Şimdi Ara

TS mi TM mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorum var size : şimdi ben okulda TM grubundayım ve ygs 5 sıralamam 180 bin. Her neyse şimdi LYS netlerim şöyle
    45 civarı edebiyat 15-20 arası coğrafya . 15e zor çıkan bi matematik ve 1 geometri. Bir iki defa da TS denemesi çözdüm 29 tarih 21 felsefe ve 9 coğrafya yaptım.Yani TS puanım daha iyi gelecek.Bölüm hedefim olmadığı için sıkıntı olmaz.Sizce TS'den tercih yapılmalı mı?

• Hocam ts de okunmaya değer bir bölüm yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uchihasasukee kullanıcısına yanıt
    Dostum çıkın şu kafadan lütfen , en kötü ihtimal ts ile alan öğretmenlik var , bu arada sadece ts girme sınava, sallıcak bile olsan (bkz. Ben) matematiğe gir , 3-5 tutar belki.

• TTK YGLort kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şu an Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum,bu sene okulu bırakacam, bunu söylemem yeterli galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchihasasukee -- 28 Mayıs 2016; 14:34:21 >
    Dışardan görene güzel gelirmiş hocam ondan olsa gerek yorumum
    Bi dk usta. Şimdi işin rengi değişti. Sıkıcı mı ? Bana bitirmesi kolay bölüm lazım.Diplomayı alıym yeter.İş bi şekilde bulunur.Sevgilimin ailesi sıkıntı bide.Yok üni mezunu yok şöyle yok böyle. Ne önemi var bunların daa
    hocam niye bırakıyorsunuz bölüm kötümü hangi üniversite de okuyorsunuz bilgi verirseniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    Taşrada EE mi IE mi?
    7 ay önce açıldı
    KAF 2 mi ÖDF 2 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer matematikte zorluk çekmiyosan mf , kimyada çekmiyosan tm , fizikte çekmiyosan ts , bence düşün derim
  • Tabii ki de TM. TS'de ki mezunları lise mezunu olarak görüyorlar.
  • TTK YGLort kullanıcısına yanıt
    Hocam atama yok, iş bulma olayı çok sıkıntılı ve bölüm dersleri çok ağır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefsınıföğretmenliği

hocam niye bırakıyorsunuz bölüm kötümü hangi üniversite de okuyorsunuz bilgi verirseniz :)

Hocam pm attım.

• TS bölüm okuyacağına git açıköğretimden oku aynı şey zaten bir değeri yok ikisinin de. Şahsen bende böyle düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.