Bildirim
.ts uzantılı videolar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanmiz
Arkadaşlar bi site var internet download menager ile videoyu indiriyorum uzantısı .ts ve videolar bilgisayarda açılmıyor media player vlc filan bu videoları oynatan media player varmıdır yardım edermisiniz? teşekkürler
Muhtamelen ts uzantılı olan video tv kaydıdır ve siteye olduğu gibi yüklenmiştir. Bilgisayarına K-Lite Codeck Pack yüklersen izleyebilirsin, vlc player veya KM Player ilede izleyebilirsin, her ikisi de ücretsiz playerlerdir, https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=835 bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 27 Ağustos 2015; 18:56:55 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 49SJ800V tv de ts uzantılı videoları seyredemiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ts uzantılarını izlemek için bilgisayarınıza codec yükleyin. Ben genelde Bsplayer kuruyorum :) -
Pot player TS dahil bütün uzantıları oynatıyor
Bazı film sitelerindeki filmller İDM ile ts formatında iniyor
Sorun yok benim için egreat ve sony tv pcde pot player ile izleeybiliyorum -
Tv'nizin oynatabildiği video uzantılarını nette bulamadım ama mp4 zaten oynatıyordur. Çözüm olarak ts uzantılı videoları wondershare video converter gibi bir programla mp4 formatına çevirebilirsiniz ama uzun süren bi işlem, uğraştığınıza değmez. Videoları direk mp4 olarak indirmeniz daha pratik olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TS format özünde mpeg2 formatıdır..
Böyle durumlarda .ts son ekini .mpg ya da.mpeg e çevirdiğimde genellikle (başka bir dosya bozukluğu vb yoksa) sorun çözülüyor, bir deneyin derim.
(Obaa.. soru tarihi 2015 miş şimdi farkettim :) )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X