Şimdi Ara

TSL 2. Hafta. MKE Ankaragücü - Trabzonspor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yer: Ankara 19 Mayıs Stadı

Trabzonsporumuz ligin ikinci haftasında Ankaragücü deplasmanında. Hafızam beni yanıltmıyorsa bizim bu Ankaragücü'ne şansımız devamlı tutuyor, en kötü dönemlerimizde bile pek kaybetmedik bu takıma. Şimdi zaten iyi bir takımımız var ve şimdilik hiç sakat haberi almadık, tam kadro bence Ankaragücü'nün pek şansı yok bize karşı. Diğer Ankara takımlarına nazaran seyircisi en fazla olan Ankara takımı olması bi dezavantaj bizim için ama Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Ankarada'da bizim taraftarımız çok fazla olacaktır yani deplasman havasında geçmez maç. İş futbolculara kaldı, haydi uşaklar.

• bu hafta maçtayız, inşallah güzel futbolla galip geliriz. fırtına devam edecek...
  • Trabzonsporumuza güveniyoruz, bu maçıda alacağız kısmetse.
  • Gökhan Ünalın Banko Bir Golunun Oldugu Maçtr
  • bu maçtan pek umutlu değilim özellikle ankara karşısındaki oyundan sonra. savunma iyi gol zor yeriz ama zorda atarız.
  • 3-5 TS
  • Ankaragücü kendi evinde kazanmak isteyecektir.E haliyle açılacaktır(ankara gibi beraberliğe yatmayacaktır) onun içn bize dayanabileceklerini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Song ile Egemen uyumu mükemmel geldi bana ilk maç olmasına rağmen yani arkadaşında dediği gibi bu sene çok zor gol yeriz, ofansif olarak zaten Isaac'in de katılmasıyla bence Türkiye'de gol atamayacağımız takım da olmaz kısacası bu sene Anadolu takımlarıyla yapacağımız iç ve dış saha maçlarında Kayseri - Sivas gibi takımlar hariç banko favoriyiz.
  • orta sahada etkili olabilirsek yenmemiz zor olmaz defans bu sene çok iyi türkiyenin en iyi defanslarından biri diyebilirim
  • 1-2 TS alır.Karşıyaka ve tek dost Karagümrük'ten sonra en çok sevdiğim takımdır TRABZONSPOR Umarım şampiyon olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

1-2 TS alır.Karşıyaka ve tek dost Karagümrük'ten sonra en çok sevdiğim takımdır TRABZONSPOR Umarım şampiyon olursunuz

istanbullu olmayıp kendi memlekitinin takımını tutan herkese ben de sempati duyuyorum. ... forza kaf sin kaf

• quote:

Orjinalden alıntı: alone61

quote:

1-2 TS alır.Karşıyaka ve tek dost Karagümrük'ten sonra en çok sevdiğim takımdır TRABZONSPOR Umarım şampiyon olursunuz

istanbullu olmayıp kendi memlekitinin takımını tutan herkese ben de sempati duyuyorum. ... forza kaf sin kaf

Aynen

İnşallah bu maçı da alıp iyice havaya girecektir bizum uşaklar. Uzun bir aradan sonra bu sene ümitliyim takımımızdan

• ya alacagz ya alacagz
  • az kaldı valla, bu sene trabzonsporu ilk kez çıplak gözle izleyeceğim için çok heyecanlıyım.

maçta görüşmek üzere!!!
  • quote:

Kardeşim senin sevgin Anadolunun Kardeşliğidir....kaf sin kaf'ı süper ligde görmek istiyoruz....Teşekkürler düşüncelerin için....
  • Güzel sözleriniz için teşekkürler.İnşallah diğer sezon beraberiz
  • ankaragücü konyaspor maçındaki gibi oynarsa en kötü ihtimal beraberlik
    ben açıkçası konya maçında 3-2 yenilmemize rağmen takımın oyununu çok beğendim
  • Alacağız bu maçı...

Heyecan başlıyorrrr
  • bence bu sene şampiyon trabzonspor olsa süper olur lige heyecan gelir. bu akşamda başarılar dilerim bir galatasaraylı olarak
  • Başladı Bismillah
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.