlerin!
  • Bu arada bu dilekçe makbüldür ama kombine kart numarasıda yazılmalıdır.
    Dilekçede lazımdır
  • Kuzey mi Guney mi derken Arena'daki ilk macimda Bati 201'deydim. Bilet fiyati neredeyse kombineye verecegim fiyata denk.

Guney alt 121'den alacagim kombineyi. Insallah memnun kalirim.
  • Arkadaşlar bu 9. kategoriden izleme keyfi nasıldır? Diğer kaleyi görememe gibi bir sıkıntı olmuyor mu?
  • Forumdaki arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Batı üstten görüş açısı nasıldır ? Seyirczevkide var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuat.997

Forumdaki arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Batı üstten görüş açısı nasıldır ? Seyirczevkide var tabi

hocam bu soruya daha kaç kez yanıt arayacaksınız acaba merak ediyorum. ben şuan baktığım zaman sadece size verilen 4-5 yanıt görüyorum da. her başlıkta aynı sorunuza denk geliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.