Şimdi Ara

TS club internet sorunu acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ha bu ts club un internet sitesinden bir forma sipariş ettim ama ne mesajlarıma cevap dönüyorlar nede maillerime cevap veriyorlar ne bi kargo bilgisi girmişler ona nede başka bişe. Daha önce yapan yada bu işi bilen arkadaş varsa ne olur yardım etsin sinir krizi geçireceem ha buraya.

• Ben ordan alışveriş yapmadım da yapanlar çok bi sorun çıkmıyordu.
    Sen kaç gün önce yaptın alışverişi?
  • 23 aralıkta siparişi verdim 24 aralıkta onaylandı. Oda değil insan mail falan atar kargonuzun numarası şu şu diye bi sorunum oldu onu soruyorum cevap vermek yok ona kızıyorum .
  • Azcık sabır hocam.

Bende eşofman takımı sipariş etmiştim.

Benim siparişim 2 gün sonra onaylandı. Onaylandıktan 1 hafta sonra elime ulaştı.

Kargoya ne zaman veriliyor , kargoya verildikten sonra kaç güne gelir bilinmiyor.

1 hafta içinde gelmezse Ts Club'ı arayın
  • Daha önce forma alış-verişim oldu ve 1 haftaya elime geçti forma bir problem çıkmamıştı.
  • Aradım demin dayanamadım o ona o ona o ona herkez birbirine yönlendirdi sonunda Allah razı olsun bi uşak açtı dedi sorun nedir dedim bu şekil bu şekil bana hala bi mail falan gelmedi bilgilendirmek amaçlı, dedi çok yoğunuz takımın gidişinden ötürü günde sadece bi arkadaşımızın 300-400 sipariş onayladığı oluyor dedi. Tamam dedim bende yani dedim eğer hep böyle olacaksa internetten sipariş vermeyeyim dedim ilerde daha büyük alışverişler yaparız geç gelmesi sorundur dedim, yok dedi normalde 3 gün içinde onaylayıp kargoya veririz dediler bende üstelemedim.
  • toprak az sakin ol yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toprağam tamam sakiniz ama yani insan haber verir hadi tamam ne zaman gönderiyorsan gönder sonuçta renklerine gönül verdik o konuda bi ona müsama gösteririz ama hiç bilgilendirmemekde olmaz ki ben oraya kredi kartı bilgilerimi giriyorum usta bana bi mail at tamam de aldım de veriyrım onu kargoya getircek sana şu numarayla takip eyle oni de dimi. Neyseki yoğunlarmış aslında biraz sevindirici buda .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.