Şimdi Ara

TSI'DA 98 OKTAN KULLANAN VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm..internetten biraz araştırma yapınca, tsi 140-170liklerin Türkiye'ye ithal edildiği zamanlar TR de 98 oktan benzin bulunmadığı için minimum tavisye olan 95in önerildiğini öğrendim ve biraz da inandım diyebilirim. Ancak bğtğn VW servisleri anlaşmışcasına kesinlikle 95 diyor..ancak aşağıdaki linkte 98 oktan öneriliyor ve aslında 95 ilede çalışabileceği söyleniyor..
    ". To experience its full potential, the Golf GT Sport must be filled with super plus petrol (98 RON), but the TSI can also run on super unleaded (95 RON)."
    https://www.volkswagen-media-services.com/medias_publish/ms/content/en/pressemitteilungen/2008/03/04/the_golf.standard.gid-oeffentlichkeit.html
    eğer tsi aracında 98 oktan deneyen varsa tecrübelerini burada paylaşırsa sevinirim..

• TSI bilmem ama FSI Golf ile sürekli 98 kullanıyordum, bir gün benzin azaldığında yakındaki istasyonda 98 olmadığından mecburen 95 aldım, daha ikinci vitese aldım hemen motor arıza lambası yandı. Stop edip biraz bekleyince geçti gerçi ama motor hemen uyum sağlayamadı demekki.
  • Opetin full force 97 oktan benzin kullanıyorum , 95 oktana göre daha canlı arabam , turbo araclarda yüksek oktan her zaman daha iidir
  • kafamı karıştıran şu ki belki de araçlar sürekli kullanılan yakıta göre alışıyor (kendini adapte ediyor)..mesela sürekli 95 kullanan bir araba 98e geçtiğinde (veya tam tersi) sorun çıkacak diye korkuyorum.
    "TSI bilmem ama FSI Golf ile sürekli 98 kullanıyordum, bir gün benzin azaldığında yakındaki istasyonda 98 olmadığından mecburen 95 aldım, daha ikinci vitese aldım hemen motor arıza lambası yandı. Stop edip biraz bekleyince geçti gerçi ama motor hemen uyum sağlayamadı demekki. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.