Şimdi Ara

TSK' da sözleşmeli subay/astsubay olarak görev yapanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
13.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önce 11 yıl süreden bahsetmiştin. ben bu işi oldukça çok araştırmaya çalışıyorum. bi defa şimdi düzelttiğin gibi 3-9 yıl arası sözleşme süresi. sınav diye birşey söz konusu değil. temiz sicil ve kişinin isteği söz konusu.. mülakat problemim olmaz zannediyorum.. şimdiye kadar hiç bi problem çıkmadı yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: acun1110

sözleşmeler 3 yıldan az 9 yıldan fazla süreli olmuyor. Muvazzaflığa geçiş sınavla mümkün tabiki her halükarda sicilin temiz olacak. Bende önce askerliği gör ondan sonra karar ver derim. tabi bu bir seneye malolur ayrıca askerdeyken başvurursan sicilinin iyi olması lazım ve tabi komutanlarınla aranın iyi olması..ama askerlik yapmış olman sana mülakatta büyük avantaj sağlar..
    saygıyla...

• ben de bu işi düşündüm ve askeriyede sözleşmeli subayla konuşma imkanı buldum.sözleşme süreleri değişken. o havacıydı ve 9 yıllık sözleşme yapmıştı. ogirdiği dönemde kara ve deniz 3 yıl,hava 9 yılmış.değişiyor ihtiyaca göre. bir de öğretmenlikten bahsetmişti. bir sınava girip kazanırsa izmir de eğitim alıp askeri okul öğretmeni olunuyormuş.
  • ya şu havacılar her olayda çok rahatlar ya ne güzel 9 sene bi daha stres yok işleride rahat fazla karışanda yok disiplin azzz ooh.. bende gidip bulacam birilerini en iyisi o heralde.. yüzyüze face to face
    quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

ben de bu işi düşündüm ve askeriyede sözleşmeli subayla konuşma imkanı buldum.sözleşme süreleri değişken. o havacıydı ve 9 yıllık sözleşme yapmıştı. ogirdiği dönemde kara ve deniz 3 yıl,hava 9 yılmış.değişiyor ihtiyaca göre. bir de öğretmenlikten bahsetmişti. bir sınava girip kazanırsa izmir de eğitim alıp askeri okul öğretmeni olunuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

ya şu havacılar her olayda çok rahatlar ya ne güzel 9 sene bi daha stres yok işleride rahat fazla karışanda yok disiplin azzz ooh.. bende gidip bulacam birilerini en iyisi o heralde.. yüzyüze face to face
    quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

ben de bu işi düşündüm ve askeriyede sözleşmeli subayla konuşma imkanı buldum.sözleşme süreleri değişken. o havacıydı ve 9 yıllık sözleşme yapmıştı. ogirdiği dönemde kara ve deniz 3 yıl,hava 9 yılmış.değişiyor ihtiyaca göre. bir de öğretmenlikten bahsetmişti. bir sınava girip kazanırsa izmir de eğitim alıp askeri okul öğretmeni olunuyormuş.

Havacıların işi kolay demek için Allahtan korkmamak gerekir.
    Binlerce derecelik binlerce desibellik motorlara yanlızca cmlerce uzağında zanaatler ini gerçeklerştiren havacılar çok üzlecek bence bu sözüne öyle bütün havacılar pilot değil

• 4 sene sonra gelen cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

4 sene sonra gelen cevap.

Adamın imzayı okumadınız sanırım
  • TSK ya 2003 yılında sözleşmeli subay olarak girdim. ve bu sene işten ÇIKARTILDIM. Gerekçesiz. Sözleşmeli olarak ksinlikle girmeyin. En verimli çağlarımı TSK da ARTI güneydoğuda geçirdikten sonra Batıya Tayinim çıktığının arefesinde Sözleşmem FESH edildi.

Artı Bizim devrelerden %90 aynı kaderi paylaşıyor. GEREKÇESİZ Seni Kapının önüne koyabilirler. Artık Sivil işyerlerinden Daha acımasız Bir Kurum oldu TSK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remixindir

TSK ya 2003 yılında sözleşmeli subay olarak girdim. ve bu sene işten ÇIKARTILDIM. Gerekçesiz. Sözleşmeli olarak ksinlikle girmeyin. En verimli çağlarımı TSK da ARTI güneydoğuda geçirdikten sonra Batıya Tayinim çıktığının arefesinde Sözleşmem FESH edildi.

Artı Bizim devrelerden %90 aynı kaderi paylaşıyor. GEREKÇESİZ Seni Kapının önüne koyabilirler. Artık Sivil işyerlerinden Daha acımasız Bir Kurum oldu TSK.

ne mezunusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de subay olmadım zaten olamıyormuştuk. Ne kadar mensup(!) arkadaşım varsa onları aldılar. Onların da hepsi ya atıldı ya istifa etti patladı. Özel sektördeyim. Bi sürü müstafi arkadaşım var. Muhteşem bi 10 sene yaşadım o günden bugüne. Hayat kısa kuşlar uçuyor. İş bulamazsanız bişey diyemem ama son seçeneğiniz olsun
  • Vay be nerden nereye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son seçenekler çoğalıyor gitgide... 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.