Şimdi Ara

TT-01 Motor Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tt-01 için motor almayı düşünüyorum da, çok performanslı bişey istemiyorum ilerde brushless alıcam şimdilik işimi görcek motor arıyorum..

Hpi Saturn 20T modeli ve Tamiya RS540 Super tuner motor modeli arasında kaldım.. Hangisi daha iyidir? Ve aldığım zaman nasıl takabilirm.. Motoru söküyorum ama esc ye bağlı kablolar çıkmıyor??

• Almayı düşündüğünüz tamiya motorun modeli "sport tuned" sanırım yanlış yazdınız.
    Bu motorun stock motordan fazla bir farkı yok açıkcası değiştirdiğinize deymez bence.Almışken tamiya rz motor alın derim hem esc yi de değiştirmeniz gerekmez.Elinizdeki esc max. bu motoru destekliyor çünki.
    Kablolar biraz inatçı olabilir pinlerle kabloyu ayırmamaya dikkat ederek çekerseniz çıkacaktır.Pense vb. kullanırsanız eliniz de acımamış olur :)

Kolay gelsin.
  • Evet, yanlış yazmışım aceleden :)

Hpi motor hakkında ne düşünüyorsunuz, nasıldır?

Ayrıca kabloları çıkaramıcam sanırım
  • Elinizdeki esc max. 23 turn motor destekliyor yanlış hatırlamıyorsam.Kaldı ki farklı markaların 23 turn motorları bile zorlayabiliyor bazen.Benim tercihim tamiya rz motordan yana olurdu(tz de olabilir)...
    Kabloları şöyle bir parmağınıza dolayın,gözünüzü karartıp çekin illaki çıkacak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.