Şimdi Ara

TT Arena İnşaatı Canlı İZLEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
24.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TT Arena İnşaatı Canlı İZLEME
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Haftasonu Lyon & Marsilya maçını seyrederken dikkatimi çekti.
    Lyon penaltı kullanırkeni yukarıdan bir kamera geldi ve penaltı kullanan adamın bakış açısından görüntüyü verdi.
    Stad yapılırken bu tür aksiyonlar için gerekli altyapıyı da hazırlasalar süper olur.

Örümcek kameradan bahsediyorsun, okuduğum kadarıyla onunla ilgili çalışmalarda varmış, olucak yani.
  • Kamera 3-4 çalışıyo 1-2 mort..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Haftasonu Lyon & Marsilya maçını seyrederken dikkatimi çekti.
    Lyon penaltı kullanırkeni yukarıdan bir kamera geldi ve penaltı kullanan adamın bakış açısından görüntüyü verdi.
    Stad yapılırken bu tür aksiyonlar için gerekli altyapıyı da hazırlasalar süper olur.

Örümcek kameradan bahsediyorsun, okuduğum kadarıyla onunla ilgili çalışmalarda varmış, olucak yani.

Onun bi ara tartışması çıktı, yayıncı kuruluşun yapması gerekiyor denildi ama bana saçma geldi yayıncı kuruluşun yapması. Herşeyini yap stadın bi orasını yayıncı kuruluş yapsın, mantıksız gibi.

Şuanda bu sistem Man. U,İnter,Bayern Münih ve Lyon'un stadyumunda var, bide dubaide bi stadyumda gördüm. Pek duyulmuş bişey değil ama gerçekten çok güzel açılara inebiliyor. İnşallah mimarlar stadyumu dizaynederken bunu düşünmüşlerdir.

• Ya arkadaşlar bu stadın geleceğinden umutlu değilim ben.Çünkü taraftarımız Mecidiyeköy'ün merkezindeki stada gitmezken şehir dışındaki stada gidiceklerini pek sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Ya arkadaşlar bu stadın geleceğinden umutlu değilim ben.Çünkü taraftarımız Mecidiyeköy'ün merkezindeki stada gitmezken şehir dışındaki stada gidiceklerini pek sanmıyorum.

Ali Samiyen'e taraftarın gelmeme sebebi artık eskimiş olmasıydı. Benim biçok arkadaşım var stadın artık emekliliğinin geldiğini söylüyor, bu yüzden gitmeyen çok insan var. Kiminle konuşsam ya da tvler röportaj yapsa herkes " yeni stada gidecez " diyor. Bu yüzdenstadyumumuz ilk günden itibaren dolu olacak.
  • Bilet fiyatı stadın ortalama seyirci sayısını belirleyecektir. Normal fiyat olursa doldururuz ama fiyatlar uçuk olursa stat boş kalır ki yönetim o kadar saf değil pahalı yapmaz fazla...
  •  TT Arena İnşaatı Canlı İZLEME

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Ya arkadaşlar bu stadın geleceğinden umutlu değilim ben.Çünkü taraftarımız Mecidiyeköy'ün merkezindeki stada gitmezken şehir dışındaki stada gidiceklerini pek sanmıyorum.

Ali Samiyen'e taraftarın gelmeme sebebi artık eskimiş olmasıydı. Benim biçok arkadaşım var stadın artık emekliliğinin geldiğini söylüyor, bu yüzden gitmeyen çok insan var. Kiminle konuşsam ya da tvler röportaj yapsa herkes " yeni stada gidecez " diyor. Bu yüzdenstadyumumuz ilk günden itibaren dolu olacak.

İnşallah öyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

oo bitmiş ya helal olsun haftaya orda gs desenize

http://www.seyrantepesporkompleksi.com/seyrantepecam.html

Yazık, kaç saat düşünmüşsündür bunu söylemek için

•  TT Arena İnşaatı Canlı İZLEME

• quote:

__éSér__

şehir dışı dediğin 2. köprü ile arası 5dk + yanında metro var.
  • http://www.ttarena.biz/forum/

buradan menideki kamera butonuna basarak 4 kamerayı aynı anda izleyebilirsiniz. (mozilla ile çalışıyor)
  • Arkadaşlar, locaların betonlaması başladı şuanda devam ediyor :)

Ve bugünün fotolarından bir foto var ki stadımızın tribünlerinin dikliğini açık açık gösteriyor. Müthiş bi stat olacak müthiiişş...

• Bu stada şehir dışı diyenler cokyanılgıdalar çook
  • quote:

Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Bu stada şehir dışı diyenler cokyanılgıdalar çook

metro bitti bile, çevre yolu bağlantıları için bütçe ayrıldı, ihaleye çıkılıyor, çok büyük bir hastane yapılacak, çevre yolu altından geçen yayalar için 3 metro bağlantı tünelinden biri hasta ve yaşlılar için yürüyen bant sistemi şimdiden yapılıyor. çok yüsek muhteşem bir gökdelenin yapımı başlamak üzere, salon da yapılacak.

Bu stadyum 24 saat yaşayan aktif bir yer olacak. Konserler, organizasyonlar, maçlar vs.vs. Dünyanın en iyi pazarlama firması ile anlaşıldı.

Yani orası inanılmaz bir cazibe merkezi olacak. Şimdiden fiyatlar katlandı, daha katlanarak artacak. Bilmek lazımdı ki 3-5 sene önce oradan çok çok ucuz fiyatlara yer kapatmak lazımdı.

• Ben ev aldım ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Ben ev aldım ordan

karlı iş yapmışsın. oralar epeyce değer kazanacak. nereden aldın, stada yakın mı?
  • kaynak:www.ttarena.biz
    cem yurdakan arkadaşımızın çalışmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Ben ev aldım ordan

karlı iş yapmışsın. oralar epeyce değer kazanacak. nereden aldın, stada yakın mı?

Şaka kardeşim ya. İnandın mı hemen. Amooon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.