Arkadaşlar merhaba, Çoğu insan yeni olduğu için bilmiyordur. Yeni bir site çıktı, Tsu.co bu adamlar öyle bir sistem yapmış ki arkadaş ekleme, yorum atma, paylaşma, takipci kazanma olaylarına para ödüyor. Sitenin büyümesi için çok güzel bir taktik. Bizde bunu fırsata çevirip üye olduk. Yaptığınız paylaşımlar yorum aldıkça takipçi kazandıkça yada arkadaş ekledikçe para kazanıyorsun. Sistem reklam kazançlarının %10'unu kendisi alıyor %90'ını sana veriyor. Yaptığın gönderilerin altında reklam çıkıyor bu reklamlara tıklandıkçada sen ve ekibin para kazanıyorsunuz.
Referans linksiz kayıt olunamıyor arkadaşlar oyüzden ben referans linkimi bırakıyorum buraya: https://www.tsu.co/Selcukksezer Sormak istediğiniz birşey olursa hertürlü cevaplarım. Bana Tsu üzerinden mesajda atabilirsiniz. Ben 3 günde 290 arkadaş yaptım ve 0.80 $ kazandım. bu kazanç her gün katlanıyor çünkü hergün arkadaşın daha fazla oluyor ve görüntüleme ve beğeni artıyor. Arkadaş eklemede çok zor değil zaten sen gönderileri beğendikçe onlar seni ekliyor.