|
hikaye yazma gerçeklere gel |
|

|
hikaye yazma gerçeklere gel |
|
|
|
|
Rusyanın, Ukraynaya girişmesinden sonra Abd gerçekten kollamaz ise Çinde benzerini Tayvan'a yapacak. Çin, ekonomisi - teknolojisi ile bugün Rusyanın çok ilerisinde. Ayrıca, bu yatırımlar teşvikler pandemideki çip krizi döneminde apar topar başladı, firmalarda haliyle her sektörde yüksek katma değer ile satış yapabilecek değerli bir teknoloji üretim altyapısını kendi sermaye güçlerine ek olarak ciddi finansal teşvik, destekleri haklı olarak geri tepmek istemediler. Sonrasında patlayan yapay zeka talebi ile zaten o alanda başarılı olan firmalar darphane gibi para kazanıyor. Kaldı ki Trump Abd anayasaları ile geçici bir furya olsa bile dünya genelinde yeni bir soğuk savaş esintisi ile açık ekonomiden, karma - kapalı ekonomiye geçme gibi sosyolojik dönüşüm süreci var. Abd, Nvidiaya bile yumruğunu vurup şu aşamada benim dediğimi harfiyen yapacaksın diyemiyorken TSMC'ye resmi veya gayri resmi ne yapabilir. Bu şirketlerin büyük, orta, küçük ne kadar hissedarı var. Bu şirketlere fon yatırımı olarak hissedar olan finans alanında dev şirketler var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 30 Ağustos 2025; 0:19:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|