Şimdi Ara

[TSKT] BATTLEFIELD 3 TeamSpeak Sunucumuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhabalar Arkadaşlar Yepyeni Bir Oluşum ile TeamSpeak 3 Sunucumuz Ücretsiz Ve Herhangi Bir Kısıtlama Olmadan Hizmetinizdedir

Arkadaşlarınızla veya Bireysel Olarak Gelip Sunucumuzu Kullanabilirsiniz veya Bizlerle Battlefield 3 gibi Takım Çalışması Gerektiren ve bununla Birlikte Daha Çok Zevk Alacagınız Oyunları Oynayabilirsiniz

Kanalımızda

Battlefield3
    Cod Mw3
    Arma 2 Operation Arrowhead

Kanalları Bulunmaktadır

Taleb Doğrultusunda Serverımıza Diğer Oyun Kanalları Açılır!

Not:Sunucumuzda Sadece Orjinal Oyun Oynanmaktadır !

Genel Düşüncemiz Ve Hedeflerimiz.
    [ TSKT ] Clan Birlik Beraberlik İçinde Herkese Eşit Seviyede Kardeşlik ve Dostluk
    Türk Oyuncuları Türk Clan Bazında Geliştirmektir. Tartışma, Ayrımcılık, Saygısızlık bizde kabul edilmez!!

Team Speak İp Adresimiz : 212.224.121.4:2063 Şifremiz : TSKT

Teamspeak Nedir ?
    Team Speak Multiplayer Tabanlı Oyunlarda İletişim Kurmak İçin Kullanılan Dünyanın Bilinen En İyi Programıdır

Nasıl Bulabilirim ?

Alttaki Linkten Programı İndirebilirsiniz.

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

İndirdim Kurdum şimdi Ne Yapmam Lazım ?

Programı Kurup Açtıktan Sonra Sağ Üstteki
    Connection Deyip Connect e Tıkladıktan Sonra

Adress Kısmına : 212.224.121.4:2063
    Password Kısmına : TSKT
    Nick : Kısmın Adınızı veya Nicikinizi Yazıp Girebilirsiniz

Clanımıza Herkesi Bekleriz Oyunlarımızda Sınır Yoktur Herkese İyi Eglenceler... :) TSTK Team..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 22 Ocak 2012; 20:51:23 >

• ts serverınız çok güzel olmuş kullanışlı inşallah hep beraber dahada büyüyeceğiz
  • Hayırlı Olsun
  • Teşekkürler Arkadaşlar hepinizi Bekleriz :)
  • Bende BF3'e başladığımdan beri bu arkadaşlarla takılyorum , iyi muhabbet dönüyor , arada birlikte oyun oynuyoruz kısacası arkadaşça bir ortam var oyuna yeni başlayıp yalnızlık hissedenler yada bu oyun tek başına oynanmıyor diyenler gelin bu kanala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 17 Şubat 2012; 21:05:06 >
  • devam ediyor mu bu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

devam ediyor mu bu hala

Team Speak sunucusu halen açık , Close Quarters çıktığı sıralarda millet(bende dahil olmak üzere) seeker bugu yüzünden bir çoğu oyundan soğudu bıraktık kanalda takılmayı ama halen online var çünkü bakıyorum arada sunucuya kanalları düzenliyorlar isimlerini değiştiriyorlar vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala oynayan varmı arkadaşlar
  • Malesef grup tamamen dağıldı : Teamspeak serverı bu senenin başında kapandı grubun tamamı BF3'ü bıraktı hesapları aylardır offline bir ben kaldım anlayacağın javascript:void(AddText(''))
  • Toplanmak istiyoruz iş ve evlilikler sebebiyle malesef toplanamıyoruz arkadaşlar ama tekrar toplanmak aklımızda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.