Şimdi Ara

TT ARENA' DA MAÇ IZLERKEN KOLTUGUN TEPESİNE ÇIKMA SORUNSALI!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla biz eskişehirde buzun üstünde izliyoruz maçları sizinki yine iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoolander99

quote:

Orijinalden alıntı: ygt1905

quote:

Yrn yine eminimki her zaman oldugu gibi koltukların tepesıne cıkarak ızlemek zorunda kalıcaz macı!! ne anlamı var bunun anlayamıyorum...herkes koltugunun tepesıne cıkmak yerıne, ayaga kalkıp maçı ızlese gayet rahat bı sekılde maç ızlıcekken, koltugun tepesıne cıkmanın amacını anlayamıyorum!!! eger kkoltuk tepesıne cıkıp bagırırken oyuncular daha cok motıve oluyosa, o zaman ben yrn çatıya bile çıkarım. Ama sadece kendımıze işkence edıyoruz boşu boşuna. Ve malesef kımse dur dıyemıyo bu gerizekalı alışkanlığa...butun mac ezıyete dönüyo..

hangi tribünde yeriniz?

doğu üstte rendaşım...

Doğu üstte koltuklar katlanan kotluklardan değil mi ? ayağa kalkınca zaten koltuk katlanıyor neresine çıkıyorlar onun merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

quote:

quote:

Yrn yine eminimki her zaman oldugu gibi koltukların tepesıne cıkarak ızlemek zorunda kalıcaz macı!! ne anlamı var bunun anlayamıyorum...herkes koltugunun tepesıne cıkmak yerıne, ayaga kalkıp maçı ızlese gayet rahat bı sekılde maç ızlıcekken, koltugun tepesıne cıkmanın amacını anlayamıyorum!!! eger kkoltuk tepesıne cıkıp bagırırken oyuncular daha cok motıve oluyosa, o zaman ben yrn çatıya bile çıkarım. Ama sadece kendımıze işkence edıyoruz boşu boşuna. Ve malesef kımse dur dıyemıyo bu gerizekalı alışkanlığa...butun mac ezıyete dönüyo..

hangi tribünde yeriniz?

doğu üstte rendaşım...

Doğu üstte koltuklar katlanan kotluklardan değil mi ? ayağa kalkınca zaten koltuk katlanıyor neresine çıkıyorlar onun merak ettim.

koltuk katlanıyor ama ayaktayken, adamlar koltuuga oturucakmış gibi açıp uzerıne çıkarak ayağa kalkıolar

• bir süre sonra düzelir , birazcık zaman alacak bilinçlenmemiz , en azından çakmak vs.. işleri azaldı , sahaya artık bişeyler yağmıyor.

Bunuda öğrenir insanlar. ve buraya yazıyorum ilk bizim taraftar bunu öğrenir öğrenirse.
  • Ulkede bazi futbol taraftarlari kadar kultursuz ve geri kalmis kitle zor bulunur. Adama bak koltuksuz olsun stad oturmak isteyen evde izlesin diyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten çokta akıllı adamlar gitmiyor maçlara , yani gayet normal :D
  • Dostum ben de dogu ustteyim ancak en azindan bizim bolgede yok oyle koltuga basan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en öndeki çıkınca domino taşlarının düşüşü gibi sırayla herkes çıkmak zorunda kalıyo koltuğun tepesine. gereksiz bişey.
  • Ne zaman maça gitsem sanki bende oynamışım gibi yoruluyorum.Bir yandan bağır bir yandan ayakta dikil derman kalmıyor.
  • Doğu üstte şu koltukların neresinin üstüne çıkıp maç izliyorlar ? koltuk zaten katlanıyor. üzerine çıkıp maç izlemen imkansız.

üzerinde zıplaman imkansızdanda öte. adam üzerinde zıplasa koltuk katlanır aşağıya uçar. 100 kiloluk biri çıksa kırar.

maksat muhabbet olsun , bak bende maçlara gidiyorum diye mi konu açıyorsunuz nedir ?

TT ARENA' DA MAÇ IZLERKEN KOLTUGUN TEPESİNE ÇIKMA SORUNSALI!!

• mümkünse kale arkalarına gelme sen kardeş dayak yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

mümkünse kale arkalarına gelme sen kardeş dayak yersin

• Çözüm basit. Arkadan çök çök diye bağır o dalga dalga yayılır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi tribünde yeriniz?

doğu üstte rendaşım...

doğu üstte cok olmuyor bildiğim kadarıyla kale arkaları kadar en azından bu tarz hareketler ama yinede herkes ayakta olucak oturup mac izlemek bize göre değil ama ayakta durucaz illaki deniliyorsa onuda betonda yapalım koltuk tepesinde cıkınca arkadakide cıkıcak oda cıkıcak öyle gidicek :)

bi de ondekıler cıkınca sende cıkıosun mecburen, o sırada arkandakıler "kardes goremıoruz ınsene aşağı" dıyo, " ee napım benım onumdekıler cıktıgı ıcın cıktım " dıosun, sora o bişi dio sen bısı dıosun arkandakılerle maraz cıkıyo, hakketen bu cok gerı kafalı bi olay yaaa anca bızım ulkemızde olur

ingilterede ayakta mac izlemenin cezası : kombine iptal ,koltuk mühürlenmiş :) bu kadarıda cok fazla yani tribün kültürü dene bişey var fakat dengede olması lazım herseyin..

Tiyatroyu ya da Sinemayı ayakta izleyebilir misin ? Buda onlar için aynı şey sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi tribünde yeriniz?

doğu üstte rendaşım...

doğu üstte cok olmuyor bildiğim kadarıyla kale arkaları kadar en azından bu tarz hareketler ama yinede herkes ayakta olucak oturup mac izlemek bize göre değil ama ayakta durucaz illaki deniliyorsa onuda betonda yapalım koltuk tepesinde cıkınca arkadakide cıkıcak oda cıkıcak öyle gidicek :)

bi de ondekıler cıkınca sende cıkıosun mecburen, o sırada arkandakıler "kardes goremıoruz ınsene aşağı" dıyo, " ee napım benım onumdekıler cıktıgı ıcın cıktım " dıosun, sora o bişi dio sen bısı dıosun arkandakılerle maraz cıkıyo, hakketen bu cok gerı kafalı bi olay yaaa anca bızım ulkemızde olur

ingilterede ayakta mac izlemenin cezası : kombine iptal ,koltuk mühürlenmiş :) bu kadarıda cok fazla yani tribün kültürü dene bişey var fakat dengede olması lazım herseyin..

Türke işlermi la bu :D Mühürlü elektriği ölüm tehlikesi pahasına açmış adamlarız biz :D (bunu bende yaptım gelen akıma dokunsam bide tokinin elektriği kara inci olurdum artık)

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

mümkünse kale arkalarına gelme sen kardeş dayak yersin

aynen oturarak izliyorsan evine bi d-samrt al oradan izle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.